Dodaj do ulubionych

Esencja Duszy

21.01.14, 21:57
I jeszcze jedna wróżba. Z: rozkladykart.blogspot.com/2012/04/esencja-duszy_2299.html
Kart Osho Zen Tarot: www.albideuter.de/html/osho.html

1. Wibracja Twojej Duszy, jej esencja i niezmienny w cyklu inkarnacji znak rozpoznawalny:
Rozkwit: www.albideuter.de/html/osho_77.html
2. Energia, którą przybrała Dusza, by uczyć się i doświadczać jej w trakcie obecnego życia:
Możliwości
www.albideuter.de/html/osho_24.html
3. Takie wibracje wspomagają Twoją Duszę w rozwoju:
Kontrola
www.albideuter.de/html/osho_64.html
4. Takie wibracje obciążają i blokują jej rozwój
Obfitość
www.albideuter.de/html/osho_78.html
Jak rozumieć w tym rozkładzie dwie ostatnie karty? Skrótem tej opowieści dla mnie jest połączenie 4 i 5 numerologicznej=> energia, bieg, możliwości, radość czasem chaos i kontrola, porządek, codzienność
Moja interpretacja:
moja dusza uwielbia dawać sobie wyzwania, i marzyć i sięgać po więcej. I czuje, że nie ma granic, a jednocześnie bardzo się kontroluje, żeby nie chcieć za dużo. Bo mogłabym to dostać i co wtedy? I też nie rozumiem tego - niechcący czegoś pragniemy, marzymy o tym - ja na przykład wiecznie pragnęłam db stosunków z innymi i miłości. I dostaje tych objawów więcej niż bym chciała/ zakładała. Czy to oznacza, że to dobrze, że się blokuję? że istnieją granice? czy też otwartość wcale nie oznacza posiadania tylko właśnie gotowość na przyjęcie 2go człowieka i bycie miłym...ale nie fizyczność? sorry za te wywody po prostu nie rozumiem tych kart.
Gdybyście je wyciągnęły to jak byście je zinterpretowały?
bardzo dziękuje za interpretacje lub wskazówkę

1, Kobiecość, (miłość, otwartość, życie bez reszty)
2, możliwości i pewność siebie
3 Kontrola
4. połączenie kobiecości i męskości (ciało i dusza)

a pytanie było bez podtekstów, o dusze
Obserwuj wątek
    • faucon6 Re: Esencja Duszy 24.01.14, 23:41
      wydedukowałam, że tu o przyjemność chodzi. Żeby nie poddawać się za bardzo przyjemnością i ciała i ducha bo je uwielbiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka