bronxi
19.03.13, 12:53
Witajcie
Dziś mam wielką prośbę, a zarazem będzie to ostatnie pytanie dotyczące mojej sytuacji w mojej obecnej pracy.. a więc tak napisałam pismo na razie na brudno, muszę go przepisać tylko na czysto i chciałabym go złożyć po świętach, żeby teraz się nie zgubiło i żeby kierownik o tym nie zapomniał.. w moim piśmie zwracam się o możliwość zmiany stanowiska na wyższe niż posiadam ponieważ spełniam kryteria wedlug ustawy, a dodatkowo odkąd tu pracuję czyli 4,5 roku nie miałam zmienionego stanowiska, proszę również o udzielenie upoważnienia podpisywania się pod prac, którą wykonuję a na końcu pisma pytam czy jest możliwy etat w tej pracy nie chodzi w tym roku tylko w najbliższym czasie.. tak po krótce wyglada moje pismo.. wiem, że już kiedyś o to pytałam , ale wtedy nie uzyskałam odpowiedzi jeśli teraz też nikogo nie zainteresuje moje pytanie zrozumiem i więcej nie zapytam, bo pismo złożę, żeby mieć jasność sytuacji, bo slownie kierownik obiecał a było to w grudniu a do tej pory tego nie dostałam.. jeśli odpowie że nie ma takiej możliwości odchodze to już postanowiłam, bo nie chce być już wykorzystywana.. nie chciałabym tylko, że ja odejde a ktos przyjdzie i dostanie od razu wyższe stanowisko i cały etat, bo w innych konkursach od razu zajmowali duzo wyższe stanowisko niż ja mam.. trudno tak rzucić pracę i temu jeszcze chce się domagać o swoje, bo mieszkam na wiosce gdzie naprawde cieżko o pracę, a wiadomo państwowa posada jest pewna, chociaz ja mam marnie płatną
A więc moje pytanie brzmi jak potoczy się sytuacja po zlożeniu pisma czy ono coś da? I jak wpłynie na atmosferę w pracy? I czy termin po świętach będzie odpowiedni czy mam się jeszcze wstrzymać?
czy jak odejdę z obecnej pracy mam szansę znaleźć pracę czy będę borykać się z kłopotami finansowymi?
Pomożecie? Będę bardzo wdzięczna
Pozdrawiam serdecznie