Dodaj do ulubionych

Rozkład partnerski

01.04.14, 22:51
Rozkład partnerski co łączy mnie i pana?
Ja .........................../ On
W myśli Rycerz Kijów . w myśli 6 kielichów

Ja/ Jestem w nim zakochana po uszy , facet bardzo mi się podoba , aktywny, energiczny .
Ale to ja obmyślam plan i staram sie przed panem zabłysnąć ( Gwiazda)+ rycerz kijów - podrywam go . Myślę , że moje działanie daje pozytywny skutek bo zaczął definitywnie zwracać na mnie uwagę .
On/ myśli o przeszłości , ale zaczyna też i mnie dostrzegać coś tam jemu świta , że dziewczyna na drodze się pojawia nowa, pozytywne wrażenia , odczucia jego do mnie gdy mnie widzi .

w sercu 5 Mieczy . w sercu Moc

Nie pokazuje przed nim ,że amory mi w głowiesmile staram się jeszcze to ukrywać aby upewnić się czy on też czuje'' mięte przez rumianek'' do mnie. Jego wzięło jednak i pociąg go popycha w moje ramiona he he smile ale moc jednak moja fizyczność działa na niego .

w czynach Gwiazda . w czynach Rydwan
Ja się produkuje , błyszczę przed nim , działam w taki sposób aby mnie zauważył a na niego widać to działa (moc) czyli skutek jest pozytywny . On w czynach Rydwan nie wie koniecznie jak się zachować czy wejść w znajomość czy przejść bokiem .

co wnosi 4 Kije . co wnosi 2 Monety (6monet,ryc.kielich.paz monet.Koło Fortuny)
Mi romanse ..flirt w głowie coś niezobowiązującego w tej relacji natomiast on 2 monety ,waha się , nie wie jak się zachować wobec mnie (z dołożonych patrzy na mój ruch co ja zrobię on tym samym 6 monet) odbije zachowaniem , jest ciekawy znajomości ze mną paż monet) pojawiłam się a robię tyle hałasu w jego życiu Koło Fortuny )

Co łączy 10 mieczy
Oboje boimy się wejść w związek , który może przynieść doła i tylko problemy .
Pan jest po przejściu - wdowiec/

------------------
jakie jest jego zainteresowanie 3 kielichy, Kapłan, 6 Monet
On jest mną zainteresowany chociaż stara się zachowywać poważnie i ukryć emocje , to jednak cieszy go moja obecność , ale czeka na mój ruch abym to ja zadziałała jako pierwsza.

Jak on widzi moje zainteresowanie nim Sprawiedliwość - 10 Kijów - Król Mieczy
Według niego nie jestem nim zainteresowana, zupełnie mnie jako mężczyzna nie interesuje Król mieczy , nie czuje nic do niego , jest mi obojętny , mam inne sprawy na głowie .
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Rozkład partnerski 02.04.14, 22:31
      Dziwny ten Rydwan tongue_out zamiast ruszać do boju to chyba koła mu zardzewiały tongue_out
    • blue_kwiatuszek Re: Rozkład partnerski 04.04.14, 20:34
      On
      6 kielichów, Moc,rydwan,2 monety
      To są jego karty a między wami 10 mieczy oboje jakieś tam bolączki macie ale ten stan ubolewania nad sobą nie trwa długo .
      On jest osobą po przejściach?, przypominasz jemu kogoś znajomego , przez to wywołujesz w nim przyjemne odczucia , a nawet chęć na rozwijanie znajomości .
      W czynach on nie jest pewny co robić traci grunt pod nogami bo nie wie czego się może spodziewać 2 monet czy w ogóle może czegoś się spodziewać .
      • misboaa Re: Rozkład partnerski 05.04.14, 08:47
        Bo on działa tak: chciał by i boi się/ w sensie ma obawy a nie strach/.
        Lukrusiu a może powróżyć na dwa konkretne pytania: co masz robić (jak?) a czego nie by go poderwać?
        Wiesz, on reaguje na ciebie pozytywnie więc teraz (niekoniecznie jutro tongue_out ale w tym etapie mam na myśli) to już chyba wóz albo przewóz - Rydwan he he big_grin bo po co dalej żyć w niepewności 2 Mon.?
        Dla mnie dziwny jest Rydwan u niego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka