Dodaj do ulubionych

Mogę polecic...

25.03.06, 21:57
Moge wam z czystym sumienie polecic wróżke Gayge - wróży Polsce oraz w Szwajcarii ( gayga@gazeta.pl) jest z nia tez kontakt przez internet, oraz wróżke i jasnowidza Tereske, przyjmuje w Katowicach osobiście. Uzyskalam od nich nieocenioną pomoc. Szczególowe informacje, moge podac przez mail zainteresowanym.
Obserwuj wątek
    • purelife Re: Mogę polecic... 24.05.06, 01:48
      prosze skontaktuj sie ze mna!podaj namiary na wrozke z katowic
      purelife@gazeta.pl
      • anka147 Re: Mogę polecic... 12.08.06, 19:39
        Możesz mi też podać namiary na wróżkę z Katowic i cenę jaką bierze za wróżbę.
        Dziękuję.
    • agus74 Re: Mogę polecic... 12.09.06, 12:30
      bardzo prosilabym o kontakt do katowic, agus74@buziaczek.pl
    • venus191 Re: Mogę polecic... 16.09.06, 12:44
      Ja tez poproszę namiary mój adres mail: beybii@op.pl
    • lulja29 Re: Mogę polecic... 10.02.07, 21:06
      Bardzo prosilabym Cie o namiary na wróżke w Katowicach na adres
      stella78@poczta.onet.pl Z gory serdecznie dziekuje.Pozdrawiam.Asia
    • beta117 Re: Mogę polecic... 11.05.07, 11:13
      Proszę o więcej szczegółów na temat tych wróżek.
      Jeżeli jest możliwość o telefon.
    • violinkamaciek Re: Mogę polecic... 11.05.07, 12:12
      witam czy mogę prosić o namiary na tą tereskę? w podzięce mogę podać namiary na
      igę również z katowic - jest fantastyczna ale droga :( mój adres wijo2@o2.pl
    • eloa11 Re: Mogę polecic... 30.05.07, 10:25
      prosiła bym o namiary na wróżkę z Katowic na pocztę eloa1@o2.pl
      .Bardzo dziękuję
    • koniczynkapl Re: Mogę polecic... 14.06.07, 19:51
      Gdybyś mogła dać mi namiary na tą wróżkę .Adres mailowy który podajesz nie
      wchodzi.Może tel. i adres mailowy.Jeszcze chciałabym wiedzieć jakie są
      ceny.Pozdrawiam
    • ewa_320 Re: Mogę polecic... 14.06.07, 20:19
      Bardzo proszę o kontakt do tej osoby pod adres:
      ewa-67@tlen.pl
    • ginal7 Re: Mogę polecic... 09.07.07, 15:34
      Bardzo prosze o podanie namiarow na wrożke Tereske w Katowicach na mail
      ginal7@wp.pl. Z góry dziekuje
    • gorkapsx Re: Mogę polecic... 04.08.16, 19:54
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, zwróciłam się do niej z kilkoma problemami, szybko dostałam odpowiedzi - rzeczowe, konkretne, pokrywające się , z pewnością nieraz jeszcze skorzystam , email do niej kobietamag@interia.pl gorąco polecam
    • lucja1wer Re: Mogę polecic... 13.07.21, 16:09
      ja polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna osoba a przy tym konkretna , nie owija w bawelnę tylko w punkt odpowiada na pytania a co najważniejsze jest bardzo wysoka sprawdzalność , co u nikogo wcześniej mi się nie zdarzyło!
      korzystam z jej usług już od kilku lat i prawie wszystko zdążyło się już sprawdzić, z tego co wiem poza wrózbami zajmuje się też rytuałami,ja póki co skorrzystałam jedynie u niej z oczyszczania energetycznego 2 miesiące temu i juz widać róznicę w jakości życia jest coraz lepiej, jednym słowem rózne problemy zaczynają się redukować i część już znacznie poprawiła ;) email do niej kobietamag@interia.pl
    • tereniakrakow Re: Mogę polecic... 16.09.21, 13:10
      ja często korzystam z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna kobieta a do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline lub oficjalna strona www.wrozka alicja.pl
      zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez Internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email
    • agnieszkanowwwb Re: Mogę polecic... 23.09.21, 18:11
      polecam sesje telefoniczne z Panią Sarą . Rozmowa z nią wpłynęła na mnie bardzo kojąco. Wszystko się sprawdza i wszystko co widzi w kartach jest prawdą a nie zadaje pytan. Sesje z nią to najbardziej wartościowe rozmowy jakie miałem w życiu. Nie tylko kładzie karty ale radzi, widzi źródło problemów no i podaje rozwiązania. Bardzo pomocna i ciepła. Dużo zmieniła w moim życiu bo pokazała jakie błędy popełniałam. Tel do niej 784 676 783
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka