Dodaj do ulubionych

wyniki badań

27.04.16, 15:45
Jutro idę do lekarza. Dokucza mi ból pleców, poza tym chcę skontrolować stan tarczycy (choruję przewlekle). Spytałam karty o wynik badań.

Słońce
Diabeł
7 denarów

Stan zapalny? Upierdliwe leczenie (diabeł), właściwa diagnoza (słońce), a te denary to jakieś narośla czy ciąża..?
Podejrzewam, że boli kręgosłup, choć nie wykluczam nerek.
Obserwuj wątek
    • kokoryczko Re: wyniki badań 27.04.16, 15:50
      chociaż to słońce to możę być odpowiedni sposób leczenia. Sama nie wiem, nie czuję tego w tym rozkładzie.
      Idę z nastawieniem, że lekarz pomoże mi zmienić rodzaj terapii związanej z tarczycą, ale i ten ból nie daje mi spokoju.
    • ucztababette Re: wyniki badań 27.04.16, 22:11
      Denary beda mi sie zawsze kojarzyc z wszelkiego typu cystami torbielami polipami guzkami i wzzystko co kuliate a moze sie znalezc w obrebie ciala out and in.
    • beata25_84 Re: wyniki badań 30.04.16, 22:48
      Słońce to raczej dobra prognoza, a problem tkwi w szczegółach - Diabeł, 7 denarów może właśnie świadczyć o przewlekłości schorzenia. Nie widzę jednak jakiegoś pogorszenia.
      Słońce może też zachęcać do większego odpoczynku, spacerów na świeżym powietrzu. 7 denarów też może sugerować, żeby tak się nie spieszyć w życiu, dać na wstrzymanie.
    • beata25_84 Re: wyniki badań 30.04.16, 22:49
      Nie widzę tu nerek, one filtrują wodę, a tu brak kielichów. 7 denarów - kręgi kręgosłupa?
      • ucztababette Re: wyniki badań 30.04.16, 22:59
        voila - sprawdz dziewczyno swoje podwozie. Polecam usg dopochwowe - wszystko wyczaja. U mnie sie wsio zaczelo od bolow plecow w ledzwiach i juz dawno jestem po operacji i prawdopodobnie przed kolejna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka