anuszkaaa30 12.01.13, 12:11 Witam, Mam na imię Ania, 17.02.1983. Chciałabym się dowiedziec, czy jak ak ułoży się moje życie zawodowe w 2013roku ? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyka_ptasia Re: realizcja planów zawodowych 12.01.13, 14:18 Rozumiem, że pracę masz, czyli na pracę: pokazuje się zmiana w przełożeniu kart, czyli albo zmiana pracy, albo inne stanowisko. Karty z rozkładu pokazują podobnie, jako coś nowego. Najważniejsze, że praca będzie. Odpowiedz Link
anuszkaaa30 Re: realizcja planów zawodowych 12.01.13, 14:21 Czy możliwe jest, że zmiana pracy wiąże się z wyjazdem ? Pozdrawiam! Ania Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: realizcja planów zawodowych 12.01.13, 16:51 Tak, pojawiła się VI Mieczy bodajże przy Asie Kijów. Odpowiedz Link
anuszkaaa30 Re: realizcja planów zawodowych 13.01.13, 11:33 Jestem wdzięczna. Chciałabym jeszcze wiedzieć, czy istnieje szansa na odnowienie i stworzenie szczęśliwego związku z mężczyzną, na którym bardzo mi zależy? Pozdrawiam! Ania Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: realizcja planów zawodowych 14.01.13, 13:52 Szansę karty pokazały, ale trudno wypowiedzieć się odnośnie jakości tej relacji. Szczęście niejedno ma oblicze. Problem leży w pytaniu. Odpowiedz Link
anuszkaaa30 Re: realizcja planów zawodowych 14.01.13, 17:53 Dziekuje, w takim razie chciałabym sie dowiedzieć, czy jest szansa na małżeństwo ? Pozdrawiam! Ania Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: realizcja planów zawodowych 15.01.13, 09:47 Pokazała się VI Kochankowie, potem obok siebie para Król i Królowa z jednego dworu. Szansa jest. Trzeba to mądrze rozegrać ))). Odpowiedz Link
anuszkaaa30 Re: realizcja planów zawodowych 16.01.13, 17:32 Dziekuje za inf. Chciałabym sie dowiedzieć, czy najbliższa rozmowa rekrutacyjna okaże sie dla mnie sukcesem? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: realizcja planów zawodowych 18.01.13, 08:23 Czy okaże się sukcesem - na tak zadane pytanie odpowiedź brzmi : nie. Ogólnie mówiąc jakaś niekomfortowa sytuacja wymuszająca dalsze kroki. Czasowo może określać dalszą przyszłość. Odpowiedz Link
anuszkaaa30 Re: realizcja planów zawodowych 24.02.13, 19:02 Witam, Chciałabym się dowiedzieć, czy mam szansę na szczęśliwy związek i wspólną przyszłość z mężczyzną ( Mhamed 06.06.86)? Czy warto myśleć o takiej możliwości? Z góry dziękuję! Pozdrawiam! Ania Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: realizcja planów zawodowych 26.02.13, 09:36 Czy warto o tym myśleć - związek pokazuje się jako problematyczny z jego strony zwłaszcza pokazały sie karty informujące, że najprawdopodobniej będzie od ciebie oczekiwał podporządkowania się, ciągłego dawania - VI Monet i stale będziesz musiała bronić swojej pozycji - VII Kijów. Również Diabeł - jego dotychczasowe doświadczenia reprezentuje karta Diabeł, co może oznaczać uzależnianie kogoś od siebie, manipulacje, to co ma w ofercie dla ciebie to karta Śmierć, która niesie ze soba radykalną zmianę w przesłaniu. Nie są to dobre karty. Zapowiadają raczej niekorzystne okoliczności. Tak, czy siak, choć to tylko karty, może warto przemyśleć ich przesłanie. Odpowiedz Link
anuszkaaa30 Re: realizcja planów zawodowych 26.02.13, 14:16 Dziękuję za informacje.. Również myślałam o tej kwestii.. Coś w tym jest.. Czy w takim razie w najbliższych miesiącach pojawi się inny mężczyzna, z którym warto będzie ułożyc sobie życie uczuciowe, czy też bliska przyszłośc nie wskazuje tego? Pozdrawiam! Ania ( 17.02.1983) Odpowiedz Link