Dodaj do ulubionych

pilneee!!!!

15.07.14, 22:01
kobitki.... propozycja pracy malo czasu mam na decyzje !! pracuje w sklepie , a moge przejść do biura lepsza kasa . lepsze stanowisko pilnie musze wiedziec ! ostatnio bylam @ i was nie posłuchałam zle na tym wyszlam . patrycja 09.06.1990 . czeeeeeeeekam smile
Obserwuj wątek
    • hanna1985 Re: pilneee!!!! 16.07.14, 14:24
      Polozylam karty na dwie prace i tak obecna praca;
      1.Kart okresla osobe pytajaca.
      2.Obecna sytuacja w pracy.
      3.Co da pozostanie w tej pracy.
      4.Co bedzie jesli pozsostaniesz w tej pracy.
      5.Obecna syt. o wyborze nowej pracy.
      6.Co ta propozycja mowi o sobie.
      7.Co bedzie jesli wybierzesz ta mozliwosc?
      8.Jak wplynie na Ciebie pozostanie w pracy, jak bedzie dzialala.
      9.Jak wplynie nowa propozycja pracy, jak bedzie dzialac.
      • hanna1985 Re: pilneee!!!! 16.07.14, 14:41
        1 .RYCERZ DENAROW.
        2. KROLOWA BULAW.
        3. 7MIECZY
        4. KROLOWA MIECZY.
        5. PAZ DENAROW.
        6. 5PUCHAROW
        7.-KOCHANKOWIE.
        8 .6DENAROW.
        9. 5MONET.
        Jesli mam doradzac, to ta nowa oferta pracy przyniesie straty, tutaj narazie masz plynnosc finansowa, 6 denarow, jakze wazná dla Ciebie, ale hcyba jeszcze nie wiadomo czy sie tam dostaniesz na ta sekretarke? Widac, ze szukac bedziesz dalej 7 miecyz i Krolowa mieczy, natomiast to nie ta praca, bedzie nowa, ale jeszcze nie teraz! Moze ktos sie pokusi o interpretacje Rycerza denarow, pazia denarow, odwroconych kochankow? Smialo! smile
        Podsumowujac radze narazie tutaj zostac! Ta Krolowa bulaw to Twoja szefowa? Wymagajaca? Czy chodiz tutaj o rodzaj pracy, liczenie, materializm itp?
        • patygirl Re: pilneee!! 16.07.14, 16:54
          wczoraj zostałam poinformowana ,że dostanę kredyt zaufania i umowę na okres próbny na 3 miesiące . Jak się zdecyduję czy chcę pracować dla tej nowej firmy mam zadzwonić lub napisać email moze będą szukać jeszcze pracownika bo są mną zainteresowani , jednak nie chcą mnie odciągać od tej pracy ,którą mam . Praca biurowa jako asystent w biurze . A co do mojej aktualnej szefowej to dokładnie taka babka perfekcyjna .. wymagająca jak słyszę tylk ojej słowa " patrz jak ja to robię , to daleko zajdziesz , ucz się ode mnie " to mi słabo sie robi ...i zwraca dużą uwagę na uczciwość
          • hanna1985 Re: pilneee!! 16.07.14, 18:58
            Ok, rzuccie okiem forumowicze, ja radze tam nie isc smile
        • ananda3 Re: pilneee!!!! 16.07.14, 19:04
          Rycerz denarów może oznaczać ciężką , wyrobniczą pracę w obecnej firmie , ale stabilną , pewną. Paź denarów to właśnie ta nowa propozycja pracownika szeregowego , który będzie musiał wiele się nauczyć ( może kursy , szkolenia ). Ale tak trochę rola chłopaka na posyłki . Kochankowie w cieniu to trudności z podjęciem decyzji o zmianie pracy , ale może też obawy dotyczące nowej współpracy . Ostatnia karta powala . Nie widzę to dobrze . Pozdrawiam.
          • hanna1985 Re: pilneee!!!! 16.07.14, 19:10
            Ja tego rycerza widze, tak, ze trzeba dac z siebie duzo, cierpliwie, zaangazowanie duze, ale pieniadz jest i on siedzie dobrze na tym koniu, praca pewna, tak 5 denarow to tragedia!
        • exiled.angel Re: pilneee!!!! 17.07.14, 09:14
          Chyba wpadniesz z deszczu pod rynnę, ale z k buław ciężko jest wytrzymać, sprawdza mi się jako tępa SUKA która poniża drugiego człowieka, szuka sobie tzw chłopca do bicia, to co opisałaś nie jest jeszcze takie straszne bo k.b jest to mobbing, chyba że coś pominęłaś. Zgadzam się z Hanią, to jeszcze nie jest to, będziesz szukać czegoś innego
          paź monet to douczanie się jak ktoś słusznie powiedział, 5 pogorszenie finansów, szukaj dalej
          • patygirl Re: pilneee!!!! 24.07.14, 10:29
            Powiem tak jet to kobieta któa niby jest taka "bardzo uczciwa " A tak naprawdę zgarnia wszystko dla siebie ... Szukam i szukam nowej roboty . Dziś bedę dzwonić do głównej kordynatorki ,że potrzebuję w sierpniu 2 dni wolnego i gówno mnie obchodzi co powie na to moja kierowniczka. Bo jak się nie zrestartuje to w kodzborowie wyląduje...
            • exiled.angel Re: pilneee!!!! 24.07.14, 11:24
              Ta królowa ogólnie oznacza zostać wyprowadzonym z równowagi, jeżeli taka sytuacja powtarza się codziennie to dobrze ją karty pokazaly. Ja też myslałam że wyląduje w psychiatryku po codziennym obcowaniu z królową buław.
              • patygirl Re: pilneee!!!! 04.08.14, 14:58
                No i krolowa podniosla mi tak cisnienie , ze sie zwalniam... bo nie dam rady .
                • hanna1985 Re: pilneee!!!! 04.08.14, 19:21
                  No to mamy 7 mieczy, szukac bedziesz dalej smile a moze urlop wez i szukaj?
                  • patygirl Re: pilneee!!!! 04.08.14, 19:55
                    Umowę mam tylko do 18 sierpnia i nie chcę jej przedłużyć już jutro zadzwonię do szefa i mu powiem ,że nie przedłużam umowy . Może da mi urlop ,ale mam tylko 4 dni więc dużo mi nie da . Ojciec pytał się mnie czy nie potrzebuję pomocy będzie dzwonić za tydzień poproszę o kasiorę na kurs . I będę szukać czegoś na poł etatu chyba smile A królowa powróciła sobie w piątek z 3 tyg urlopu i oczywiście to żle tamto zle . A jak powiedziałam jej ,że potrzebuję wolny piątek sob nedziele 8 sierpnia to się na mnie wydarła ,że są wakacje i ona nie ma zamiaru pracować i ,ze jestem smieszna ,że chcę mieć polne 2 soboty z rzędu ... A biorąć pod uwagę ,zę pracuję od 5 tygodni prawie cały tydzień i tylko niedziel mam wolne.. jestem wykończona ... i zła ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka