Dodaj do ulubionych

prośba o wróżbę

23.05.15, 21:00
Dziewczyny, dziś ja bardzo proszę o wrożbę. To temat stary jak świat, a zarazem tak delikatny, że kładąc karty sobie widzę to co chcę zobaczyć.

Od 3 lat jestem sama, rozstałam się z ojcem mojego dziecka dosyć dramatycznie, byliśmy ze sobą b. długo. Od tamtej pory nie poznałam nikogo i czuję, że zaczyna mi doskwierać samotność.

Najgorsze jest to, że niczego mi nie brakuje, jestem pełnowartościową kobietą pod każdym względem. Czuję jednak, że mam jakiegoś perfidnego pecha do facetów. Nawet nie wiem jak to opisać......Nie o to chodzi, że zadnego nie mogę zatrzymac....Ja ich nawet nie poznaje....

Bardzo proszę, o wróżbę, czy ten stan rzeczy odmieni się, czy przestanę być sama na przeciw całemu światu. Czy spotkam bratnia duszę, która pójdzie ze mną dalej przez życie.
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: prośba o wróżbę 23.05.15, 23:15
      To nie bedzie prosta wróżba. Muszę sie zastanowić nad pytaniami i jakie ewentualnie rozkłady zastosować. Zejdzie mi się na tym trochę,a niestety w ten weekend mam urwanie głowy. Myślę,że w ciągu tygodnia byłabym w stanie ogarnąć wróżbę, jeśli oczywiście chcesz tyle czekać. Pierwsza w kolejności i tak jest Lukrusia. Daj znać czy możesz tyle poczekać i jesteś chętna na moje karty. Może ktoś inny będzie mógł wcześniej poratować Cię wróżbą - w razie czego dajcie znać Wiedźmy. smile
      • bladamery Re: prośba o wróżbę 24.05.15, 05:22
        Ustawiam się wobec tego w kolejce za Lukrusia i czekam smile
        • hanna1985 Re: prośba o wróżbę 24.05.15, 13:52
          Beatko warto sprawdzic jaka jest osoba bladamery. Mozesz sie czuc pelnowartosciowa osoba, ale nie widziec swoich bledow. Moze to byc zwyczajny przestoj w zyciu owszem ;D Karty maja pomoc, nakierunkowac Cie, zmienic myslenie. Nawet podpowiedziec gdzie szukac tego jedynego.

Betako ja bym polozyla tak :

1. Jaka jestes osoba (bladamery. cechy charakteru).
          2. Czego szukasz w milosci?
          3. Problem z przeszlosci rzutujacy na Twoja psychike, skad problem samotnosci?
          4. Jak postrzegasz mezczyzn?
          5. Jak oni Cie postrzegaja.
          6. Karta rada, jak, gdzie szukac milosci. (moga byc dwie karty lub dociagnac w razie niejasnosci).
          7.Najblizsza przyszlosc co Cie spotka.
          8.Kto moze pomoc w znalezieniu milosci.

Ulozylabym te karty tak jak intuicja Ci podpowie, moze byc podkowa, badz cztery na cztery kolumny ;D Jesli masz inny rozklad prosze zastosuj wink Moj polozy sie inny razem smile

Mam tez inny rozklad prostszy i latwiejszy!

1. Moja obecna sytuacja.
          2 .Jakiej milosci mi trzeba?
          3. Co musze wyrazic?
          4. Co musze dac z siebie?
          5. Co musze dostac?
          6. Jak znalezc milosc?

• bladamery Re: prośba o wróżbę 25.05.15, 00:03
            Masz racje hanno - może jest coś co mnie blokuje,przeszkadza, czego nie widzę. Coś co powinnam zmienić w swoim postępowaniu, a zwyczajnie nie zdaję sobie z tego sprawy. Potrzebuje własnie takiej wskazowki, żeby zrozumiec w czym jest problem, w jaki sposób mogę nad sobą popracować, albo gdzie szerzej otwierać oczy. Układ, który zaproponowałaś bardzo mi się podoba i z interpretacji postaram sie wyciągnąc jak najwiecej się uda. Dzięki i czekam, juz teraz z niecierpliwością smile
            • beata25_84 Re: prośba o wróżbę 25.05.15, 01:32
              Haniu super rozkład! smile Dziękuję za pomoc. Czasami mam jeszcze problem z dobraniem odpowiedniego rozkładu, a to przecież bardzo istotna cześć wróżby.
              Sama go układałaś? Zastosuję ten pierwszy, nie będę szła na łatwiznę. wink
              Z tego co widzę post Lukrusi z prośbą o wróżbę został usunięty, więc jeśli ona się rozmyśliła, to może nawet w tygodniu. smile
              Też pomyślałam o jakiś Twoich nieuświadomionych blokadach Bladamery, takie pierwsze skojarzenie. Zobaczymy co karty na to.
              • hanna1985 Re: prośba o wróżbę 25.05.15, 21:36
                Pierwszy sama, drugi z ksiazki Sarah Barlett. Sluze pomoca w tworzeniu rozkladu smile

Czekamy na kartoszki!
                • bladamery Re: prośba o wróżbę 26.05.15, 06:58
                  Czekamy, czekamy....a rozkłady zapisuje sobie do mojej "księgi tajemnic" smile
                  • beata25_84 Re: prośba o wróżbę 28.05.15, 22:29
                    Ponieważ temat Lukrusi z prośbą o wróżbę zniknął i na razie nic mi nie odpisała, to Tobie pierwszej powróżyłam Bladamery. Karty już wylosowałam. Za chwilę wrzucę opis.
                    • bladamery Re: prośba o wróżbę 28.05.15, 22:41
                      No więc nie idę jeszcze spać smile
                    • beata25_84 Re: prośba o wróżbę 28.05.15, 23:15
                      Jak zawsze karty proste i odwrócone, AW + AM.
                      Rozkład wg pomysłu Hani. smile Jeszcze raz dzięki za pomoc. smile

Bladamery - życie uczuciowe:

1. Jaką jesteś osobą (cechy charakteru Bladamery)
                      6 Monet - prosta
                      Jesteś osobą sprawiedliwą, dajesz i bierzesz. Potrafisz obdarowywać, jak i przyjmować od innych. Lubisz jak jest zachowana równowaga, nikt nikogo nie wykorzystuje. Duży nacisk kładziesz na rzeczy praktyczne,finanse, bardziej rozsądkiem niż emocjami się kierujesz.

2. Czego szuka Bladamery w miłosci
                      Rycerz Monet - odwrócony
                      Szukasz kogoś odpowiedzialnego i praktycznego, ale tak naprawdę odwrócona karta pokazuje,że jesteś zablokowana na miłość - to była moja pierwsza myśl jak zobaczyłam tą kartę. Ty na poziomie świadomości chcesz i czujesz się gotowa, ale podświadomie nadal są blokady.

3. Problem z przeszłości rzutujący na psychikę Bladamery, skąd problem samotności
                      5 Pałek - odwrócona
                      Czujesz się nadal poobijana, straciłaś zaufanie do otoczenia, uważasz,że tak naprawdę wiele zachodu, a później i tak dupa z tego wyszła. Tyle wysiłku, tyle hałasu, tyle przygotowań, a nic z tego nie wyszło i teraz masz problem,żeby na nowo się starać i angażować, nadal brakuje Ci na to sił i...wbrew temu co piszesz, to uważam,że podświadomie również chęci (bo co jeśli nie wyjdzie, po co się wysilać, po co tracić energię itp.)

4.Jak Bladamery postrzega mężczyzn
                      Koło Fortuny - prosta
                      Uważasz,że są zmienni, niestabilni,nie stali w uczuciach i poglądach, nie godni zaufania.

5.Jak mężczyźni postrzegają Bladamery
                      Mag -prosty
                      Podobasz się im. Uważają,że jesteś czarująca, niezależna, zaradna, fascynujesz ich. Problemem może być, iż uważają,że jesteś nie do końca szczera,że grasz.

6.Karta rada - jak, gdzie szukać miłości
                      As kielichów - prosta + dociągnięta 6 Pałek - odwrócona
                      As mówi o tym,że przede wszystkim chcąc poznac miłość, musisz się wewnętrznie na nią otworzyć, zaufać na tyle,żeby odsłonić się przed drugą stroną.
                      Karta dociągnięta nasunęła mi skojarzenie,że trzeba dać sobie czas,że to nie stanie się już, teraz, ale jak najbardziej może zakończyć się sukcesem. Miejsca gdzie możesz kogoś poznać - moje pierwsze skojarzenia - imprezy, tam gdzie jest dużo ludzi, może jakieś forum randkowe. W każdym bądź razie nie zamykać się w domu, jak najwięcej wychodzić do ludzi, najlepiej nie znajomych w parach, ale tam gdzie masz szanse kogoś poznać.

7.Najbliższa przyszłość, co spotka Bladamery
                      9 Monet - odwrócona
                      Niestety jak dla mnie w najbliższym czasie to nadal samotność. To jeszcze nie przyszedł czas na poznanie drugiej osoby, najpierw musisz odblokować emocjonalnie siebie. Cały czas widać,że bardziej skupiasz się na finansach, niż uczuciach.

8.Kto może pomóc Bladamery w znalezieniu miłości
                      7 Pałek - prosta + dociągnęłam 9 Mieczy - prosta
                      Powinnaś odepchnąć złe wspomnienia, pozbyć się blokad, trochę powalczyć o miłość. Przestań pogrążać się w nieszczęściu, zwłaszcza,że w dużym stopniu sama je sobie wyolbrzymiasz i przez to zamykasz się na szczęście.

Karty dociągnięte:
                      9. Czy Bladamery pozna kogoś do końca 2015r.- 8 Pałek - prosta
                      Tak naprawdę karta jak na mój gust niczego nie przesądza. Pokazuję,że liczy się tu i teraz,żebyś nie traciła czasu, tylko energicznie podeszła do działania.

10. Czy Bladamery pozna kogoś do końca 2016r. - 2 Pałek - odwrócona - w tym roku nie szykuje się poznanie partnera.

Bladamery jeszcze kilka słów jako podsumowanie. Zawsze jak stawiam karty to łapie taki główny przekaz z kart, który bije mnie po głowie.
                      Po pierwsze skupisz się na kasie. Nie wiem czy jest to spowodowane tym,że samej Ci ciężko koniec z końcem powiązać i siłą rzeczy tracisz na to wiele energii, zaprząta to Tobie głowe z musu, jako najważnieszy problem, czy po prostu wrzucenie się w wir pracy jest Twoim sposobem na ucieczkę od przykrych uczuć. Tak czy inaczej musisz sobie dać czas na przerobienie swoich lęków, obaw, ran zadanych przez poprzedni związek, bo dopiero wtedy będziesz w stanie otworzyć się na nowe. To Twoje blokady psychiczne to stopują, bo mężczyzną się bardzo podobasz, ale ich do siebie nie dopuszczasz, trzymasz na dystans. Wiem,że możesz się bać zranienia, ale ciągle się asekurując, nie spotka Cię nic złego, ale i nic dobrego. Czasem trzeba zaryzykować. Pewnie jeszcze nie jeden facet Cię rozczaruje, ale poprostu olej takiego dupka i nie zamykaj się w swojej skrupię. Ok? wink
                      Koniecznie wychodź do ludzi, szukaj sposobności na poznanie samotnych panów. Pomyśl o portalu randkowym, bo jeśli w otoczeniu masz same pary, to trudno jest chodzić po ulicy i zaczepiać przypadkowych mężczyzn. wink
                      Trzymam kciuki za Ciebie Bladamery. Jak przerobisz swoje emocje, to powinnaś ruszyć do przodu.
                      Ja ostatnio jestem na etapie czytania Medium z Long Island, materiałów o opiekunach duchowych w necie itp. Nie wiem, czy w ogóle wierzysz w takie rzeczy, ale nic nie dzieje się bez przyczyny, czasem po prostu mamy lekcje do przerobienia w życiu, aby nasza dusza mogła się rozwijać (w dodatku sami to sobie podobno przed urodzeniem wybieramy,żeby było śmieszniejwink ). Nie ma co się bronić, bo jak ich nie przerobimy, to będą wracać,aż do skutku i nie jesteśmy iść do przodu.
                      • bladamery Re: prośba o wróżbę 28.05.15, 23:31
                        Beatko, bardzo Ci dziekuję za poswięcony czas, dziekuję że włożyłaś w to wiele energii i empatii zarazem....
                        Podsumowując co napisałaś. Tak, to jest cała prawda o mnie. I może nadszedl czas aby sobie uświadomić niektóre rzeczy, ściągnąć kolce, nastawić się optymistycznie i moze nawet dla odmiany zaryzykować... smile Wezmę sobie mocno do serca te słowa, bo uświadomily mi coś, co do tej pory mocno wypierałam. Dziękuje jeszcze raz.

Proszę, podaj mi sposób rekompensaty, a odwdzięczę się z wielką przyjemnością wink
                        • bladamery Re: prośba o wróżbę 28.05.15, 23:34
                          I tak- wierzę w to, ze nic nie dzieje się bez przyczyny, więc z chęcia zaglądne na wskazaną przez Ciebie pozycję smile
                        • beata25_84 Re: prośba o wróżbę 29.05.15, 21:30
                          Cieszę się, jeśli chociaż trochę mogłam Ci pomóc. smile
                          Co do zapłaty, to może być przepis na coś pysznego, coś fajnego do poczytania, jakiś ładny obrazek lub cokolwiek co uznasz za miłe i sama byś się ucieszyła dostając. smile
                          • bladamery Re: prośba o wróżbę 29.05.15, 22:48
                            podaj maila, podam Ci przepis na cos przepysznego wink dodatkowo mam 50 twarzy greya w pdf jeśli chcesz big_grin
                            • beata25_84 Re: prośba o wróżbę 29.05.15, 22:59
                              bladamery napisała:

> podaj maila, podam Ci przepis na cos przepysznego wink dodatkowo mam 50 twarzy gr
                              > eya w pdf jeśli chcesz big_grin

Graya czytałam i mam, ale w innym wypadku bym nie pogardziła. big_grin
                              beata25_84.1984@o2.pl
                              • bladamery Re: prośba o wróżbę 02.06.15, 06:07
                                Beatko, mam nadzieję, że odebrałas maila wink
                                • bladamery Re: prośba o wróżbę 02.06.15, 19:18
                                  A!!! już odebrałam wiadomość! smile
                                  • beata25_84 Re: prośba o wróżbę 03.06.15, 00:50
                                    Tak, wszystko już mam, tylko dopiero wczoraj zajrzałam na maila i dlatego z takim opóźnieniem odpisywałam. Jeszcze raz dziękuję smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka