nigdy chyba nie wróżyłam sobie na diety może ktos to robil? wszystkie mnie zawodzą. Ostatnią jest dieta dukana na której zamiast schudnąć to utyłam.
wkoncu postanowilam poprosić o pomoc karty. Pierwsze dwie karty to moje ciało(czyli efekty-jak będzie wyglądać po diecie, schudnie?) trzecia karta to moje zadowolenie z diety.
dieta Ckd - 3 puchary + Papież. moje zadowolenie z wyniku- Kochankowie
Optymalna - 10 mieczy + paz pucharów. 6 mieczy.
Zbilansowana 10 pucharów + Słońce. Rycerz kijów.
No więc co do optymalnej, początkowo pomyślałam, że te miecze to atak w tłuszcz, paź pucharów to młode ciało. Ale 6 mieczy oznacza rezygnacje z diety? No i ogólem mogą to być problemy zdrowotne, jakby organizm nie chciał większej ilości tłuszczów, będzie gorzej?
Dieta CKD- wynikiem są 3 puchary i Papiez. 3 puchary - na karcie mam szczuplutkie panienki, roztańczone

Papiez to autorytet,a więc duma z wyników...szkoda tylko że papież to chudy nie jest i raczej wielkiej metamorfozy nie zapowiada,siedzi jak taki stary...oj żeby nie było więcej gadania niż chudnięcia?! kurde, jak to widzieć? ale to jednak zdobycie dużej wiedzy i wykorzystanie jej Kochankowie to w sumie zadowolenie z diety.
Zbilansowana - osobiście bardzo odżucam wybór tej diety(bo trudniej mi ją utrzymać, łatwiej mi się najeść białka) ale moze powinnam?

Słońce...to zdrowe młode ciało, które można odsłonić na forum(10 pucharów), nawet na karcie słońca mam umięścionego mężczyznę. Moje zadowolenie - Rycerz kijów - on jest zadowolony z fizyczności, jest lekki. Mogę się niecierpliwić, i możliwe że przy tej diecie trzeba będzie więcej wysiłku fizycznego niż przy tej "ckd"?
użyłam talii Llewelyn.
co sądzicie, bede wdzięczna za każdą sugestie

)