25.04.14, 11:19
zagadka jest taka : ide dzis jako tlumacz mieszkam w Anglii) w pewnej sprawie cos zalatwic komus, co to takiego ? Podpowiem, ze znacie to bardzo dobrze, bo jest to rzecz smile
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Zagadka 25.04.14, 11:33
      Ja cię Hanka !!!! big_grin nic nie zrozumiałam big_grin
    • ucztababette Re: Zagadka 25.04.14, 11:59
      Poszlas z kims zalatwiac robote? Tak mi sie rzucilo, ze komus pomagasz z praca albo tlumaczysz w urzedzie np. po NIN.
      Wyszlo mi 5 mieczy. Kombinowac bedziecie, zeby przeszlosmile
      Przekladka: 4 miecze I 7 mieczy. Za duzo tego zelastwa. Fakt, bedziesz uzywac mozgu, ale mnie sie wydaje ze chodzi bardziej o prace.
      • misboaa Re: Zagadka 25.04.14, 13:10
        aaaaaa o takie pytanie chodziłooooooooooo big_grin
        rzecz:
        maszyna? kosiarka?
        łózko dla niepełnosprawnego?
      • hanna1985 Re: Zagadka 25.04.14, 13:11
        Ja cie misboa smile juz tlumacze smile ide dzis z polakiem cos mu zalatwic, bo chlopina jezyka nie zna (mieszkam a Anglii) idziemy tam razem, co bede zalatwiac? gdzie? po co? do czego to sluzy? Ucztabette dobre karty wyciagnelas smile pomysl jeszcze!
        • hanna1985 Re: Zagadka 25.04.14, 13:13
          pytanie nie jest trudne, nie jest to rzecz trudna do spotkania!
        • misboaa Re: Zagadka 25.04.14, 13:15
          aż nie mogę się powstrzymać i powiem, że złom facet chce zbierać big_grin

Rower będziecie kupować.

coś jeszcze z nauką związane może być, ale to nie rzecz
          • misboaa telefon!!!!!!! ????????? 25.04.14, 13:18
            big_grin
            • hanna1985 Re: telefon!!!!!!! ????????? 25.04.14, 13:31
              nieeeeeeeee, myslec i karty klasc! smile hahah zlom smile dobre!
              • hanna1985 Re: telefon!!!!!!! ????????? 25.04.14, 13:34
                5 mieczy to klopoty, przegrana sprawa. Moze nagrode oglosze, rune wyciagne dla zwyciezcy! O!
                • hanna1985 Re: telefon!!!!!!! ????????? 25.04.14, 13:39
                  4 mieczy to zastoj, a potem jest 7 mieczy czyli spryt i uczieczka z trudnegonpolozenia, przewazaja miecze czyli bitwa z myslam, trud i klopoty, ale podpowiadam, nagrody nie bedzie smile Bedzie nagroda, zapraszam wszytskich do udzialu!
                  • ucztababette Re: telefon!!!!!!! ????????? 25.04.14, 14:16
                    Rusztowanie bedzie skladac. Budowlancem jest, albo dachy naprawiac umie.bedzie zmieniala polozenie. Znow mi 7 miecyz wyszlo. Na bank cos z zelastwem. To bedzie stalo w miejscu, wiec rusztownie przy domu mi pasujesmile Kurde, zlomu jest pelno na ulicy. Ma cos zelaznego uruchomic? Rownie dobrze moze byc silnik w samochodzie, ktory nie jezdzi, a chlopina sie moze zna I pomoze. Chyba ze hydrauikiem jest I bedzie ciac rury I ogrzewanie ludziom instalowac.
        • ucztababette Re: Zagadka 25.04.14, 13:57
          Samochodzik bedziecie kupowac? Jakies zelastwo, karoseria, wiec co autko chlopu do robotu trza. Albo jakis sprzet do pracy. Co to ma byc? szlifierka? fryzjerem ma byc? Edward jakis Nozycoreki mi sie tu pokazujesmile))
          • ucztababette Re: Zagadka 25.04.14, 14:00
            A moze to mechanik? Bedzie w warsztacie chcial pracowac? No dawaj Hania!
            • hanna1985 Re: Zagadka 25.04.14, 14:05
              nieeeee hahhaha wlasnie wychodze zalatwic to smile wyciagnijcie karty do czego to sluzy smile
            • misboaa Re: Zagadka 25.04.14, 14:06
              mechanik nie bo to rzecz ma być, tak? o fryzjerze też myślałam, ale to też nie rzecz.
    • magda.magda9 Re: Zagadka 25.04.14, 14:49
      samochód?
      • ucztababette Re: Zagadka 25.04.14, 14:53
        Nie, juz mowilam I hania odrzucila samochodzik dla tego pana
        • magda.magda9 Re: Zagadka 25.04.14, 15:06
          no tak, nie zauważyłam. Może to lodówka lub pralka?
    • ucztababette Re: Zagadka 25.04.14, 15:23
      To musi cos przewodzic. Miecze to przewod, przeplyw czegos. Facet nie moze byc informatykiem bo by znal angielski. Hania zalatwiasz mu prace jako elektryk? Tez by pasowalo. To bedzie albo z komunikacja albo zelastwo. Tego jestem sure
      • hanna1985 Re: Zagadka 25.04.14, 21:58
        Rozwiazanie zagadki jest takie :otoz bylam z kolega zalatwic mu karte kredytowa w banku, ucztabette bylas nablizej, miecze to przeplyw smile , on chce ta karte dla znajomego, aby wyszedl na prostá z dlugow, gdyz firma tego znajomeg wyplaca mu pieniadze, ale z opoznieniem i taka karta pozwoli mu na lawirowanie finansami! Miecze swietnie to ukazywaly, ale zadnych kart z monetami, spodziewalm sie 6 denarow czy tez Krol denarow lub cesarza! Zwyciezca to ucztabette! Runa wyciagne na zadane pytankosmile jesli sobie zyczysz smile
        • ucztababette Re: Zagadka 25.04.14, 22:38
          Haniu, chyba sobie zartujesz ze mnie! smile Ja nigdy nic nie wygralam w zyciusmile To w takim razie poprosze rune, choc wolalabym rozklad, gdzie mam szukac tej cholernej pracy, bo naprawde araz bede nie dosc ze bezdomna to I z cholernymi dlugami. A moje szkoly pojda sie nie powiem co. Zmarnowane lata na uniwerku. Wiec Haniu rozpatrz moze gdzie mam szukac spokojnej pracy, ktora da mi spokojnie przepracowac chociaz part-time. W taki razie dziekuje. Ale miecze faktycznei wyskakiwaly non stop smile Ja taki g...y tarocista a tu choc jedna rzecz trafilamsmile Chociaz tylesmile
          • misboaa Re: Zagadka 26.04.14, 08:33
            A udało się to załatwić?
            To tak jakby karty, a tarot mówi przecież wprost, pokazały kawałek plastiku który służy do wirtualnego załatwiania problemów. Pieniędzy nie ma bo i one są wirtualne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka