Dodaj do ulubionych

Wróżba dla anuszzki

21.03.13, 11:47
Jak się rozwinie kosmetyka w firmie anuszzki?
Co miało wpływ na decyzję o podjęciu kosmetyki-rycerz buław
jak sytuacja wygląda teraz obawy lęki zmartwienia-10puchar
najbliższa przyszłość-3buław
to co będzie trudne przeszkody niesprzyjające okoliczności-pustelnik
błędy w działaniu na co zwrócić uwagę-wieża
rezultat działań-10buław
podsumowanie czy decyzja była słuszna i co przyniesie-6buław
widać że dawno miałaś w planach kosmetyke i poświęciłaś dużo temu dużo czasu i energii. 10 puchar to tłok na który liczyłaś a którego nie ma. Wszystko jest dopięte na ostatni guzik brakuje tylko zainteresowania.. Po pustelniku sądzę że ten dział z kosmetyka jest jakby trudny do znalezienia dla potencjalnych klijentów może przydały by się jakieś plakaty by ludzie wyraźnie widzieli że właśnie tu oferujecie te usługi bo ten pustelnik szuka z tą latareczką i widzi tylko to co oświetli a reszty już niewink nie wiem czy nie za często wprowadzasz jakieś rewolucje w tym dziale. Karty radzą by już niczego nie zmieniać nie przestawiać nie urozmaicać skupić się na reklamie a nie na dopieszczaniu miejsca pracy. Interes się rozwinie nawet szybciej niż myślisz. Sam fakt że w rozkładzie przeważają buławy oznacza że będzie ruch i zainteresowanie klijentów no i ta szóstka na końcu sukces i zwycięstwosmile największy problem jaki tu widzę to waśnie trudny dostęp do Twojej firmy pomyś nad tymsmile
Obserwuj wątek
    • anuszzka Re: Wróżba dla anuszzki 21.03.13, 18:10
      bledy w dzialaniu, na co zwrocic uwage - wieża- tak mi przyszlo do glowy, ze u mnie baner wisi za wysoko, na samym dachu i go przez to nie widać z ulicy.

Dziekuję Freyasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka