Dodaj do ulubionych

Była zdrada a teraz

09.08.18, 23:48
Rozkład:
Małżeństwo z dłuższym stażem , mężczyzna przez krótki czas miał romans , kobieta domyśla się że mogło do czegoś dojść .
Rozkład na małżeństwo jak dalej .
I rozłożyłam na trwałość i rozwód i nie wiem co odpowiedzieć bo ta odpowiedz jest pomiędzy młotem a kowadełem.

To mężczyzny intencje Papież
Intencje są super, mężczyzna stara się być dla kobiety - wg zasad, nie okłamywać . Działa tak aby nie można jemu było nic zarzucić .

To mężćzyzny nastawienie 4 kielichy
Nudzi się w małżeństwie , utarte schematy dnia , ciągle to samo - rutyna . Jest miło i kolorowo , ale brakuje iskry , która by go rozpaliła w kierunku kobiety.

to ich łączy Rycerz monet
Monety - sprawy materialne, dom , kredyt , pieniądze . Ustabilizowana sytuacja ich łączy - jest wygodnie wszystko jest poukładane .

Tak mężczyzna widzi swoją przyszłość w małżeństwie 9 kielichów
9 kielichów - skojarzyła mi się z ciążą . Są małżeństwem mają 3 dzieci , więc może i chciał by jeszcze jedno dziecko aby była pełnia ich radości .
Być może myśłi , że następne dziecko utwierdzi ich w przekonaniu że są dla siebie bliżsi.

tego Kobieta chce Rydwan
Chce zmian , równowagi między nimi , rozdzielenia obowiązków /
Dla kobiety brakluje w tym związku stabilizacji , niby ok ale czasami ktoś się wyrywa albo do przodu albo do tyłu i jest problem.

to jego pragnienia 10 mieczy
to jego obawy 10 kielichów

W ich związku są problemy 10 mieczy o , których on chciałby zapomnieć ,bo to powoduje problemy i może być przyczyną 10 kielichów - rozbicia.

to czy to małżeństwo jest trwałe PAPIEŻYCA (WIEŻA, 10 kijów, rycerz kielichów, 4 monet)
czy rozwód 6 monet ( Sprawiedliwość ,Król kijów, Śmierć , Królowa Kielichów)

to czy to małżeństwo jest trwałe PAPIEŻYCA (WIEŻA, 10 kijów, rycerz kielichów, 4 monet)
Małżeństwo jest trwałe bo dobrą osobą jest jego matka , która ich wspiera i mogą na nią liczyć w wielu sprawach . Tylko , że Papieżyca to również żona - jest odpowiedzialną kobietą, któa obowiązki bierze na swoje barki , kapłanka ogniska domowego = dołożonych kart jest wieża i 10 kijów = ten związek tak jakby wisiał u nich na włosku , są problemy , któe są widoczne .rycerz kielichów i 4 kielichów - pan jest nieodpowiedzialny .

czy rozwód 6 monet ( Sprawiedliwość ,Król kijów, Śmierć , Królowa Kielichów)[/b]
Na rozwód 6 monet- Sprawiedlwość Król kijów - Sprawy formalne , urzędowe pan chce być panem i władcą 6 Monet w domu . Sprawiedliwość to sprawy urzędowe wszystko jest możliwe , ale Król kijów i Śmierć - to zakończenie etapu. Królowa kielichów wnosi uczucia więc ja tutaj rozwodu nie widzę .
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: Była zdrada a teraz 10.08.18, 23:18
      Widać,że facet poważny głowa rodziny, mąż. Niestety już zupełnie odcięty od uczuć, nie ma w nim już miłości.
      Łączą ich sprawy materialne. Mężczyzna głównie dba o własną wygodę. To wygoda trzyma go w związku, sprawy materialne, a nie uczucie. Ta para emocjonalnie jest już bardzo daleko od siebie. Trzyma ich papier i ewentualnie wspólny kredyt lub inne tego typu zobowiązania, nie ma ciepła, nie ma przyjaźni, jest kalkulacja.
      Myślę,że kobieta myśli o rozstaniu.
      Co do jego pragnień - ja to czuję tak,że on myśli nad zakończeniem tego związku, na razie kalkuluje, ale nie spełnia się w nim. Obawia się jak wspólne towarzystwo to odbierze? Obawia się, że już nie będzie takiego radosnego życia, bo wspólne towarzystwo może się podzielić. On lubi te wspólne imprezy.
      Mi się wydaje, że to małżeństwo nie jest trwałe - Papieżyca to często karta kochanki. Albo ona jest nadal obecna gdzieś w cieniu (po tych katach tego nie widać dokładnie), albo wcześniejsza zdrada bardzo namieszała, co widać po kartach dociągniętych . Jest zmęczenie, brak porozumienia, partnerzy nie dają sobie wsparcia, miłości, bardzo oddalili się od siebie.
      Rozwód nie jest jeszcze przesądzony, kwestia tego jak się dogadają ze sobą. Z pewnością kobieta dając ciepło i przywództwo mężczyźnie, a w zamian otrzymując opiekę, troskę może wiele zdziałać. Pan chce być doceniany, chce być znów mężczyzną w jej oczach. Potrzebuje ciepła, podziwu jako mężczyzna.
      Warto pamiętać,że dla faceta podziw i szacunek to dwie najbardziej istotne sprawy w związku, wtedy facet może być przywódcą swojego "stada" i troszczyć się o kobietę.
    • asia.33 Re: Była zdrada a teraz 11.08.18, 01:32
      Pisałam odpowiedz i mi wcięło. Próbuje ponownie .
      Niestety ja widze to dość pesymistycznie.
      Intencje jako papież- jak dla mnie on moze budzic jakis szacunek społeczny, moze chce uchdzic na zewnątrz jako ten moralny i idealny, wzór. Drugi pomysł to, że pan zmierza zasiegnac porady jakiegoś specjalisty lekarza lub adwokata.Gdyby były inne karty ponizej pomysłałabym , ze facet chce isc na terapie i postepowac zgodnie z wartosciami morlanymi ...ale nie wydaje mi sie aby taki był. Tutaj chodzi o pozory, moze praca czy stanowisko tego wymaga

To mężćzyzny nastawienie 4 kielichy
      Pan jest mocno znudzony i nie jest zainteresowany malzenstwem, nie ma ochoty na nic. Chyba nawet starać sie jemu nie chce.
      >
      > to ich łączy Rycerz monet
      Sprawy codzienne, wspolne rozwiazywanie problmów, rachunki, bogacece a moze i wspolna praca . W tej karcie jest duzo cierpliwosci i takiego działania schematycznego. tajk jakby ich zycie , kazdy dzień był taki sam , rutyna i nuda ( 4 puch wyzej)
      ak mężczyzna widzi swoją przyszłość w małżeństwie 9 kielichów
      Pan nastawiony jest na wygodne zycie, na dostatek. Ale kolejna odsłona tej karty to chetne otaczanie sie kobietami. Lubi byc w centrum .. albo zaczęło to sie jemu poodbac.

> tego Kobieta chce Rydwan
      Kobiet a chce partnerstwa, wspolnych chwil i rozwoju. Ale druga mysl to moze myslec o przeprowadzce.(swojej własnej lub ich razem)
      > [b]to jego pragnienia 10 mieczy
      Ciezko to interpetowac ale wg mnie on nie zamierza ratowac sytaucji, nawet gorzej. Wydaje is ei, ze facetlubi dołowac swoja kobiete.
      to jego obawy 10 kielichów bardzo dziwne taka dobra karta w negatywie. Obawia sie bycia ojcem. ojawienie sie wcześniej 9 puch moze wskazywac na to, ze panu spoobał sie taki tryb życia . Niestety zasmakowal w tym i obawia sie aby nie przydarzyło sie im dziecko, ktore go uziemi i ograniczy.

to czy to małżeństwo jest trwałe PAPIEŻYCA (WIEŻA, 10 kijów, rycerz kielichów, 4 monet) Wg mnie będzie ciezko. anu spodobały sie romanse i nie cce z tego zrezygnowac. Kapłanka potwierdza, ze jesli nie ta kochanak to znajdzie inna.

czy rozwód 6 monet ( Sprawiedliwość ,Król kijów, Śmierć , Królowa Kielichów)
      Wg mnie karta sprawiedliwości mówi wyraznie, ze ten zwiazek nie przetrwa i bedzie sprawa sądowa. Miedzy małżonkami moze dojsc tez do podzialu majatku czy zapisu notarialnego.Sprawiedliwosc, król kijów i śmierc wg mnie to inicjtywa pana w kierunku rozwodu.

to czy to małżeństwo jest trwałe PAPIEŻYCA (WIEŻA, 10 kijów, rycerz kiel
      > ichów, 4 monet)
      Pojawia sie karta kapłanki, pan bedzie szukał kochanki. Ta kochanka przewija się tutaj przez cały rozkład

• beata25_84 Re: Była zdrada a teraz 11.08.18, 12:27
        Ja myślę, że ta dobra karta w negatywie 10 Kielichów (rodzina to bardziej 10 Monet), to właśnie obawy pana o swoją reputację, utratę znajomych. Zgadzam się z Tobą co do obserwacji karty papieża - jemu bardzo zależy na zachowaniu wizerunku. Uczuć w związku brak, ale majątek trzyma. Najchętniej to by został w takim układzie i z kochanką robił swoje. W każdym bądź razie zbędnego szumu nie chce.
        • asia.33 Re: Była zdrada a teraz 11.08.18, 13:18
          Ale wiesz gdyby miała być 10 monet to buraka karta była wyciągnięta. Trzeba interpretować kartę ,która wyszła . Moja druga myśl, to że 10 puch w negatywie to facet żałuję że nie jest wolny lub boi się, że któraś z kobiet ( żona lub kochanka) zajdą w ciążę. Zasmakował w romansowania i nie chce zobowiązań rodzinnych.
          • misboaa Re: Była zdrada a teraz 11.08.18, 15:31
            Zgadzam sie z asia. On sie boi zeby mu sie rodzina nie powiekszyla. Jemu stan taki jaki jest bardzo odpowiada. Czuje sie zwiazny z tym co ma i ma zamiar dalej zyc w ten spsob. Chce utrzymywac swoje dzieci, reperowac kran i malowac sciany gdy zajdzie przyjkdzoe czas na remont. I chce zeby sie wszyscy od niego odczepili! Wie jakie ma obowiazki i je wypelnia. Na tym koniec. Czuje ze to go rozgrzesza bo jest dobrym panem domu i dbajacym o dzieci ojcem. Dzieci sa dla niego wazne. Chce to do czego sie zobowiazowal doprowadzic do konca.Wychowac je i wyprowadzic na ludzi.
            Mysle ze pod tym wzgledem nie mozna jemu niczego zarzucic. Stara sie jak moze. Bogaty nie jest, ale daje z siebie ile moze. To nie jest len.
            Szkoda ze karty polozone sa praktycznie tylko na niego bo lepiej bylo by wszystko widoczne gdby byla pokazan tez jej strona. Nieciwemy niczego o przyczynach kryzysu. To co wodze, to ze zona nie jest stlamszona przez niego cicha kobietka. To kobieta ktora z walkiem w reku wita meza po powrocie do domu. No coz.... trudno sie dziwic skoro wraca od kochanki... Osobiscie pochwalam tak postawe (jesli moge wtracic swoja opinie big_grin ) bo ta babka nie da sobie w kasze napluc. Nie wiem tylko czy nie bylo tak od zawszs hmmm.... Znajomosc przyczyny problemu duzo by tutaj pomogla.
            On chce utrzymac malzenstwo i rodzine bo to jego swiat. Dobrze sie czuje na rodzinnych spotkaniach, i tovjest wazne dla niego. Wspomnialas o mamie i choc nie robi tego tylkp z jej powodu to ona tez w tym jest. To rodzina w szerokim znaczeniu. Gdzie mu bedzie lepiej jak nie ze szwagrami?
            Chce tez miec swoje przyjemnosci do ktorych przywiazuje wage chwilowo.
            Zpna zas liczy ze jak sie wykluci z nim, zmyje mu glowe to on usiadzie na czterech literach. Tu ona sie mysli. On by siedzial (bo lubi dom) ale chce jeszcze sexu, i to nie z nia. On chce dbac o swoje drobne przyjemnosci i miec zadowolenie w zyciu.
            Sposbo na niego jest taki chc widze ze nie do konca skuteczny: on sie boi rozwodu! I cala ta/kwestia jest w rekach zony. Ona rozdaje karty w tym zakresie. Bedzie tzka jak ona zdecyduje.
            Wodac ze zdrada zlamal jej zycie. Ona nie jest szczesliwa. Ta jej wscidklosc jest uzasadniona. Niestety zmycie mu glowy i wyladowanie emocji na nim niewiele pomoga. Jej srece zostalo zlamane, i ona moze wniesc sprawe o rozwod. To jest to co by mu dalo popalic. Jego mama, choc mowisz ze to dobra kobieta to tez sie o to boi i boi sie o los syna (i wnukow) woec zpna ma ja do wsparcia smile
            Malzenstwo moze byc trwale jesli zaczna udawac ze to co zle jest juz za nimi, a ludzie sie nie dowiedza. Nisestety to doda zonie bolu.
            Najfajniej bylo by gdyby ona tez miala milego kolege big_grin Wtedy byli by kwita i mogli utrzymywac swoje wymalowane na swiezo mieszkanie i spotykac na rodzinnych imprezach oraz osobny park rozrywek.
          • beata25_84 Re: Była zdrada a teraz 12.08.18, 01:54
            Jasne, ale ja przecież interpretuje 10 Kielichów. Napisałam tylko, że moim zdaniem nie pasuje mi interpretacja, która byłaby dla mnie dobra dla 10Mon.
            10 Kielichów fakt, że to czasem karta ślubu ale bardziej zabawy, takiej lekkiej rozrywki, a nie zobowiązania czy konkretów.
            Tak mi jeszcze przeszło do głowy po tym co Misboaa napisała. Może on się boi, że kochanka zacznie robić problemy, domagać się pozycji, a jemu tak jest dobrze, on się bawi, ale dla niego to tylko seks. Id żony się oddalił, ale ze stabilizacji (dzieci, kredyty, pozycja) nie masz zamiaru rezygnować.
    • lucyferianin1930 Re: Była zdrada a teraz 11.08.18, 21:03

To mężczyzny intencje- Papież
      Mężczyzna zna zasady. Wie czego chce i jest świadomy co do swoich obowiązków swoich rodziny.

To mężczyzny nastawienie -4 kielichy
      Nie jest zainteresowany szukaniem nowej miłości. Nowego obiektu miłosnego.

to ich łączy-Rycerz monet
      Nie musi wskazywać na czystą materią. Tutaj jest wyraźnie zadawane pytanie- to ich łączy – Rycerz Monet – może wskazywać na mężczyznę, który jest emocjonalnie przywiązanych do nich, albo zupełnie co innego syna lub ktoś z rodziny.

Tak mężczyzna widzi swoją przyszłość w małżeństwie- 9 kielichów
      On widzi w przyszłości stabilizacje.

tego Kobieta chce -Rydwan
      Ta kobieta, domyślam się o jego żonę, chciałaby, żeby on wyjechał( do pracy).

to jego pragnienia -10 mieczy On chcę jak najszybciej zakończyć, koniec starych spraw i zaczynanie nowych spraw. Te spory dotyczą w ich umysłach.

to jego obawy -10 kielichów
      On obawia się, że to wszystko się rozleci.

to czy to małżeństwo jest trwałe PAPIEŻYCA Kapłanka nie jest w stanie przewidzieć co dalej będzie, po prostu wstrzymała od komentarza. Ona tak prognozuje i nie jest do końca pewna (WIEŻA-rozdzielenie czasowo, 10 kijów-mordercza walka, rycerz kielichów- próba okazywania uczuć, 4 monet-zamykanie się w czterech ścianach)

czy rozwód 6 monet – to nie jest łatwe do interpretowania, ta karta mówi o konieczności rozliczenia by stało się sprawiedliwe, małżonkowie w końcu się porozumieli się. ( na razie nie komentuje. Sprawiedliwość ,Król kijów, Śmierć , Królowa Kielichów)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka