Dodaj do ulubionych

Problemowy rozwód

10.03.18, 13:36
Moja znajoma od dłuższego czasu zupełnie nie dogaduje się z mężem, wyprowadzila się z domu, ale trudno jej porozumieć się z mężem zarówno w kwestii dalszego bycia razem jak i rozwodu, już 2 razy składała papiery o rozwód i je wycofywala. Boi się batalii sądowej a on jej rozwodu nie zamierza dać uncertain postawiłam jej karty (pytania na jej życzenie): czy on chce rozwodu (papież) czy ona chce rozwodu (śmierć), czy się rozwiodą (słońce) kiedy się rozwiodą (kochankowie) myślę że on nie chce, jest zasadniczy, stoi na straży małżeństwa mimo że ona się wyprowadzila i chce prowadzić nowe życie. Z jej strony śmierć, chce to zakończyć, myślę że dojrzała już do tego żeby całkiem zakończyć ten związek choć dla niej to bolesne i się tego boi. Czy się rozwiodą - słońce. Uważam ze tak, rozwiodą się, ona przezwycięży strach, uwolni od wzajemnego zadawania sobie bólu i poczuje ulgę a kiedy, rozumiem że jak podejmie taka decyzję, wreszcie się zdecyduje choć czytałam też że do 6 miesięcy może oznaczać karta kochankowie. Zerknie ktoś czy ja to prawidłowo zinterpetowalam?
Obserwuj wątek
    • liu.jo Re: Problemowy rozwód 10.03.18, 13:59
      A i jeszcze czy ja kocha (wieża) myślę że nie.. po prostu ma swoje zasady i dlatego nie chce rozwodu.
    • liu.jo Re: Problemowy rozwód 12.03.18, 16:22
      W dniu dzisiejszym koleżanka napisała mi że to on złożył papiery o rozwód. Dziwne, myślałam że w tym papieżu to on taki za małżeństwem będzie i na rozwód absolutnie się nie zgodzi..
      • uhuhana Re: Problemowy rozwód 21.03.18, 15:42
        papiez to tez formalne rozwiazania, jesli pytalas czy on chce i wyszedl papiez, to jest to raczej na tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka