30.07.14, 21:15
Dziewczyny, taka sytuacja - facet, z ktorym spotykalam sie od dluzszego czasu, zapoponowal mi 2 tyg temu wyjazd z nim i naszym wspolnym znajomym. W piatek byla niemila sytuacja miedzy nami. Od tamtej pory milczenie. Dzis sie do niego odzywam z pytaniem o wyjazd a on na to, ze nie chce zebym z nimi jechala, ze go wkurzam itp rzeczy. Dodam, ze jest to niepierwsza tak niemila sytuacja z jego strony. I tutaj pytanie - co jest prawdziwa przyczyna jego zmiany stosunku co do mojej osoby? Co bedzie dalej z nami ? Baaaardzo prosze o karty. Włacze sie w dyskusje oczywiscie.
Obserwuj wątek
    • magdalena.1230 Re: ... 31.07.14, 15:21
      można wróżyć , wymagana ilość postów.
    • jola.wp Re: ... 31.07.14, 16:55
      Cześć,
      mi wyszły takie karty, co jest - Głupiec - zdarzył się nieplanowany obrót sytuacji, co się stało - Świat - zakończył się etap, który ujawnił, że między Wami nie było aż tak dobrze - IX Mieczy, mogło narastać nieświadomie napięcie, które doprowadziło do takiej kumulacji zdarzenia, partner się zamknął - VIII Mieczy II Monety - choć nie wygląda to na trwałe zakończenie relacji, to, co nowe - Paź Mieczy Księżyc - przez jakiś czas będzie sytuacja na granicy niepewności, potem dojdzie do kontaktu - Umiarkowanie II Kije, i pytanie, czy warto to kontynuować, Gwiazda X Kijów - wyjdzie na Tak.
      Prawdziwa przyczyna zmiany - być może na nią wskazuje VIII Mieczy - że partner miał problem z tym, co w Twoim mówieniu z nim, lub postepowaniu, czego nie mógł przeskoczyć, albo czuł się osaczony przez coś, czego nie akceptował, dołożyłam 3 karty z całej talii - Smierć Diabeł Gwiazda - daje Pustelnika - może czuł się coraz bardziej samotny i nie potrafił znaleźć rozwiązania problemu. Wygląda, jakby pozamiatał, choć czuje się związany ta relacją, na zasadzie: mogło być tak fajnie, gdyby nie to i tamto...
      smile
      Tyle ode mnie.
      Ciekawe, co wyjdzie dziewczynom?
      • misboaa Re: ... 02.08.14, 16:40
        Trochę trudno mi się połapać w rozpisce kart joli więc moja podpowiedź będzie nieco ograniczona.
        Myślę ze warto kontynuować tą znajomość bo jakieś szanse ona rokuje. Rzecz jednak w tym, że sprawa do łatwych nie należy. Potrzebowali byście wyjaśnić sobie SZCZERZE w czym tkwi problem i zacząć jakby od nowa. Łatwe to jednak nie będzie bo obie strony musiały by wykazać się taką samą chęcią i takim samym zaangażowanie w sprawę. Oboje musielibyście mieć poważne podejście do sprawy i wziąć odpowiedzialność za swoje błędy.
        Do kontaktu i nawet pogodzenia się dojdzie. Sprawę między wami przesądza jednak to co napisałam powyżej bo co innego kontaktować się bez żalu a co innego być ze sobą. Dopóki tego nie rozwiążecie to będzie tak dalej.
        • szeltie Re: ... 04.08.14, 21:45
          Dziekuje jolu za rozklad. Niestety tak jak misboa mam problem w jego odczytaniu ;/. Hm, rzeczywiscie jest tak, ze wyjechal sam, nie mamy kontaktu i watpie, zeby do niego szybko doszlo. Napiecie rzeczywiscie narastalo, ale mialam nadzieje, ze to chwilowe i rozejdzie sie po kosciach ostatecznie. Misboa, napisalas, ze warto kontynuowac te znajomosc. Ciekawa jestem, jak doszlas do takiego wniosku, ktore karty o tym mowia? Bo jak narazie, to ja daje jemu duzo wiecej niz on mnie i wszyscy odradzaja mi znajomosc z nim. Obawiam sie tez, ze na szczera rozmowe z jego strony liczyc nie moge.
          • hanna1985 Re: ... 05.08.14, 12:42
            Ja Jole zrozumialam smile Gwiazda i 10 bulaw nie rokuje dobrze, dla mnie to przeciazenie, takie, ze nie bedzie dobrze, jakbys miala czekac na to pojednanie, ale ile bedzie Cie to kosztowalo !!!
            • hanna1985 Re: ... 05.08.14, 12:59
              Polozylam karty JAKIE SA JEGO ZAMIARY ?

1.Jakie ma zamiary co do Ciebie? 10 bulaw.
              2.Co ukrywa? 7miecz
              3.Dlaczego to ukrywa? 4mieczy.
              4.Co czuje do Ciebie? 5 ucharow.
              5.Co powinnas zrobic? As pucharow.
              6..Rada As pucharow.
              7.Jak potoczylyby sie Wasze losy po pojednaniu? Mag i odwr. Smierc.

Widac ewidentnie, ze on chce sie wycofac z tej relacji, w 4 mieczy musi to przemyslec, byc moze ktos mu doradzil to, ma do Ciebie zal w 5 pucharow. Ty masz byc Krolem twardym jak skala, przyziemnym i madrym! As zacheca do otwarcia sie na inne uczucie, aby o tym zaomniec, gdzies cos krazy kolo Ciebie smile ? Sympatia jakas? Gdybyscie sie pojednali to i tak szybko sie rozejdziecie, nie jest Wam przeznaczone byc razem!
              • hanna1985 Re: ... 05.08.14, 13:00
                5.Krol denarow!
                • szeltie Re: ... 08.08.14, 15:57
                  1.Jakie ma zamiary co do Ciebie? 10 bulaw.
                  2.Co ukrywa? 7miecz
                  3.Dlaczego to ukrywa? 4mieczy.
                  4.Co czuje do Ciebie? 5 ucharow.
                  5.Co powinnas zrobic? krol denarow
                  6..Rada As pucharow.
                  7.Jak potoczylyby sie Wasze losy po pojednaniu? Mag i odwr. Smierc.
                  Dzieki piekne za karty smile. Powiem, jak ja to widze -
                  1. jest zmeczony cala sytuacja dlatego wyjechal beze mnie ( z kolega ) bo chce odpoczac
                  2. ukrywa to, ze rozmawia o mnie i naszej elacji z kims trzecim. 7 mieczy wskazuje, ze nie sa to mile slowa skierowane pod moim adresem, jakiejs plotki, oczernianie itp
                  3. 4 mieczy tutaj moze mowic o tym, ze wlasnie chce odpoczynku, ogolnie jak i ode mnie i nie zamierza dzialac, odzywac sie do mnie - co zreszta nadal ma miejsce
                  4. co czuje, hm...chyba jakis zal, zawod, ze tak sie to wszystko potoczylo...moze "nie sprostalam" jego oczekiwaniom i wyobazeniom, ech
                  5. krol monet moze wskazywac na to, ze powinnam byc badziej przyziemna w tym wszystkim, mniej emocji, wiecej rozumu
                  6. as puch jako rada...no chyba masz racje, wskazuje tu, ze powinnam rozgladac sie za kims innym. Nie w glowie mi to jednak. Zwyczajnie na te chwile nie chce kogos innego, mimo iz wiem, ze ta elacja nie jest dla mnie czyms, pzy czym powinnam sie upierac. Odp na Twoje pytanie - nie zauwazylam, zeby ktokolwiek krecil sie obok mnie
                  7. losy po pojednaniu - no niefajne te karty, bo wskazuja na to, ze byla bym manipulacja, jakies udawanie, zatem nic by sie nie zmienilo, czyli powtorka z rozrywki ;/

Moze ktos inny cos jeszcze podpowie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka