Dodaj do ulubionych

Pytanie o miłość moc+sąd+świat

17.04.14, 22:00
Pomóżcie mi proszę, bo samej dla siebie wróżyć jest najgorzej. Podpowiedzcie jak Wy to widzicie.
Postawione pytanie: "Czy będę razem z Ł.?"
Opis sytuacji - jestem w długoletnim związku, niedawno poznałam Ł.,a teraz on wyjeżdża i zastanawiam się jak to dalej się potoczy.
Rozkład:
1. Obecna sytuacja - Moc
2. Przyszłość - Sąd
3. Odpowiedź - Świat
Wg mnie wygląda to następująco.
Moc sugeruje potrzebę odwagi i siły psychicznej. Sąd przedstawia, że z teraźniejszym partnerem dojdzie do odnowienia związku. Natomiast Świat mówi o tym, że Ł. wyjedzie i nic z tego nie będzie.
Proszę o komentarz.
Obserwuj wątek
    • lisenne Re: Pytanie o miłość moc+sąd+świat 19.04.14, 13:30
      Dziewczynom tutaj na forum karta Świat - postawiona na relacje - raczej wypadała na rozejście się dróg.

Zerknij tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/w,46867,150567255,150567255,Swiat_doswiadczenia.html
      i tu:
      forum.gazeta.pl/forum/w,46867,120462110,120462110,kiedy_Swiat.html

Dodam, że tak, jak exiled angel pisała, dla spraw zawodowych karta Świat z kolei zwiastuje rozwiązania pomyślne. Ostatnio postawiłam karty osobie z rodziny na egzamin, od którego zależało dalsze przedłużenie umowy o pracę. Wypadła karta Świat, obawiałam się, że może oznaczać to pożegnanie się ze stanowiskiem i "pójściem w świat" właśnie. Ale na szczęście nie, osoba ta jako jedna z niewielu ten egzamin w ogóle zdała. Można powiedzieć, że otworzył się przed nią świat osób już długofalowo zatrudnionych.

• lisenne Re: Pytanie o miłość moc+sąd+świat 19.04.14, 14:47
      Być może karta Świat w Twoim przypadku oznacza też, że ta osoba wyjedzie i będzie Was po prostu dzielić odległość - "kawał świata", co nie oznacza przecież całkowitej utraty kontaktu. Znam kilka związków, których początki były na odległość i są teraz razem od wielu lat. Z tym, że tam nie było tak skomplikowanej sytuacji, jak u Ciebie - wszyscy byli wolni.
    • misboaa Re: Pytanie o miłość moc+sąd+świat 21.04.14, 10:12
      pulka20 napisał(a):

> zastanawiam się jak to dalej się potoczy.

To czyli co? Kłania się sztuka zadawania pytań, a nie jest ona łatwa.
      Być może zapytałaś dobrze, a niejasno napisałaś lub odwrotnie.
      To zakręcone pytanie i teraz nie widomo kto jest kim? Jak odpowiedzieć?
      • hanna1985 Re: Pytanie o miłość moc+sąd+świat 21.04.14, 19:39
        wlasnie smile problem z pytaniem, mzoe za jakis czas pulko20 postaw tarota i zpaytaj tak : Jak potocza sie relacje z L?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka