Dodaj do ulubionych

pomoc w interpretacji

24.02.15, 20:42
witam pomoze mi ktos zinterpretowac rozklad na uczucia mianowicie najbardziej prawdopobony okres do zakochania sie z wzajemnoscia i odznalezienia wlasciwego partnera

Królowa Kielichów p.p - As Buław p.p- Sprawiedliwość p.p
Cesarz - Koło Fortuny - Paź Kielichówó

Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: pomoc w interpretacji 24.02.15, 21:20
      Nie bardzo rozumiem rozkład, ale to co czuję od kart, to Królowa Kielichów przedstawia Ciebie, As buław to początek działań,męska energia, buławy to też wiosna, sprawiedliwość w tym wypadku pokazuje,że masz wpływ na własny los po przez swoje działania i decyzje,że będziesz działać w sposób uczciwy,że dożysz do uporządkowania swojego życia.
      Cesarz widzi mi się jako potencjalny partner i to nie byle jaki, to w końcu autorytet, osoba na stanowisku, taki bardzo męski, stanowczy pan. Koło Fortuny to skutki naszych działań, ale także wydarzenia przychądzące do naszego życia z nikąd, miłe niespodzianki. Są to również czynniki zewnętrzne płynące od losu na które nie do końca mamy wpływ, ale które wynikają z naszego wcześniejszego postępowania. Paż kielichów to wiadomości, pozytywne początki, miłe spotkanie. Paź to również romantyczne i miłe usposobienie, więc może oznaczać początek miłości. Kielichy to lato.
      Wydaję mi się,że Ty będziesz wewnętrznie gotowa na spotkanie już na wiosne, otworzysz się wtedy na męską energię, uporzatkujesz swoje sprawy i emocje, z czystą kartą zaczniesz się rozglądać za partnerem.
      Pan pojawi się trochę później, bo latem i może to być trochę niespodziewane dla Ciebie,np.poznasz go gdzieś gdzie byś się tego nie spodziewała i nie wtedy kiedy to Ty będziesz najintensywniej poszukiwać, ale nastąpi to w wyniku Twojej gotowości z okresu wiosny. W kontekście pytania o właściwego partnera, to to nie będzie byle kto jak już wcześniej pisałam i raczej nie przelotna znajomość, tylko ten właściwy, bo Cesarz to głowa rodziny, często mąż.
      Oczywiście jak to się potoczy to zależy w dużej mierze od Ciebie, bo karty to nie wyrocznia, raczej wskazówki,ale perspektywy są bardzo obiecujące. smile
      Tak w ramach ćwiczeń sobie ten opis wrzuciłam, ale następnym razem zacznij od podania swojej interpretacji.
      Zresztą fajnie byłoby gdybyś mimo wszystko podała swoje pomysły na odczyt kart.
    • beata25_84 Re: pomoc w interpretacji 24.02.15, 21:32
      Daj znać czy interpretacja się sprawdziła jak już lato przejdzie, bo ciekawa jestem. smile
      • magicznamagia Re: pomoc w interpretacji 24.02.15, 22:15
        DZIEEKUJE SLICZNIE!big_grin
        ja tu mialam kilka pomysłów wlasnie tez myslalam o wiosnie [ ten as buław ] ale moje przypuszczenia byly takie : poznam kogos na wiosne lecz ta sprawedliwosc to bedzie jakby konsekwencja moich dzialan z przeszlosci w wyniku czego moge tego kogos ' stracic ' smile
        Ten cesarz to taki twardy mężczyzna ale nie wiem czy bedzie z tego zwiazek big_grin
        dam znac! kiss
        • magicznamagia Re: pomoc w interpretacji 24.02.15, 22:29
          i jeszcze mi przyszlo tez na mysl cos takiego ze cesarz to pazdziernik - listopad suspicious
          • beata25_84 Re: pomoc w interpretacji 24.02.15, 22:47
            Ja mam o cesarzu tylko tyle, że odpowiada znakowi Barana. Skąd wziełaś ten październik-listopad?
            Paź kielichów to okres 9 lutego-10 marca, ale kielichy same w sobie to lato i tego bym się trzymała. Mi jednak intuicja podpowiada,że Ty do wiosny bedziesz gotowa na rozpoczęcie związku,a pan się dopiero latem pojawi.
            • magicznamagia Re: pomoc w interpretacji 25.02.15, 11:43
              cos mi sie pomylilo z tym pazdziernikiem smirk
              • magicznamagia Re: pomoc w interpretacji 12.09.15, 23:11
                Niestety nikt sie nie pojawił.. Pozdrawiam
                • aprepope Re: pomoc w interpretacji 13.09.15, 14:14
                  Czas na nowy, dobrze przemyslany rozklad - wlasnie zaczal sie nowy Rok Numerologiczny, wiec to jest dobry czas, zeby sprawdzac co tam los dla nas szykuje.. Powodzenia!
    • 9marlena Re: pomoc w interpretacji 14.09.15, 23:04
      magicznamagia napisał(a):

> witam pomoze mi ktos zinterpretowac rozklad na uczucia mianowicie najbardziej
      > prawdopobony okres do zakochania sie z wzajemnoscia i odznalezienia wlasciwego
      > partnera
      >
      >
      > Królowa Kielichów p.p - As Buław p.p- Sprawiedliwość p.p
      > Cesarz - Koło Fortuny - Paź Kielichówó
      >
      za cztery lata , niespodziewanie wiosną

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka