Dodaj do ulubionych

Prośba o wróżbę

20.10.15, 06:23
Witam,
jeszcze raz prośba o postawienie kart, ale tym razem czy będzie kontakt z W.? ewentualnie jakaś relacja?
Poznałam tego chłopaka 1,5 m-ca temu i poruszył mi trochę emocje. Jest duża różnica wieku między nami. Nie wiem czy to jest powód ciszy z jego strony czy inny, ale chyba wolałabym pozbyć się złudzeń.
Za karty mogę odwdzięczyć krótką analizą numerologiczną.
Obserwuj wątek
    • 88ula Re: do carolina-8 - Prośba o wróżbę 20.10.15, 22:37
      Karty pokazaly:

1/ jaki W ma stosunek do carolina-8 : As mieczy - raczej chłodna kalkulacja, bez emocji i uczuć, takie sobie koleżeńskie kontakty, pogadanie intelektualne, wymiana poglądów.

2/ jaka przyszłość ich znajomości: Kolo + 8 buław - będzie rożnie toczyć się ta znajomość/relacja, raczej związek karmiczny, jakieś nieoczekiwane wydarzenia i zmiany czasem kierujące się ku pozytywnym wibracjom, może trochę emocjom, ale nie widać tu nic stałego i uczuciowego.

smile
    • carolina-8 Re: Prośba o wróżbę 20.10.15, 22:48
      Dziękuję za karty. Wiem na czym stoję smile
      Podaj mi datę urodzenia -możesz wysłać na adres carolina-8@wp.pl
      • beata25_84 Re: Prośba o wróżbę 20.10.15, 23:48
        Też niestety nie widzę w tym rozkładzie uczuć. sad
        Ula świetnie kładzie karty, bardzo lubię podczytywać jej rozkłady, bo uczę się trafnego doboru pytań. Ula jesteś mistrzynią w "maksimum w minimum" - krótkie rozkłady, duża trafność! big_grin
        Mam pytanie - na jakiej podstawie związki karmiczne w kartach określasz? Czy mogłabyś coś na ten temat więcej napisać, nawet w oddzielnym wątku? smile
        • 88ula Re: do beata25_84 - Prośba o wróżbę 21.10.15, 16:33
          Nie tyle określam, co się mogę domyślać. Moze zamiast napisać "raczej związek karmiczny" powinnam napisać "szansa/przypuszczenie na związek karmiczny". Czasem w pospiechu źle dobiera się słowa. Zastanowiło mnie, ze już po 1.5 m-ca Carolina miała emocje, on zdystansowany, ale "Kolo i Buławy" wskazują na podążanie relacji (nie związku jeszcze) w rożne kierunki, wiec może od mieczy (zimnych) do buław (gorących). Relacja będzie się chybotać, ale nie idzie ku ruinie. Wysnułam przypuszczenie, ze mogą oni odnaleźć w sobie bratnia dusze, choć nie uczucie jak liczy Carolina. To czas pokaże, jeśli znowu się spotkają.
          smile
      • 88ula Re: do carolina-8 - Prośba o wróżbę 20.10.15, 23:52
        Dziękuję Ci serdecznie, ale w ostatnim czasie (zaledwie 4 m-cy) miałam analizę numerologiczna, karty na rok numerologiczny i urodzeniowy. To wystarczy smile nie chce już nic mącić, ale poproszę jakakolwiek kartę na weekend. Dziękuję kiss
        • carolina-8 Re: do carolina-8 - Prośba o wróżbę 21.10.15, 05:44
          Ula, nie mam kartsad
          dałam kumpeli jak mi koty zaginęły, bo nie umiałam się kontrolować i non stop bym stawiała. Stąd prośba innych o postawienie mi kart. Chyba, że chcesz prosty przepis na ciasto bananowo-cynamonowesmile
          Co do karmiczności związków, to wiem,że Koło Fortuny oznacza lekcje do przerobienia.
          Wnioskuję na podstawie kart, że będzie odświeżenie kontaktów. Zresztą w Celtyckim, który stawiałam sobie z okresem do listopada też wychodziły randki, spotkania itp.
          Tylko,że jak wiem ze z tego nic nie będzie,to po co w to wchodzić sad
          • 88ula Re: do carolina-8 - Prośba o wróżbę 21.10.15, 16:18
            nie ma sprawy Carolina, możesz wysłać mi np. zdjęcie kotka smile
    • carolina-8 Re: Prośba o wróżbę 21.10.15, 18:13
      Mówisz i maszsmile to zdjęcie mojego Misia jak miał kilka miesięcy http://images76.fotosik.pl/1/bf09296336883cdbmed.jpg
      Co do Twojej wróżby to dam znać, jak to się wyklaruje.
      Na pewno jestem trochę rozgoryczona, bo takie fajne karty mi wychodziły na ten rok na miłość, np. w tym wątku forum.gazeta.pl/forum/w,46867,156047248,,Wrozba_milosna_na_2015_rok.html?v=2
      a tymczasem rok się kończy i nic się z tego nie spełniłosad w dodatku wchodzę od stycznia w 9 rok osobisty i zaczynają mi się 2 lata pustki, wg których to co się zacznie w tym latach to i zakończy się w tym czasie. Dlatego mam takie ciśnienie w znalezieniu dobrej pracy do końca roku i ułożenia sobie życia osobistego...no ale co zrobić.
      • 88ula Re: do carolina-8 Prośba o wróżbę 21.10.15, 19:54
        Ale słodziak smile dziękuje smile

Spotkasz kogoś spytaj znowu kart.
        • 88ula Re: do carolina-8 Prośba o wróżbę 21.10.15, 23:07
          Z mojego doświadczenia życiowego wiem, że gdy już ci na czymś nie zależy, wówczas zmieniasz nastawienie (nawet tego nie dostrzegając), które ciebie do tej pory może blokowało ( o czym też nie zdawałaś sobie sprawy), zaczynasz się otwierać na inne kierunki i znajdujesz - zupełnie przypadkowo - to czego do tej pory bezskutecznie szukałaś. smile
          Skomplikowane uncertain ?? Powodzenia.
    • carolina-8 Re: Prośba o wróżbę 21.10.15, 21:27
      Wiesz co, nie będę więcej stawiać kart na miłość, na jakiegokolwiek poznanego faceta. Mam autentycznie kuźwa dość. Nic tylko we wróżbach mi wychodziło,że w następnym roku spotkam tego docelowego-i tak z roku na rok. I nic tego nie wychodziło. I tak mi stuknęło..nie powiem ile lat.
      Mam serdecznie tego dość. Trudno. Będę starą panną ze stadem kotów, chociaż już właściwie jestem.
      Straciłam wiarę. Może nie wszystkim to pisane. Może już wyczerpałam limit ile razy można kochać. Ot tyle.
      • cesarzowa_1983 Re: Prośba o wróżbę 22.10.15, 09:29
        Witaj Karolinko smile żadna stara panna , tylko singielka smile doskonale rozumiem Twoją frustrację,jestem w takiej samej sytuacji, masę wróżb za sobą,według których już powinnam być kilka lat po ślubie i mieć gromadkę dzieci smile widocznie jeszcze nie pora na nas wink pozdrawiam Cię ciepło i trzymam kciuki za nas obie smile zobaczysz, jeszcze życie nas pozytywnie zaskoczy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka