Dodaj do ulubionych

prośba o wróżbę

12.07.14, 22:57
Hej,
ponownie zwracam się po dłuższym czasie o prośbę jak będzie wyglądała moja sytuacja z partnerką, z którą się rozstałem. Opisywałem już w marcu tę historię, później udało nam się wrócić do siebie, ale znów się rozstaliśmy. Bardzo proszę o wróżbę co należy zrobić, aby do mnie wróciła... Dziękuję serdecznie
Obserwuj wątek
    • magdalena.1230 Re: prośba o wróżbę 15.07.14, 17:03
      Można wróżyć , wymagana ilość postów.
      • sodr Re: prośba o wróżbę 21.07.14, 14:20
        nie znajdzie się jakaś dobra duszyczka? smile
        Myślę aby zaproponować jej wspólny wyjazd na festiwal, na który zawsze chcieliśmy pojechać, nie wiem czy to dobry pomysł. Generalnie nie wiem jak powinienem ratować tę relację
    • misboaa Re: prośba o wróżbę 21.07.14, 19:25
      Znowu tu jesteś kochanieńki??? big_grin

Należy zastanowić się kto jest winny tej sytuacji. Winowajca ma się naprawić!
      Masz zamiar w kółko tak się przepraszać???
      Przemyśl złociutki czy nie wytrzymujesz czy też jesteś prowokowany?

Trzymam kciuki za wartościowe przemyślenia big_grin
      • sodr Re: prośba o wróżbę 25.07.14, 20:06
        Kochani, Misboaa prywatnie poinformowała mnie ze nie moze teraz wróżyc. Czy moglbym poprosić któreś z Was o wróżbe w mojej sprawie?
    • sodr Re: prośba o wróżbę 05.08.14, 12:54
      Nadal żadna dobra dusza nie postawi kart?smile
      • hanna1985 Re: prośba o wróżbę 05.08.14, 13:02
        Gra nie warta swieczki smile bez kart pisze big_grin
        • sodr Re: prośba o wróżbę 05.08.14, 14:12
          Dzieki za szczerość smile jakos nie potrafię odpuscic
          • hanna1985 Re: prośba o wróżbę 06.08.14, 12:02
            Hej!
            Jezeli sytuacja sie powtarza to gdzies lezy przyczyna, polozylam karty na Was.
            Ty jawisz sie jako odwr.Wieza, jako osoba jestes despotyczny, , chcesz ja sobie podporzadkowac na sile, ty jawisz sie jeszcze w tej sytuacji jako odwr. Diabel, popatrz na te karty, co myslisz o nich? Ona postrzega Cie jako osobé zle prowadzacá sie, moze masz jakies nawyki? Nie kontrolujesz siebie? Zrazona jets do Ciebie bardzo, widac to w kartach. Cechuje Cie pesymizm, ty masz na nia niszczacy wplyw. Czego ona pragnie?- Slonce, zyc radosnie, bez klamstw, chce byc szczesliwa i miec kogos pogodnego przy sobie. Czego ona pragnie?- Gwiazda ano szuka milosci, ktora ja zainspiruje do zycia, to w porzadku dziewczyna, wie czego nalezy oczekiwac od zycia. Rada dla Ciebie to Glupiec- zacznij wszytsko od nowa, porzuc tamto obsesyjne uczucie, zacznij zauwazac innych ludzi, nie mysl tylko o sobie i dojrzewaj, jestes dopiero na poczatku drogi glupca, wiele doswiadczen prze Toba, im szybciej je zrozumiesz tym szybciej znajdziesz milosc, bo ktora fantastyczna kobieta chce miec glupca?
            P.S Ty wolisz stare odgrzewac niz nowe poznawac, boisz sie czegos? -odwr. Umiarkowanie o tym mowi, nie chce Ci sie pracowac nad sobá smile
            • hanna1985 Re: prośba o wróżbę 06.08.14, 12:07
              Aha! Nie odpowiedzilam na Twoje pytanie. Nazlezy wlozyc duzo pracy we wlasna osobe, uduchowic sie, zaczac zyc, nie bac sie zycia! Byc fer i umiar we wszystkim, w mysleniu, dzialaniu. Wtedy bedziesz gotowy jej dac to, czego ona pragnie, o ile bedzie wolna!
              • sodr Re: prośba o wróżbę 06.08.14, 13:25
                Dziękuję Ci bardzo.
                Owszem, jestem niestety despotyczny, w stosunku do innych również. Teraz mam niestety paskudny okres - przestałem za bardzo dbać o siebie, powróciły mi stare nałogi - od zera staram się teraz zbudować z powrotem normalne i ułożone życie.
                Odgrzewam stare, boję się nowego, bo nie wierzę, że nowe nadejdzie, a jeżeli już, to nie dorówna staremu - tak niestety mam od zawsze.
                Wczoraj przebudziłem się ze świadomością, że zaniedbałem swoje życie i postanowiłem zacząć od początku. Mam nadzieję, że pójdzie dobrze.
                Twoje karty wskazują, że kogoś ma, skoro dodajesz "o ile będzie wolna"? I czy poza tym że jest zrażona do mnie to nadal coś czuje w sensie miłosnym?
                dziękuję!
                • hanna1985 Re: prośba o wróżbę 06.08.14, 13:57
                  Wierzysz, ze nadejdzie jutro? Skoro zdarzylo sie wczoraj? Przestan sie oszukiwac i chcialbym cos Ci napisac. Kazdy czlowiek ma wole, ty kierujesz sobá, swym zyciem, nie odkladaj nic na jutro, masz jakis plan? Zacznij juz dzis. Wieczorem idz na spcer, na basen, na silownie, cwicz. Za kazdym razem uswiadom sobie wklad wlozony w wysilek. Moja rada to posprzataj pokoj, czy dom. Powyrzucaj stare rzeczy, posprzataj kup swiece, sw.obrazek. Jestes pod wplywem diabelka, trzeba go powolutku wyprosic. Jesli mnie posluchasz wjedziesz wten zakret zycia dobrze, miniesz go, a potem bedzie lzej, tylko nie zbaczaj z drogi. Musisz zajac sobie czas, pomyslec o sobie, Znajdz na you tube muzyke religijna czy to hip hop, czy inna ktora Ci sie spodoba wlaczaj kiedy tylko bedziesz mogl, sluchaj tekstu. Milosc pochodzi od Boga, wiec trzeba sie do niego zblizyc, do przyjaciela, a prawdziwy nie zawodzi, pomoze. Za kilka tygodni napisz co osiagnales, a ja sprawdze w kartach co ona czuje do Ciebie i jak energia sie zmienila, jak pracujesz nad soba. Zastanow sie dokad doszedles i co teraz masz zarobic!
                  • sodr Re: prośba o wróżbę 06.08.14, 16:52
                    Raczej nie jestem wierzący, mam uraz do instytucji kościoła z dzieciństwa - bylem zmuszany do chodzenia na msze itp i kościół kojarzy mi się z nienawiścią. Ale obiecuję, ze w zastępstwie odnajdę harmonię ze światem, który wierzę, że jest wyższą siłą niż bóstwa smile
                  • sodr Re: prośba o wróżbę 21.08.14, 18:43
                    Haniu, a czy mogłabyś jeszcze postawić karty? Zaczęliśmy rozmawiać, jutro mamy iść na kawę. Generalnie jest bardzo chwiejna, bo czasem pozwala mi się do siebie zbliżyć, a potem ucieka i się odsuwa. Powiedziała mi, że nikogo nie ma, że jest jeszcze za wcześnie
                    • hanna1985 Re: prośba o wróżbę 21.08.14, 19:07
                      Umowa byla taka, ze najpierw Twoj rozwoj duchowy, a potem karty. Uwazam, ze karty sa niepotrzebne, wiesz jakie bledy popelniasz, napraw je. Przyznaj sie do nich przed soba i niá. Co chcialbys wiedziec? Przeciez jest ok, po co karty ;D ???
                      • sodr Re: prośba o wróżbę 21.08.14, 19:56
                        No zastanawiam się, czy ona tak tylko pogrywa ze mną, żeby się upewnić, że za nią latam, czy jej intencje są szczere wink
                        Zwalczyłem swoje nałogi, stałem się bardziej pracowity i kreatywny, a także staram się codziennie znaleźć w sobie miłość i harmonię z kosmosem. Idzie mi całkiem nieźle wink
    • hanna1985 Re: prośba o wróżbę 24.08.14, 15:04
      Ja poloze karty ja jej intencje, a ty zinterpretujesz ok?
      • manna15 Re: prośba o wróżbę 24.08.14, 19:48
        Hanna, mam prośbę o wróżbę. Podjęłam decyzję o rozstaniu mimo, że nadal go kocham. On twierdzi, że też mnie kocha, ale nie wykazuje inicjatywy w kwestii spotkań, więc co to za miłość. Fakt, że był to związek na odległość, ale trwał prawie 2 lata. Odeszłam, ale pragnę, aby o mnie walczył. Czy mamy jeszcze wspólną przyszłość? M.A.
        • hanna1985 Re: prośba o wróżbę 25.08.14, 18:58
          Manna! Przecyztaj prosze regulamin!
      • sodr Re: prośba o wróżbę 26.08.14, 09:53
        Haniu, postaw proszę karty. Byliśmy ze sobą cały weekend, było cudownie, chciała tego, ale jak tylko znikałem na godzinę, to napadały ją wątpliwości. Powiedziała, że tak często ją krzywdziłem i że nie może uwierzyć, że to się uda. Przyjechałem z nią do jej miasta i wczoraj w mieszkaniu powiedziała mi, że to koniec, bo ona jej lęk jest silniejszy od miłości. Poszliśmy do samochodu i płakała, że to najtrudniejsza decyzja w moim życiu, potem powiedziala, żebym nie pozwolił jej odejść, a potem jednak musiałem odprowadzić ją do domu. Ona też stoi w dylemacie czy związać się ze mną i zaryzykować wszystko i walkę przeciw całemu otoczeniu, które jej tego odradza, a chłopakiem, który się o nią stara i jest jakimś ułożonym gościem, gdzie rozsądek podpowiada jej, że mogłaby się w nim zakochać, a to będzie stabilniejsze. uncertain
        Jestem do końca tygodnia w jej mieście(mieszkam u kumpla) i waham się czy pojechać po nią do pracy(jest paskudna pogoda dziś, nie chcę, zeby mokła). A jednocześnie widzę, że teraz lajkuje fotki tego drugiego na fejsie, mimo wczorajszych łez i mówienia, że nie zwiąże się z nim i z nikim innym.
        Proszę sprawdź jakie są jej intencje i co mam robić, bo już nie wiem czy walczyć czy dać sobie spokój i czekać aż sama pojawi się u mnie w progu
        • hanna1985 Re: prośba o wróżbę 31.08.14, 10:42
          Hej!
          Nie mialm czasu odpisac, karty juz sa polozeone dzis odpisze, a ty zinterpretujesz, ja poprawie.
          • hanna1985 Re: prośba o wróżbę 01.09.14, 14:34
            1.Co partner oczekuje od Ciebie? Krolowa denarow.
            2.Czego partner nie oczekuje od Cibei? Mag.
            3.Czego ty mozesz oczekiwac od partnera? Odwr. Wieza.
            4. Czego ty nie mozesz oczekiwac od partnera? 5pucharow.
            5.Jak masz postapic, by relacja dala satysfakcje? Odwr.Wisielec.

Podaj swoja interpretacje do tego rozkladu prosze, tak jak umiesz smile
            • sodr Re: prośba o wróżbę 02.09.14, 00:30
              No wiec ona oczekuje ode mnie zaangażowania i stabilności, chce czuć sie przy mnie pewnie. Oczekuje szczerości i rozwagi. Nie oczekuje pustych słówek i czarowania, zgrywania czegoś czego nie ma.
              Ja moge sie spodziewać, ze ona sie przestanie sie złościc i w koncu sytuacja miedzy nami bedzie normalna. Nie moge sie spodziewać, ze odejdzie, ze jej uczucie prysnie. Postąpić mam tak, ze przerwać milczenie i wziąć sie do dzieła.
              Tak to interpretuje, aktualnie związalismy sie znowu i nawet na dowód szczerości moich uczuć oświadczyłem jej sie tydzień temu smile nie mam jeszcze odpowiedzi, postanowiłem dać jej tyle czasu ile potrzebuje, ale juz mysli o przeprowadzce do mnie, jednak bardzo sie tego boi - to tak klarujac smile wiec powiedzmy ze ten odwrócony wisielec jest nieaktualny, ale prosiłbym o weryfikację 4 pierwszych punktów smile
              • hanna1985 Re: prośba o wróżbę 02.09.14, 09:32
                Ladnie zinterpretowales, dlugo zajmujesz sie Tarotem? smile Mas ztalie w domu???
                • sodr Re: prośba o wróżbę 03.09.14, 10:49
                  Szczerze mówiąc, to od długiego czasu sobie czytam o tym, a karty mam z rok. Jednak jestem na początku tej drogi i nie znam sposobów interpretacji łączenia ze sobą kart itp. Ale pojedyncze karty jako odpowiedzi raczej jestem w stanie zinterpretować smile
                  Mam talie RW, Tarot 78 drzwi, Legacy Of Divine(bo strasznie piękna) i Crowleya(ostatnio zakupiłem z czystej ciekawości, ale bardzo mi się podoba).
                  Jednak póki co czytam książki, uczę się kart i raczej nie czuję się na siłach do wielkich interpretacji smile
                  dziękuję!
                  Co do rad z Twojej interpretacji, to myślę, że powoli już się stosuję i jest między nami coraz lepiej smile
            • hanna1985 Re: prośba o wróżbę 02.09.14, 09:30
              Hej!
              Pytanie bylo jakie ona ma zamiary i krolowa denarow mowi, ze jest fer, ok. Krolowa denarow, to kobieta madra i bardzo czesto jest otwarta na inicjatywy i bodzce pochodzace od Cibie, ale krytycznie sprawdza ich prawdziwosc i mozliwosc realizacji. Musisz madrze postepowac, bo zamiary ona ma dobre.

Ona nie oczekuje od Ciebie, abys byl Magiem. Mag to przedewszytkim zatracenie ducha na rzecz materii. Potrafisz mocno angazowac sie w sprawy swiata, ze zapminasz o sprawach ducha. Ona tego nie chce, rozwijaj sie duchowo, muzyka, poezja, spokoj, spacery, refleksja na d zycie. Pomocna bedzie karta Pustelnika i medytacja z niá.

Jej psychika jest krucha, granica wytrzymalosci cieniutka. Nie zawiedz jej, bo ona zareaguje mocno. O tym mowi odwr.Wieza. Ona nie wie faktycznie jak to rozwiazac, cuzje sie uwieziona, wie, ze nie zasluguje na cierpienie, ale nie moze sie od Ciebie uwolnic. Bynajmniej na ten czas.

Swiadomie Cie nie zrani, nie sprawi, ze bedziesz cuzl zal, napewno nie zawini nic - 5pucharow.

Karty radza, abys pozbyl sie starych przyzwyczajen, wez zycie w swoje wrece, popatrz ile inni osiagneli, to Towja psychika, nie cyznniki z zewnatrz wplywaja na Cibie. Polecam medytacje. Wyjdz z pulapki. Przestan byc nerwowym materialista, nie badz zazdrosny. Masz szanse teraz to zmienic, inaczej bedzies ztaki do konca zycia.

smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka