Dodaj do ulubionych

Magiczna Wiosna :)

17.03.16, 16:44
Ludzie, za niedlugo astronomiczna Wiosna - jeszcze nie wiem, czy cos planujecie na Szkolce, czego Wam wrozebnie brakuje i jakie macie pomysly, ale jak cos, to "watek wiosenny" jest i mozna Pania Wiosne przywitac smile

Nie wiem co na poczatek zaproponowac - moze chcecie powrozyc sobie nawzajem, moze wymienic sie przepisami na jakas wiosenna kuracje, moze opowiedziec cos, moze pogadac o kartach Tarota, ktore sie z Wiosna, wiosennymi uczuciami kojarza?

Czujecie te wiosne w powietrzu, w sercu, a moze widac ja juz u Was w domach itd. ?

Pozdrawiam wiosennie

Anka
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: Magiczna Wiosna :) 17.03.16, 23:15
      Jeszcze wiosny nie czuję, zwłaszcza, że kilka dni temu śnieg ponownie sypnął i ogólnie wieczory jeszcze bardzo chłodne, a za oknem nadal szaro, buro i ponuro, bo nic jeszcze nie kwitnie. Plusem są już coraz dłuższe dni.
      Czekam,aż wszystko zacznie budzić się do życia i zielenić. smile
      Karta kojarząca mi się z wiosną - As buław najbardziej, ale ogólnie buławy.
    • aprepope Re: Magiczna Wiosna :) 19.03.16, 16:48
      Na ABC wstawilam wiosenna zabawe: piosenka-przeslanie smile
      Jesli ktos jest zainteresowany, to prosze tam "luknac" i sie moze wpisac na liste smile
      • misboaa Re: Magiczna Wiosna :) 20.03.16, 19:31
        A ja poczulam przeblysk wiosenny. Jeszcze nie wiosne, ale czuje ze cos zaczyna sie dziac.
        Poza tym dzieciaki biegaja z czekoladowymi zajacami, a ja zrobilam dekoracje.
        Dostalam takza dwa wielkanocne prezenty ktorych sie nie spodziewalam ?
        • aprepope Re: Magiczna Wiosna :) 20.03.16, 21:20
          To juz czas wielkanocnych prezentow? Szczesciara smile
      • tabularasa22 Re: Magiczna Wiosna :) 20.03.16, 22:00
        no to apre wstęp zrobiłaś na ABC niezły big_grin jeśli to prawda co pisałaś niedawno o swoim wieku - to jestem od ciebie starsza tongue_out przynajmniej w metryce tongue_out bo w tarocie tom szczawik big_grin
        te kawałki znam, ale nawet dla nas to takie mocno z brodą big_grin
      • tabularasa22 Re: Magiczna Wiosna :) 20.03.16, 22:02
        a ja ci kiedyś wysłałam przesłanie i ci się nie chciało otworzyć
        to Ci podam tytuł big_grin to tez z brodą
        T-Raperzy Znad Wisly - Ero-Disco tongue_outtongue_outtongue_out
        • aprepope Re: Magiczna Wiosna :) 21.03.16, 16:51
          a matko, kocham ten zespol smile odrazu sie mi przypomnial taki dowcip: jestes sam, czy z zespolem? (w domysle jakas jednostka chorobowa..ale glupio tak tlumaczyc dowcipy wink
          a ich hit "Maxi-Kaz", to kocham, szczegolnie, ze w Ciechocinku bylam nie raz i kilku takich "Maxi-Kazow" niestety widzialam na zywo.. wink
    • aprepope Re: Magiczna Wiosna :) 20.03.16, 23:41
      Jakbys Ty Tabu wiedziala, czego ja jeszcze lubie sluchac, to bys stwierdzila, ze tamte przeboje, to nowosci-swiezynki wink

Lat mam prawie 37 - ja nie jestem "bez wieka", jak nazywam tych, co sie wstydza swych wiosen..a czego tu sie wstydzic smile

Ero-Disco powiadasz??? Wyslucham tego rano, przy sniadaniu, na obudzenie, zamiast kawy wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka