03.07.17, 13:34
Dziewczyny, jakiś czas temu stawiałam karty na mnie i mojego ex faceta. Wyszło, że odnowimy kontakt i będzie ok. Rzeczywiście, mieliśmy w miare fajny kontakt przez ok miesiąc czasu. W między czasie powiedział mi, że spotykał się po mnie z kimś, podobno tylko na seks. Nie wiem czy to prawda czy nie, ale do rzeczy. Dwa tygodnie temu mieliśmy scysje. Facet zachował się źle, nie bardzo wiem o co mu chodzi. I teraz pytanie - Czy jego zachowanie co do mnie i naszej relacji wynika z tego, że jest jakaś inna kobieta w jego życiu? Wolę wiedzieć niż czuć się winną za to, że to spieprzyłam. Bardzo proszę o wróżbę.
Obserwuj wątek
    • augusta88 Re: Dylemat 03.07.17, 19:59
      Szeltie, napisałaś: "Facet zachował się źle, nie bardzo wiem o co mu chodzi", więc czemu miałabyś czemukolwiek winna?
      • augusta88 Re: Dylemat 03.07.17, 19:59
        miałabyś być*
        • szeltie Re: Dylemat 03.07.17, 21:55
          Bo ja tez nie bylam do konca w porzadku w tej sytuacji. Ale targaja mna rozne emocje i moze to z tego wynikalo. To nie znaczy, ze on ma odwalac maniane. Dylemat mam, skad jego postawa wynika, ze nie chce pojednania.
    • augusta88 Re: Dylemat 03.07.17, 22:06
      Zapytałam karty, dlaczego nie chce się ten pan z tobą pojednać. Oto karty:

10 mieczy - As denarów - Król Mieczy

Wygląda na to, że facet robi to specjalnie, może miał w tym waszym kontakcie jakiś interes i teraz mu na rękę takie zachowanie. To intuicyjne, może niech inni spojrzą smile
      • adoptowany Re: Dylemat 03.07.17, 22:53
        ,..patrzac na karty Augusty, swoja droga swietnie oddajace Twoja sytuacje,to mysle,ze pan chce cie zdominowac,zadnych kompromisow i masz robic to co on uwaza za sluszne. acha i jeszcze jedno gdyby mi kobieta powiedziala,ze spotyka sie z kims 'tylko' /!?/ dla seksu byloby miedzy nami ostatecznie pozamiatane,
        • szeltie Re: Dylemat 03.07.17, 23:16
          Dokładnie , to jest typ faceta - ja jestem panem i władcą a jak cos sie nie podoba to droga wolna, mówiac delikatnie...Ale to nie do końca odpwiada na moje pytanie. Czy kego postawa wynika z tego jaki jest czy jednak wchodzi w grę inna kobieta.

• augusta88 Re: Dylemat 03.07.17, 23:23
            Gdyby była inna kobieta to zapewne ukazałaby się tutaj, w tych kartach, jako powód lub jeden z nich smile
            • augusta88 Re: Dylemat 03.07.17, 23:24
              Dlatego tak zadałam pytanie kartom, żeby odpowiedziały w taki sposób - powiedzmy - ogólny.
              • szeltie Re: Dylemat 03.07.17, 23:28
                Czyli nie wychodzi inna kobieta, tak?
                • szeltie Re: Dylemat 03.07.17, 23:30
                  Wychodzi na to, że facet ze mna pogrywa, manipuluje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka