magdalena.1230
09.08.18, 23:48
Rozkład:
Małżeństwo z dłuższym stażem , mężczyzna przez krótki czas miał romans , kobieta domyśla się że mogło do czegoś dojść .
Rozkład na małżeństwo jak dalej .
I rozłożyłam na trwałość i rozwód i nie wiem co odpowiedzieć bo ta odpowiedz jest pomiędzy młotem a kowadełem.
To mężczyzny intencje Papież
Intencje są super, mężczyzna stara się być dla kobiety - wg zasad, nie okłamywać . Działa tak aby nie można jemu było nic zarzucić .
To mężćzyzny nastawienie 4 kielichy
Nudzi się w małżeństwie , utarte schematy dnia , ciągle to samo - rutyna . Jest miło i kolorowo , ale brakuje iskry , która by go rozpaliła w kierunku kobiety.
to ich łączy Rycerz monet
Monety - sprawy materialne, dom , kredyt , pieniądze . Ustabilizowana sytuacja ich łączy - jest wygodnie wszystko jest poukładane .
Tak mężczyzna widzi swoją przyszłość w małżeństwie 9 kielichów
9 kielichów - skojarzyła mi się z ciążą . Są małżeństwem mają 3 dzieci , więc może i chciał by jeszcze jedno dziecko aby była pełnia ich radości .
Być może myśłi , że następne dziecko utwierdzi ich w przekonaniu że są dla siebie bliżsi.
tego Kobieta chce Rydwan
Chce zmian , równowagi między nimi , rozdzielenia obowiązków /
Dla kobiety brakluje w tym związku stabilizacji , niby ok ale czasami ktoś się wyrywa albo do przodu albo do tyłu i jest problem.
to jego pragnienia 10 mieczy
to jego obawy 10 kielichów
W ich związku są problemy 10 mieczy o , których on chciałby zapomnieć ,bo to powoduje problemy i może być przyczyną 10 kielichów - rozbicia.
to czy to małżeństwo jest trwałe PAPIEŻYCA (WIEŻA, 10 kijów, rycerz kielichów, 4 monet)
czy rozwód 6 monet ( Sprawiedliwość ,Król kijów, Śmierć , Królowa Kielichów)
to czy to małżeństwo jest trwałe PAPIEŻYCA (WIEŻA, 10 kijów, rycerz kielichów, 4 monet)
Małżeństwo jest trwałe bo dobrą osobą jest jego matka , która ich wspiera i mogą na nią liczyć w wielu sprawach . Tylko , że Papieżyca to również żona - jest odpowiedzialną kobietą, któa obowiązki bierze na swoje barki , kapłanka ogniska domowego = dołożonych kart jest wieża i 10 kijów = ten związek tak jakby wisiał u nich na włosku , są problemy , któe są widoczne .rycerz kielichów i 4 kielichów - pan jest nieodpowiedzialny .
czy rozwód 6 monet ( Sprawiedliwość ,Król kijów, Śmierć , Królowa Kielichów)[/b]
Na rozwód 6 monet- Sprawiedlwość Król kijów - Sprawy formalne , urzędowe pan chce być panem i władcą 6 Monet w domu . Sprawiedliwość to sprawy urzędowe wszystko jest możliwe , ale Król kijów i Śmierć - to zakończenie etapu. Królowa kielichów wnosi uczucia więc ja tutaj rozwodu nie widzę .