Dodaj do ulubionych

Pomoc w interpretacji

09.02.18, 00:03
Hej, jestem troszke nowa jezeli chodzi o tarota. Niesamowite jak pracuje sie z kartami ale nie jest to takie proste. Zadalam kartom 2 pytania.
Jak moze wygladac moj zwiazek z X? - wyciagnelam karte 2 kielichow, ktora doskonale opisuje co dzieje sie teraz. Ciagnie nas do siebie, jest przyciaganie, fascynacja i pozadanie, lecz ta karta rowniez mowi nam o tym ze ktoras z osob moze nie ujawniac swoich uczuc, i jest tak rowniez w mojej sytuacji. Sa jakies blokady.
Zadalam drugie pytanie, jakie sa blokady przy nim i wyciagnelam trzy karty. - Mag, As bulaw, Sad ostateczny i nie mam pojecia jak mam to zinterpretowac. Moze nie powinnam wyciagac trzech kart na jedno pytanie? Dzieki z gory smile
Obserwuj wątek
    • yorka83 Re: Pomoc w interpretacji 11.02.18, 15:51
      Ze jest po prostu czarusiem, ktory mysli bulawasmilea nie glowa?smile)ale to tylko moja rowniez poczatkujacasmileinterpretacjasmile)
    • asia.33 Re: Pomoc w interpretacji 11.02.18, 21:45
      2 pucharów super karta na zwiazek , na jego poczatki, dobre porozumienie, symapia i miłe chwile we dwoje.

Co do blokad nie doszukiwałabym sie ich bezpodstawnie, moze tych blokad po jego stronie nie ma .

• yorka83 Re: Pomoc w interpretacji 11.02.18, 22:37
        Ale ten zwiazek jest czy go nie ma? Bo jakby byl to byloby chyba pyt.:jak bedzie wygl.w przyszlosci,a nie:jakby wygladal?wiec te blokady, o ktore pytala to nie powod dlaczego pan nic nie robi w tym kierunku?
        • misboaa Re: Pomoc w interpretacji 13.02.18, 20:06
          Przede wszystki zlecpostawione pytanie. "Jak moze wygladac...." a moze przeciez byc roznie. To ze milo, z uczuciem to tylko jedna z opcji. Zawsze porzecoez cos moze byc lepiej. Dobre pytanie to np: jak bedzie wygladal nasz zwiazek w ciagu roku" itp
          To co tu widac to u was moze byc romantycznie, ale to tylko szansa. Blokad jako takich nie pokazuje. Tarot odpowiada optymistycznie w tym przypadku, ale....
          Blokad nie ma zadnych. Jesli on sie ociaga to daj mu czas na zastanowienie a nie przyspieszaj. Co najzwyzej on moze sie obawiac ze jak bedzie sex to ty od razu zaczniesz marudzic o dzieciach, slubie, a on che sie tylko odprezyc/i nie mkiec dzieci z tego powodu big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka