Dodaj do ulubionych

Rozkl partnerski problem z kielichem

03.12.16, 12:01
Czy kiedyś wróci?

Głowa cesarz
Serce 6mieczy
Przyszłość as kielichow

Nie wróży zbyt dobrze, egoizm, wyjazd za granicę (co jest prawdą) i?
Jako że to rozkład względem mnie to nie wiem co ten kielich oznacza ? Czy polepszy się nasz kontakt czy to już zupełnie jego nowe uczucie z nową kobietą?
Obserwuj wątek
    • lola1104 Re: Rozkl partnerski problem z kielichem 03.12.16, 21:38
      a kiedy mieliscie ostatnio kontakt ?
    • lola1104 Re: Rozkl partnerski problem z kielichem 03.12.16, 21:45
      karty sa rzeczywiscie ciezkie ale przydalby sie jakis wiekszy rozklad zeby wyszlo wiecej info ....
      • ada-kow500 Re: Rozkl partnerski problem z kielichem 03.12.16, 23:49
        Kilka dni temu i teraz cisza z jego strony...

Tego rozkl. nie robiłam ja tylko inna osoba, która stwierdza że to ktoś nowy-tylko z tych kart i mojej opowieści. Za jakiś czas zrobię chyba znów bo wiem że często nie można.
        • lola1104 Re: Rozkl partnerski problem z kielichem 04.12.16, 11:34
          a moze trafilas na takiego kobieciarza co caly czas lubi byc w fazie asa kielichow
          ......zaobserwowalas po nim ze babiarz?
          • ada-kow500 Re: Rozkl partnerski problem z kielichem 04.12.16, 12:46
            Przez 2 lata związku nie,był wierny, choć jak każdy facet podobają mu się ładne kobiety.
            ale popsuło się od wakacji i dlatego nie wiem czy coś jeszcze z tego będzie i skoro rozkład jest względem mnie to czy to mnie dotyczy czy już kogoś nowego. Swoją droga 6m to też czasem karta odejścia....już sama nie wiem.

We wrześniu miałam podobnie, król mieczy i as bulaw i faktycznie przez jakiś czas było odnowienie.
            • lola1104 Re: Rozkl partnerski problem z kielichem 04.12.16, 12:54
              wiem co czujesz..
              te asy sa zdradliwe. niby fajnie a tu klops.

samo serce 6mieczy jest w tym rozkladzie najbrzydsze

6mieczy to odcinanie sie niestety
              odnosi sie to konkretnie serca bo tak byla robiona wrozba

moze zrob rozklad na wiecej kart jeszcze
    • beata25_84 Re: Rozkl partnerski problem z kielichem 04.12.16, 22:29
      Szkoda, że do tego Asa Kielichów nie dociągnięto karty pomocniczej, ewentualnie nie zadano dodatkowego pytania, bo tak to na dwoje babka wróżyła. Cesarz lubi karty rozkładać i rządzić, więc będzie robił tak,żeby to jemu dobrze i wygodnie było,a 6Mieczy to karta czasem odejścia, czasem bolesnych transformacji. Najgorsze jest to,że poza tym Asem Kielichów to nie widać uczuć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka