13.02.15, 14:12
Witam. Przyszedł mi do głowy mały biznesik internetowy. Byłaby to dodatkowa możliwość zarobku/albo i nie zarobku hihihi
Czy powróży mi DOBRA KOBITKA na ten biznesik??
Wiem ze konkurencja jest duza, nie zainwestuje w to dużych pieniędzy a zainwestowane pieniądze kiedys tam by się zwrocilysmile
Chciałabym wiedzieć co radzą karty. Czy jest sens się w to angażować czy strata czasu.
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: prośba 16.02.15, 10:12
      Kochana, brakuje twoich postow by mozna bylo tobie powrozyc. Jesli masz karty wylosuj sama i podaj z opisem co myslisz na ich temat a wtedy wspolnymi silami sprobujemy to uporzadkowac smile
      Jesli sama nie chcez dla siebie wrozyc mozesz rowniez zasproponowac komus innemu wymiane karty za karty smile
      • dzastirbiber Re: prośba 16.02.15, 10:19
        Domyslilam się ze chodzi o ilość postów. Niestety kart nie posiadam sad
        • misboaa Re: prośba 16.02.15, 10:45
          dzastirbiber napisał(a):

> Domyslilam się ze chodzi o ilość postów. Niestety kart nie posiadam sad

To jest tak, ze wrozac dajemy komus swoj czas, swoje wiedze i energie tak naprawde za nic. Kazdy z nas ma wokol siebie wiele osob ktore potrzebuja pomocy i fizyczna niemozliwoscia jest pomoc kazdemu dlatego tez wprowadzilismy pewien filtr. Unikamy osob przypadkowych ktore nastawione sa na welasne korzysci. Wpadaja, biora wrozbe bo jest za darmo i nic ich to nie kosztuje, nie zastanawiajac sie nad czlowiekim ktory poswiecil im swoj czas, a mogl przecie poczytac wtedy ksiazke, zrobic cos innego, wartosciowego.
          Tutaj rozmawiamy o sprawach zyciowych, czesto o milosci, pracy itp. Kazdy z nas ma takie doswiadczenia w zyciu wiec jesli nie masz kart i nie potrafisz wrozyc i nie jestes nastawiona w zyciu tylko na branie zobacz kogo mogla bys tutaj wspomoc?
          Moze ktos ma dylematy sadowe a ty znasz sie na prawie, moze jestes pielegniarka albo znasz swietne miejsce na urlop? Zawsze jest cos co mozna komus podpowiedziec, wspomoc go. Wtedy dobre energie do ciebie wracaja smile

• dzastirbiber Re: prośba 16.02.15, 11:04
            Misboaa po co ta dyskusja. Domyslilam się o co chodzi!!!
            Sledze na bieżąco forum,wiem co się tutaj dzieje. Próbowałam z tarotem on line,jednak nie przemawia to do mnie
            • carolina-8 Re: prośba 16.02.15, 11:33
              Co się rzucasz, kiedy ktoś Ci uprzejmie odpisuje?
              Zadzwoń sobie na infolinie ezoteryczną jak Cię ciśnie.
              • beata25_84 Re: prośba 16.02.15, 23:36
                carolina-8 napisała:

> Co się rzucasz, kiedy ktoś Ci uprzejmie odpisuje?
                > Zadzwoń sobie na infolinie ezoteryczną jak Cię ciśnie.

Popieram!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka