agacool8 06.02.08, 08:48 Witam.Jestem "świeżym" kierowcą więc prosze wszystkich o wyrozumialosc.Mam pytanko kiedy i w jakich sytuacjach istnieje możliwośc spalenia/przypalenia sprzęgła?Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piasek101 Re: Sprzęgło 06.02.08, 15:23 Przy ,,normalnej" jeździe - gdy ktoś opiera stopę na pedale sprzęgła. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy A na kursie czego się uczyli? 07.02.08, 13:38 Bo mnie (m.in.) tego, kiedy można spalić sprzęgło. Może zaskarż ten ośrodek, któremu zapłaciłeś na za naukę? A teraz, na szybko, stosuj się do zasady nietrzymania stopy na pedale sprzęgła, a ruszaj szybko - w czasie góra 3 sekund, nie 30. No i jakiś kurs doszkalający przydałby się, nest-ce pas? Odpowiedz Link Zgłoś
agacool8 Re: A na kursie czego się uczyli? 08.02.08, 21:10 Myślę że kurs doszkalający jest mi zbędny.A co do osrodka szkolenia to zaloze sie że w wielu nie tłumaczą takich rzeczy.Oni uczą by zdać a jak sie samemu zacznie jeżdzić to wtedy zaczyna sie prawdziwa szkoła przetrwania na naszych polskich drogach.Co do ruszanie od samego początku nie mialam z tym problemów a o to sprzęgło pytam żeby wiedzieć jak najwięcej.Dzieki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś