Dodaj do ulubionych

pół roku

02.05.15, 09:53
zapytałam kart czy w ciągu pół roku pozbede sie uporczywych mysli o byłym facecie
król kielichów
giermek kielichów
7 bulaw
w pierwszym momencie pomyslałam ze uda mi sie poniewaz jego miejsce zajmnie ktoś inny ale czy król buław moze reprezentowac byłego faceta ? Zawsze mam problem jak interpretowac figurysad Co myslicie?
Obserwuj wątek
    • maczlijka Re: pół roku 02.05.15, 10:16
      Wydaje mi się, że będziesz odpychać od siebie uczucia do tego faceta. Czyli jeszcze tak na 100% ci nie przejdzie.
      • hanna1985 Re: pół roku 02.05.15, 10:28
        czas leczy rany, czas Cie wyleczy!
    • huit8 Re: pół roku 02.05.15, 10:34
      Widać że twoje myśli o nim się redukują. Najpierw myślisz o nim jak o wspaniałym królu, później tylko jak o giermku "ah, on nie był taki świetny, w zasadzie to był niedojrzałym gnojkiem". 7 buław- totalne odpędzenie tych myśli, sukces, dzielna postawa.
    • misboaa Re: pół roku 02.05.15, 14:16
      sonka66 napisała:

> zapytałam kart czy w ciągu pół roku pozbede sie uporczywych mysli o byłym facec
      > ie
      > król kielichów
      > giermek kielichów
      > 7 bulaw
      > w pierwszym momencie pomyslałam ze uda mi sie poniewaz jego miejsce zajmnie kto
      > ś inny ale czy król buław moze reprezentowac byłego faceta ? Zawsze mam probl
      > em jak interpretowac figurysad Co myslicie?

Bulaw czy Pucharow? W sumie niewiele to zmienia w odczycie.
      Nie pozbedziesz sie, choc widac ze probujesz. To wyglada tak, ze odpychasz mysli o nim ktore cie nachodza. Naprawde chcesz zapimniec. Troche to droga do nikad. Moja rada: tak nie rob, nie walcz z tym , nie wysilaj sie. Jesli te mysli przychodza pozwol im plynac bezwolnie. Nie blokuj, ale i nie zwracaj uwagi na nie- tak bym to objasnila. Walczac z marzeniami o nim one stawiaja tobie czola. Traktuj je jako szczegol. Sa ta sa, dla ciebie to bez wiekszego znaczenia.
      W tym przedziale czasu o ktory pytasz one jeszcze beda. To nic. To blotka. Tak je traktuj.
    • beata25_84 Re: pół roku 02.05.15, 14:18
      Myśli o byłym facecie będą słabnąć w ciągu tego pół roku - najpierw jest król kileichów, a później już tylko paź (giermek) kielichów, będziesz pomału odpychała te myśli, o czym mówi 7 buław. Do końca może Ci jednak nie przejść. Myślę,że może jak poznasz kogoś nowego, z kim będziesz szczęśliwa, to pomału się tego żalu i tęsknoty pozbędziesz. Teraz jeśli jesteś sama, to jednak są chwilę,że go wspominasz, na szczęście to już słabnie.
    • sonka66 Re: pół roku 03.05.15, 14:12
      dokładnie tak jest był królem stał sie giermkiem smile no ale niestety będe musiała sie z tym jeszcze troche pomeczycsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka