Dodaj do ulubionych

Dla ani151

25.05.13, 22:10
Losy znajomości z T

Sedno 8 kielichów - widać że pan wrócił bo sobie furtkę zostawił
Tak nie będzie - 6 buław - pan nie powrócił w triumfie raczej wrócił z pokora i przeprosinami a ta informacja o sobie nie jest do dumy a raczej usprawiedliwienie nieobecności
Tak będzie 2 kielichów - miła relacja może nawet spotkanie ciepło grzecznie sympatycznie
Wynik 7 buław i 4 mieczy - widzę zabieganie i walka - nieustępliwość, ale i ponowne gwałtowne odsunięcie się zamilczenie odcięcie
To powinna zrobić Anna z tą znajomością - 5 buław - dobrze przemyśleć czy warto w nią wchodzić i jak daleko, by nie zostać zranionym.

Znajomość na krótką metę może być fajna i miła - tylko Aniu musisz być czujna i nie naiwna nie lecieć na czułe słówka - to Ty bądź krok do przodu - ale spróbować powrotu możesz - czemu nie - baw się grzecznie i uważnie smile
Obserwuj wątek
    • anna151sx Re: Dla ani151 25.05.13, 22:20
      Dzięki, ale wiesz: grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam, gdzie chcą wink
      Ja jestem ta grzeczna - niestety...
      Z rady skorzystam.
      • 966ania Re: Dla ani151 29.05.13, 10:41
        Droga Algario!
        korzystając z twojego pozwolenia (możemy się wtrącać w prezentowane interpretacje) to przedstawiam swój punkt widzenia na poniższy rozkład smile

Anno151 przyśniłaś mi się dziś w nocy (ciekawe jaki masz kolor włosów bo ja cię widziałam w blond) i szczerze powiedziawszy z racji tego snu zinterpretowałam po swojemu zaprezentowany rozkład.

Sedno - 8 kielichów
        Tak nie będzie - 6 buław
        Tak będzie - 2 kielichów
        Wynik - 7 buław i 4 mieczy
        To powinna zrobić Anna z tą znajomością - 5 buław

Rozpatruję energię Ani pod kątem znajomości z Panem T.B, który się niedawno odezwał, a konkretnie odpowiadam na pytania:" jak potoczą się dalsze losy znajomości z T.B., który wczoraj - po dłuuuugiej przerwie przysłał jednozdaniową informację na swój temat. Czy w ogóle o nim mysleć, czy dać sobie spokój?"

Sedno sytuacji: 8 kiel obrazuje, że otrzymana wiadomość pobudziła serce bo przywołała w pamięci wcześniejsze wdarzenia/sytuacje związane z p.T.B, który z nieznanych nam przyczyn oddalił się emocjonalnie od Ani – nie było kontaktu.
        8 kiel na teraź.jest bardzo silnie działającą energią, która pobudza empatię, ale przede wszystkim jest dzwonkiem, który mówi, że tym razem daną sytuację, relację jestem w stanie radykalnie zmienić. 8 kiel w tym rozkładzie daje ogromną siłę osobie pytającej (wchodzi w 6 buław) która jest w stanie nadać ton tej znajomości jaki ona chce, a nie taki jaki chce ten Pan, a na pewno nie będzie mieć takiego charakteru jak to było wcześniej przed odejściem Pana/ zawieszeniem kontaktu.

Tak nie będzie - 6 buław –przestaniesz postrzegać tego Pana jako osobę na „wywyższeniu” tzn. kogoś kto jest kimś dla ciebie ważnym (podziwianym?) i fajnie by było, jakbym ”go zdobyła”. Nastąpi zmiana w dotychczasowym zachowaniu, dialogu tak jakby wyobrażenie o Panu nagle diametralnie się zmieniło: Pan spadł z konia i już nie jest oklaskiwany, mało tego wzbudził albo poczucie śmiechu albo współczucia – ww. empatia.

Tak będzie 2 kielichów – zmiana zachowania, spojrzenia na sytuację, na samego Pana T.B sprawia, że ów traci poczucie „przewagi” i zaczyna rozmawiać tak jak powninien , już nie z pozycji jestem na koniu i mówię do ciebie lub cię nie zauważam, tylko tet a tet tak jak to jest w 2 kiel. Ta karta na przyszłości wróży jak najlepsze kontakty pomiędzy dwojgiem osób, także wg. mnie bardzo miły czas w prognozie.

Wynik 7 buław i 4 mieczy – ponieważ energia w układzie jest twoja , a Pan pozostaje w tle to wg mnie, te dwie karty odnoszą się w lini prostej do ciebie i mają swe uzasadnienie w poprzednich kartach.
        Działanie 7buław na przyszłości słabnie, a więc słabnie bronienie się i tłumaczenie przed dokonanymi /dokonywanymi działaniami, a wzmacniają się plany, świadome działania których źródłem jest energia 2 kielichów. 7 buław ma podstawę w kielichach co oznacza, że tu nie ma zawziętej walki, a jest dobrowolne świadome wchodzenie w 4 mieczy co oznacza, że Ania będzie chcieć być z tym Panem w miłej, cichej, sympatycznej relacji w małam białym domku zdala od zgiełku.

To powinna zrobić Anna z tą znajomością - 5 buław – to karta min. seksu, seksapilu, a także zmiany wyglądu, ubioru, fryzury,odrzucania tego co mnie męczy, podejmowania wyzwań itp. tak więc czas na zmiany. W rozkładzie są karty emocji i uczuć, także fajnie ta znajomość się zapowiada, mało tego 5 buław jako rada mówi, że to ty powinnaś flirtować, powinnaś uwodzić tzn. jak chcesz odpowiedzieć na tego sms to ów powinien mieć charakter taki zaczepny, figlarny, żeby ten facet miał powód, aby odpisać itd. po prostu bawić się sytuacją; a NIE np. napisał sms o 7:45 to ja grzecznie i natychmiast bez namysłu odpiszę o 7:46... 5 buław jest aktywną energią zmian, także odpowiadając na pytanie czy dać sobie spokój z tym Panem i przestać o nim myśleć to ta karta jako rada mówi: nie przestawać, działać, zawadiacko się bawić, zmienić dotychczasowe postępowanie.
        • anna151sx Re: Dla ani151 30.05.13, 21:52
          Dzięki Aniu, no to się pobawię z panem T.B., którego rzeczywiście nie widzę już na szczycie schodów. Nie jestem blondynką, ciemna szatynka - w kierunku brązu, ale to zależy od pani fryzjerki ; Pozdrawiam serdecznie.
          P.S. Mam nadzieję, że ten sen to nie był koszmar ze mną roli głównej ;
          • 966ania Re: Dla ani151 01.06.13, 17:45
            anna151sx napisała:

> Dzięki Aniu, no to się pobawię z panem T.B., którego rzeczywiście nie widzę już
            > na szczycie schodów. Nie jestem blondynką, ciemna szatynka - w kierunku brązu,
            > ale to zależy od pani fryzjerki ; Pozdrawiam serdecznie.
            > P.S. Mam nadzieję, że ten sen to nie był koszmar ze mną roli głównej ;

smile Pozdrawiam również. Pomyślnego miesiąca!
            Nie, to nie był koszmar. Widziałam cię na dworcu, miałaś krótkie farbowane blond włosy. Nie rozmawiałyśmy tylko przesłałyśmy sobie skinieniem pozdrowienia - wiedzałyśmy kto kim jest. Sny są dziwne.
    • blue_space Re: Dla ani151 31.05.13, 09:11
      algaria napisała:

> Losy znajomości z T
      >
      > Sedno 8 kielichów
      Pan pojawia się i znika a raczej milknie na jakiś czas, idąc za tym, co go aktualnie nakręca

> Tak nie będzie - 6 buław nie będzie ochów i achów na cześć, powrotu bohatera do tęskniącej , spragnionej wielbicielki...

> Tak będzie 2 kielichów - hm... raczej spotkanie przy tych kartach...może miłe wspomnienia lub życzeniowo się pokazała ta karta...
      > Wynik 7 buław i 4 mieczy -
      Jednostronne próby ratowania relacji, nawiązania kontaktu, odnowienia. I ... cisza w eterze
      > To powinna zrobić Anna z tą znajomością - 5 buław -
      Zawalczyć, wykazać działanie, pokonać konkurencję. Albo... szukać dalej , walczyć o swoje gdzieś indziej
      Jakieś dziwne te karty, jakby same sobie zaprzeczały. Pan chyba jeszcze nie gotowy do związku.

• anna151sx Re: Dla ani151 31.05.13, 09:20
        To, że "nie dojrzał do poważnego związku", to napisał mi rok temu. Było bez jakiegos dramatycznego zrywania, ale przestałam pisać i już, no mysleć nie przestałam wink Dziekuje dziewczynki za cenne rady. smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka