Dodaj do ulubionych

Mysli? - diabel

17.01.17, 19:18
Witam Was wink
Jest sobie pewien pan, który wpadl mi w oko. Widzimy sie na odleglosc, mijamy .. Zdarzylo mi sie cztery razy w cztery rozne dni zapytac kart: Czy myslal dzis o mnie? Za kazdym razem wypadal mi diabel. Co to moze oznaczac? Niby diabel jest na nie, ale moze oznaczac obsesyjne mysli.. Dzis rowniez wypadl diabel dociagnelam z ciekawosci jeszcze jedna karte - 6 mieczy. Co o tym myslec? Przepraszam, ze tak bez polskich znakow pisze . Bede wdzieczna za Wasze zdanie.
Obserwuj wątek
    • oyala Re: Mysli? - diabel 17.01.17, 21:38
      Skąd masz pewność, że ten pan w ogóle ciebie zauważa. Widzicie się na odległość, mijacie.... i to wszystko. Dziesiątki tych samych osób mija się codziennie (np. rano do pracy), i nic to nie znaczy. Diabeł to twoje "nieuczesane" myśli sad, a nie tego pana. Oj, dziewczyny, co wy macie w głowie?? big_grin .
      Najpierw zagadaj do tego pana, zaproś na kawę albo spacer, a gdy przyjmie zaproszenie, zapytaj kart "co on o mnie myśli".
      • antolka111 Re: Mysli? - diabel 18.01.17, 05:52
        Tego wlasnie sie obawialam, sama sie oszukuje uncertain I teraz caly moj wymyslony Romans na odleglosc prysl jak banka mydlana big_grin ale to nie jest tak, ze my sie zupelnie nie znamy, nie rozmawialismy itp. Zanim cokolwiek zrobie w jego kierunku musze miec wlasnie pewnosc, ze mnie zauwaza pozytywnie. Jak to sprawdzic wlasnymi kartami? Jak zapytac?
        • oyala Re: Mysli? - diabel 18.01.17, 15:56
          karty za nikogo nic nie zrobią, ani nie dadzą tobie pewności.sad Ty musisz wpłynąć na tego pana, aby mieć z nim chociaż spotkanie, nie wiem: obiad, kawa, spacer, spotkanie na innym gruncie, itp, itd. coś co będzie już nicią łączącą wasze wrażenia (nie myl z uczuciem, miłością!). Wiele osób co dzień tych samych się spotyka np. w tramwaju, pozdrawiają się, są dla siebie mili, rozmawiają, i co! czy to już cos znaczy. Wysiadają i idą w swoja stronę nawet nie biorąc do bani, że z kimś rozmawiali. Wiele osób po pierwszym wejrzeniu ocenia się pozytywnie, czy to ma już być początkiem romansu. Ktoś się do kogoś uśmiechnie, to znaczy zaproszenie na randkę?? sad sad
          Dziewczyny w jakim świecie wy żyjecie?? uncertain
          • donbas Re: Mysli? - diabel 18.01.17, 19:48
            😭😭😭😭👹
          • ang1e Re: Mysli? - diabel 18.01.17, 20:12
            Ludzie mają różne doświadczenia życiowe, nieśmiałość, tradycyjność i to mężczyzna powinien zabiegać. Świat się zmienił i role męskie zostały przejęte przez kobiety. Za chwilę to mężczyzna zmieni płeć na piękną, a kobiety będą przynosić kwiaty i przejmą role męskie na siebie.
            Pamiętam jak kilka lat temu facet zrobił na mnie wrażenie do tego stopnia, że mnie zatykało...
            Koleżanka jeżdżąc do pracy upatrzyła mężczyznę, nie wiedziała jak sprowokować rozmowę i samo życie wyszło jej na przeciw. Kiedy podjechał autobus na przystanek, ona w wąskiej spódnicy pchnięta przez ludzi chcących wejść do autobusu padła na stopnie wprost na jego buty big_grin i tak się zaczęło. Inna znajoma zawsze pyta o drogę czy sklep w pobliżu. Kiedy sąsiadka wyjechała na pół roku jej dobra znajoma uderzała do męża, biedaczyna nie wiedział jak się pozbyć kobiety proponującej gotowanie obiadków itd, aż raz emocje wzięły górę i wystrzelił jak z procy, obiady opiekę i wszystko inne mam u syna...

Można zapytać czy przyjmie zaproszenie na kawę, jak je odbierze, jaką radę dadzą karty.
            Może jest już zajęty...
            • misboaa Re: Mysli? - diabel 20.01.17, 07:32
              ang1e napisał(a):

> aż raz emocje wzięły górę i wystrzelił jak z procy,
              > obiady opiekę i wszystko inne mam u syna...

ale fajny facet : D Sprawil, ze smialm sie na glos big_grin

• misboaa Re: Mysli? - diabel 20.01.17, 07:35
              ang1e napisał(a):

> Ludzie mają różne doświadczenia życiowe, nieśmiałość, tradycyjność i to mężczy
              > zna powinien zabiegać. Świat się zmienił i role męskie zostały przejęte przez k
              > obiety. Za chwilę to mężczyzna zmieni płeć na piękną, a kobiety będą przynosić
              > kwiaty i przejmą role męskie na siebie.
              > Pamiętam jak kilka lat temu facet zrobił na mnie wrażenie do tego stopnia, że m
              > nie zatykało...
              > Kiedy sąsiadka wyjechała na pół roku jej dobra zna
              > joma uderzała do męża, biedaczyna nie wiedział jak się pozbyć kobiety proponują
              > cej gotowanie obiadków itd, aż raz emocje wzięły górę i wystrzelił jak z procy,
              > obiady opiekę i wszystko inne mam u syna.
              >
              > Można zapytać czy przyjmie zaproszenie na kawę, jak je odbierze, jaką radę dadz
              > ą karty.
              > Może jest już zajęty...

Kart mozna zapytac smile A czy mozna zapytac jego odpowiedzialas sobie na poczatku wypowiedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka