monkaaa85
23.02.18, 20:20
Witam wszystkich, miałabym wielką prośbę w interpretacji rozkładu decyzja - czy lepiej będzie dla mnie zakończyć relacje z X czy nie? Karty wyszły następujace: tło pytania - as mieczy
1 opcja - jeśli będę kontynuowała znajomość
As buław, świat, 5 mieczy
2. opcja - lepiej zakończyć znajomość
2 kielichów, król mieczy, 6 denarow.
Moja interpretacja: myślę że as mieczy pojawił się gdyż chce mieć całkowitą pewność że dokonuje słusznego wyboru. Jeśli wybiorę opcje nr 1 as bulaw pokazuje że powinnam się przełamać i spróbować, otworzyć na X, działać. Znajomość ma potencjał, ale jak patrze na świat w połączeniu z 5 mieczy to myślę, że tylko sobie wyobrażam ze będzie pięknie a skończy się tak że zostanę odrzucona i zlekceważona.
Opcja nr 2 - jeśli zakończę znajomość
Okaże się, że druga strona nie jest mną zainteresowana w takim stopniu jakbym sobie życzyła, ale pogodzę się z końcem tej znajomości, choć trochę będę to przeżywać, pojawi się osoba o charakterze króla mieczy (co niekoniecznie mnie cieszy jak o nim poczytałam). On może mieć duże wymagania wobec mnie ale będzie mnie też wspierał, tak rozumiem ta 6 denarow na końcu. Ogólnie myślę, że lepiej dla mnie jest zakończyć ta znajomość. Jakie jest wasze zdanie? Z góry dziękuję