07.10.16, 08:28
Snily mi sie dzisiaj karty tarota. Jakbym zmieszala dwie takie same talie,ale pozniej okazalo sie,ze ta nowa talia nie jest taka sama. Byla jakby zle powycinana,obrazki byly nierowne. Szczegolna uwage zwrocila jedna karta...zinterpretowalam ją jako kielichy. Nie pamietam ile tych kielichow bylo na tej karcie 7,8 czy 9 a moze i wiecej,natomiast ksztaltem kielichow nie przypominaly. Byly w ksztalcie jakby liscia, kropli w kolorze pomaranczowym...
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Sen-tarot 08.10.16, 17:58
      Jesteś w związku?
      • dzastirbiber Re: Sen-tarot 08.10.16, 18:12
        Tak
      • dzastirbiber Re: Sen-tarot 09.10.16, 10:23
        To ma zwiazek z moim snem?
        • misboaa Re: Sen-tarot 10.10.16, 19:11
          dzastirbiber napisał(a):

> To ma zwiazek z moim snem?

Mysle ze ma.
          Ty jakby nie zyjesz w swoim zyciu emocjonalnym. To tak jakby to co otrzymujesz bylo nie tym co "mialas" dostac od osob ktore powinny cie kochac. Byc moze oczekiwalas czegos innego lub inczej sie zapowiadalo na poczatku. Jakis wplyw na ten stan ma dalsza rodzina. Twoja lub partnera. Byc moze jest tak, ze nie sa spelnione twoje oczekiwania intymne (mam na mysli wszystko to co laczy dwoje ludzi) ale za to czujesz sie czescia komorki spolecznej / mam nadzieje ze zrozumiale to objasniam/, rodzinnej grupy, ale nie czescia do pary.
          Chyba wszystko chcaial bys zmieniec, ulepszyc. Prawdopodobnie chetnie nadal z nim, ale zeby bylo czuc ze zwiazek zyje!!! Ze jest w was wulkan big_grin
          Wydaje mi sie ze jest to taki moment w ktorym dokonujesz podsumowania i badasz czy jeszcze sie da. A jesli nie to czy warto bo jestes w rodzinie, a to bardzo komfortowe dla ciebie. Chyba rodzina w tym sensie jest "przeszkadzajaca" bo nie mam pewnosci czy gdyby nie ona to nie doszla bys juz do innych wnoskow odnosnie partnera. Chciala bys innej milosci.
          • dzastirbiber Re: Sen-tarot 10.10.16, 19:58
            Moze nie do konca,ale zrozumialam co masz na mysli. Duze emocje towarzysza mi przez dluzszy czas, hustawka niesamowita,ale i tak teraz jest duzo lepiej niz bylo. Chyba powinnam dostac porzadnego kopa od zycia aby dotarlo w koncu co jest waznesad
            • misboaa Re: Sen-tarot 10.10.16, 20:13
              Nie wiem co masz na mysli mowiac o kopie. Ty znasz swoja sytuacje ze szczegolami, ja mowie ogolnikami. Kop w sensie energii jak najbardziej by sie tobie przydal. Chyba powietrze z ciebie ulecialo lub przysnelas i troche twoje wnetrze znajduje sie nie tam gdzie sie spodziewalo. Sama juz nie wiesz..
              • dzastirbiber Re: Sen-tarot 10.10.16, 20:16
                Dzieki misboaakiss
                • misboaa Re: Sen-tarot 10.10.16, 20:26
                  dzastirbiber napisał(a):

> Dzieki misboaakiss

Nie ma sprawy smile Ja bardzo lubie interpretowac sny.
                  • beata25_84 Re: Sen-tarot 10.10.16, 20:56
                    Super Misboaa big_grin Ja umiem jedynie swoje interpretować, a w senniki nie bardzo wierzę.
                    • misboaa Re: Sen-tarot 11.10.16, 19:47
                      Ty Beata wiesz ze mam fiola na punkcie snow smile
                      Nie wszystkie jednak maja znaczenie.
                      Jesli chodzi o senniki to zgadzam sie w polowie z toba, a to dlatego ze wspolczesne wydania powstaja chyba tylko po to zeby sie sprzedawaly. Internetowe rowniez. Przegladalam chyba wszystkie. Juz przestalam bo nie bylo w nich sensu.
                      Ja mam stuletni sennik po prababci. Wspaniala rzecz smile Wszystko sie sprawdza. Gdy bylam mala czytalam go non stop tak jak to robia dzieci gdy dorwa ulubiona bajke. Do dzis wiele znaczen pamietam dzieki temu.
                      Nie zawsze jednak jest tak, ze gdy sni sie dana rzecz to znaczy ze cos sie wydarzy. O tym ktory sen jest proroczy podpowiada intuicja.
                      Jak wszystko chyba w magicznym swiecie smile
                      • beata25_84 Re: Sen-tarot 11.10.16, 20:31
                        Tak, z proroczymi snami to prawda, a jesli nawet coś zignorujemy (no bo nie roztrząsajmy kazdego snu, to się taki powtórzy - nie zawsze w tej samej tresci, ale w znaczeniu już tak). Zaciekawiłaś mnie tym sennikiem. big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka