Dodaj do ulubionych

Przesłanie dla Yool

02.05.13, 23:41
Dla matki Polki
No i wyciągnęłam oba (ma) wink
Przewodnictwo Bogiń ogólnie na życie - Kali Koniec i początek
By nadeszło nowe, stare musi odejść
Może czas przewietrzyć szafy by zrobić miejsce na nowe. Może czas się rozstać z niepotrzebnymi rzeczami. Pamiętaj - by wiosenne słońce wpadło do Domu - trzeba umyć okna smile Sama będziesz wiedzieć co zrobić tylko pozwól odejść staremu.

Archanioł Rafael - to już tak dla Ciebie - Zdrowy tryb życia - "Jedz zdrowe pożywienie, wysypiaj się i ćwicz regularnie by utrzymać optymalny stan zdrowia"
Jedz, pij, śpij, ćwicz - a będziesz i zdrowsza i więcej energii będziesz miała i będziesz weselsza bo ruch wytwarza endorfiny - hormony szczęścia. OO!! A może łącząc przepowiednie - powinnaś rozstać się ze starym materacem - zrobić miejsce na nowy i lepiej się wysypiać i będzie dobrze wink
Zwykłe przesłania, a jakie ważne
Obserwuj wątek
    • yool125 Re: Przesłanie dla Yool 03.05.13, 19:39
      Dziękuje za poswięcony mi czassmile z tym wysypianiem sie to bedzie trudno ;"-(((z cwiczeniami generalnie lepiej ale tez cięzkosadpostaram sie jednak, no i zaczne zdrowiej jeść z uwagi na dziecko...włosy mi zaczeły garsciami prawie wychodzić...On tez wszytsko ze mnie wysysa wiec tym bardziej to przesłanie dla mniesmile)) dzieki raz jeszcze, skoro Siły Wyższe nakazuja biore sie za siebie raz dwa hehehhe , pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka