Dodaj do ulubionych

OKRESLENIE CZASU W TAROCIEEEEEE

19.11.14, 14:31
Witam. w ramach cwiczenia zadalam pytania kartom tarota WA kiedy bede miec kontakt z pewna osoba.Wyciagnęłam 3 karty choc nie wiem czy powinnam az tyle na to pytanie:

wynik: sprawiedliwosc XI,eremita IX, swiat XXI

i teraz tak, w moim odczytnie skoro pojawil sie eremita moze swiadczyc o tym ze na kontakt bede musiala dlugo czekac bo on chyba zawsze cos opoznia, sprawiedliwosc oznacza to o co pytam,a swiat moze chodzi o kontakt przez internet albo w podróży, choc skoro pytam o to kiedy to nastapi to nie wiem jak polazcyc te karty.Prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • sylwunka36 Re: OKRESLENIE CZASU W TAROCIEEEEEE 19.11.14, 19:33
      Witaj,dopiero się uczę. Waga ,Panna,Wodnik te karty czasowo oznaca okres tych znakow zodiaku.Ja to tak widzę, przez wyjazd tej osoby ,odizolowanie,moze chorobę, kontamt ulegnie opoznieniuEremita w terazn.oznacza osamotnienie,rozlake. I opoznienie,! Skoro na koncu jest Świat, to najwczeniej 21 stycznia. Wodnik jest od 21stycznia do 18lutego.Pozdr.Sylwia.PSPoczekaj,az ktoś bardziej doświadczony Ci odpowie.
      • lukrusia Re: OKRESLENIE CZASU W TAROCIEEEEEE 19.11.14, 21:19
        : sprawiedliwosc XI,eremita IX, swiat XXI

Pytanie kiedy spotkasz się , mogłaś sobie ułatwić i zapytać czy do końca roku się spotkacie a tu tyle kart .
        Długo będziesz musiała poczekać na spotkanie bo Pustelnik - to jednak samotność , Pustelnik chodzi swoimi drogami po to ma lampę , która jemu oświetla drogę a Świat - to już otwarty kontakt z wieloma ludżmi . Okazja nadarażyć się może bliżej Sylwestra - lub tak jak pisze Sylwunka smile lutego .
      • staryrogal Re: OKRESLENIE CZASU W TAROCIEEEEEE 20.11.14, 02:10
        dzieki za pomocsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka