anna151sx 26.07.13, 07:02 mam dziś, 30 urodziny, może by mi któraś z miłych koleżanek postawiła coś imieninowego-urodzinowego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.33 Re: Imieniny 26.07.13, 18:36 Aniu to dla Ciebie , nie ma kart ale chciałabym Tobie życzyc spełnienia wszytskich marzen i to podwójnie skoro imieniny i urodziny jednoczesnie Odpowiedz Link
anna151sx Re: Imieniny 26.07.13, 22:13 Dzięki serdeczne, bukiet wspaniały, urodziny mam 30 lipca Pozdrawiam Odpowiedz Link
bronxi Re: Imieniny 30.07.13, 11:50 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, spełnienia marzeń, sukcesów w zyciu i usmiechu na twarzy Sto lat, sto lat niech żyje nam Odpowiedz Link
anna151sx Re: Imieniny 30.07.13, 09:05 Miłe koleżanki, może by tak urodzinowy dla mnie? Jakos ostatnio kiepsko mi idzie z kartami... Bardzo proszę Odpowiedz Link
anna151sx Re: Imieniny 30.07.13, 22:52 Sama postawiłam, ale interpretacja sprawia mi wyraźna trudność. 1 Energie które odchodzą - 2 mieczy 2 Cele, które udało mi się osiągnąć - 6 kielichów 3 Sprawy, które przechodzą - Paź kijów 4 Gdzie jestem dziś - 2 denarów 5 Nowe energie, które się pojawią - Rydwan 6 Trudności, z którymi się zmierzę - 7 kielichów 7 Cele, które mogę osiągnąć - 9 denarów 8 Mój stan psychiczny - Gwiazda 9 Zdrowie - 7 denarów 10 Miłość - Eremita 11 Przyjaciele - 4 mieczy 12 Finanse - Diabeł 13 Praca - Król Mieczy 14 Niespodzianki -Sprawiedliwość 15 Urodzinowy dar od wszechświata - 5 kijów (6 kijów) Najbardziej zmartwił mnie ten Eremita przy miłości... Stan psychiczny Gwiazda? Zapewne z racji wiary w lepsza przyszłość i nieokreślonego czasu tej lepszej przyszłości. Na pewne udało mi się poprawić życie rodzinne - jako cel osiągnięty. W najbliższym roku sprawy nabiorą tempa - Rydwan. Nadal będę życ marzeniami - 7 kielichów, bujać w obłokach.Nadal będę miała kłopoty z oceną rzeczywistości, intencji. Przyjaciół mam wiernych i sprawdzonych. Finanse - Diabeł??? Ciągle pod górkę? Albo będą zdobyte jakimiś dziwnymi drogami. Dziwna ta niespodzianka - Sprawiedliwość, do sądu pójdę? ten dar jakiś dziwny mi sie wydał, dobrałam więc 6 kijów. Odniosę jakies zwycięstwo - to miłe. Co sądzicie koleżanki? Odpowiedz Link
asia.33 Re: Imieniny 31.07.13, 02:09 1 Energie które odchodzą - 2 mieczy odchodzi czas rozmyslań, o czyms długo myslałaś, zastanawiałas sie w głębi siebie co tak naprawde jest ważne dla Ciebie samej, ten czas takiegi wycofania i szukania odpowiedzi mija ...powinnas juz byc gotowa, zdawac sobie z czegos sprawe, wedziec więcej , spokojnie poukładałas sobie w głowie mysli , cisza pomogła Tobie przeanalizowac pewne wartosci 2 Cele, które udało mi się osiągnąć - 6 kielichów tutaj byc moze kwestie Rodzinne, domowe, jesli masz siostre rodzenstwo to poprawa relacji, jesli masz dzieci to poprawa relacji z dziecmi ale tez kata 6puch mówi o ciełym bagineku i mi n pokazauje czesto sypialnie , moze urzadzałas sypialnie ? 3 Sprawy, które przechodzą - Paź kijów zapalilas sie do czegos , zachciaas cos, nagle poczulas na cos ochote , moze tutaj chodzi o sport (?) jakas prowokacja , nakłanianie ? 4 Gdzie jestem dziś - 2 denarów jestes w miejscu gdzie nie do konca masz poczucie pewnosci siebie , tego jaka masz sytaucje , dosc niestabilnie z jakiegs powodu (finansowo?) 5 Nowe energie, które się pojawią - Rydwan pozdroz (laczy sie z pazikiem kijów) lub nowe auto? 6 Trudności, z którymi się zmierzę - 7 kielichów jakies niesłuszne wyobrazenia, fantazje , domysły ale tez uwazaj na nałogi i ze sny 7 Cele, które mogę osiągnąć - 9 denarów spokoj finansowy , stabilizcje, niczego niezabarknie jednak, lub zmienisz image zadbasz o sibie bardziej i pokazesz sie swiatu nowa Ty 8 Mój stan psychiczny - Gwiazda czujesz podswiadomie ze tam w przyszlosci tej blizszej lub dalszej czeka Cie szczescie i spełnienie 9 Zdrowie - 7 denarów jesli bedziesz pilnowac diety lub zmienisz na owocowo-warzywna otrzymasz efekt i zasłuzona nagrode lub bedziesz stosowala , trzymała sie polecen lekarza czy dbała o zdrowie zapracujesz sobie sama na nagrode (tto mi sie kojarzy z 9minetami nowa TY) 10 Miłość - Eremita smaotnosc daje sie we znaki wyruszasz szukac szczescia 11 Przyjaciele - 4 mieczy z przyjaciólmi moze nastapc jakis mały kryzys , jakies milczenie po ktorym kontakt zostanie naprawiony i kazdy sobie wszystko przemysli 12 Finanse - Diabeł albo nielegalny zarobek albo uwazaj na pokusy i nie przesadz 13 Praca - Król Mieczy jesi masz szefa to moze on tutaj sie pokazał 14 Niespodzianki -Sprawiedliwość niespdziewanie dla Ciebie sprawiedliwosc no chyba faktycznie jaaks sprawa ( w tych rozkałdach ktore ja wklejałam tez była pamietasz ?) 15 Urodzinowy dar od wszechświata - 5 kijów (6 kijów) w konkurencji z kims , w wlace o cos odniesiesz sukces Aneczko nie jest zle , dbre nastawienie to połowa sukcesu ale Lew to optymista moja córka tez Lwiatko 27 lip i bardzo sobie u Niej cenie walsnie takie nastawienie to bardzo pomaga w zyciu i jakas zmiana w Tobie wygladu , stylu ??? moze to da Tobie kopa by szukac kogos od serca ja tutaj pustelnika tak odebralam ze idzie szukac bo juz tego bycia samemu za duzo trzymam kciuki nie jest zle ...5kijów kiedys mojej siostrze poakazło aby zagrała w Lotto bo to karta gdzie wiecej osob sie o cos bije ( zgodnie z karta RW) jakis sukces moze byc 6kijów ...spróbuj ! jeszcze raz wszystkiego naj naj naj najleszego !!!! Odpowiedz Link
anna151sx Re: Imieniny 31.07.13, 09:17 Bardzo dziekuję Bronxi za życzenia i Asi za ciekawą interpretację. Podoba mi sie, na diecie owocowo-warzywnej jestem właściwie całe życie, choć mięso tez jem (niewiele). Z wyboru i upodobania ta dieta, bo mam grupę krwi A (-) i wierzę, że taka dieta jest dla mnie najlepsza. Optymistka jestem, czasami hura optymistką , moje obecne nastroje, frustracje wynikają z ciągłej opieki nad mama z demencją, poczucia uwięzienia, podporządkowania mojego życia - tu mi ten Eremita pasuje świetnie. W opiece nad mama mogę liczyć na przyjaciółki, może one tez poczują się zmęczone sytuacja? Ta stabilizacja finansowa mnie podbudowała - w końcu Jeszcze raz bardzo dziękuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
asia.33 Re: Imieniny 31.07.13, 14:03 Aniu mialas w rozkladzie celtyckim " w otoczeniu - krolowa mieczy" moze to byc mama jednak jakos zajmuje Twoj czas i blokuje 7mieczy moze to ma tez inne zaczenie jako np choroby strosci typu zapominanie, alztcheimerbo jednak takie osoby zachowuja sie dziwnie czasami jak nie one i wymagaja opieki i czasu chya w "radzie - papiez" tak było? i na koncu 2kijów to koniecznosc zasiegniecia porady i pomocy sama nie dasz tutaj rady bez fachowych wskazowek moze mama cos "odwinie"jakis numer moj ex tesc powyrzucal swoje rzeczy wszystkie bo uznal ze w szafie sa nie jego !! mysle teraz czy to nie bedzie tak ze w zwiazku z mama , czy poszukiwaniem pomocy i wskazowek nie natkniesz sie na swoja "połowke" czy ten papiez - doradca kim by nie był - czy nie stane sie Twoim Parterem? moze problemy z mamy zdrwiem zaprowadza Cie wprost sciezką do niego (pustelnik idzie sciezka !) Odpowiedz Link
anuszzka Re: Imieniny 31.07.13, 14:01 100latek Milosc moze sporo starszy sie trafic. Ty bedziesz bardzo aktywna nie poleniuchujesz. Jakas umowa bedzie - czyzby nowa praca? Fajny zysk kasa ale i na cos bedziesz musiala wydac. A ta gwiazda i diabel to karty uznania moze awans? No chyba ze liczysz na bycie slawna to sa szanse. W totka tez zagraj Ale i nowe zamilowania moga sie pojawic z innymi ludzmi. moze prawko zrobisz? Albo wycieczki beda Odpowiedz Link
anna151sx Re: Imieniny 31.07.13, 19:49 Bardzo dziękuję dziewczyny, miło czyta się Wasze interpretacje Od razu raźniej się robi. Poradzę sobie. Będę informować o realizacji wróżby. Odpowiedz Link