wrozbitamaciej81 Re: cos tu sie cicho zrobilo.... 17.06.08, 18:19 Czesc Violu i Bozenko :) przepraszam za moją nieobecnosc tu na forum ale mam bardzo duzo klientow ostatnio i jestem pochłonięty przez prace :) buziaki :) Odpowiedz Link
bozenka12 Re: cos tu sie cicho zrobilo.... 17.06.08, 21:26 no to super macieju:) Zycze jeszcze wiecej klientow. Odpowiedz Link
wrozbitamaciej81 Re: cos tu sie cicho zrobilo.... 17.06.08, 23:55 nie dziekuje Bozenko :) zobacz Bozenko moją strone :) sa nowe ciekawostki :) Odpowiedz Link
bozenka12 Re: cos tu sie cicho zrobilo.... 18.06.08, 16:54 Fajnie napisales o zwiazkach karmicznych. ja w poprzednim zyciu chyba musialam wiele spraw z wieloma ludzmi zostawic niepozalatwianych... Odpowiedz Link
wrozbitamaciej81 Re: cos tu sie cicho zrobilo.... 18.06.08, 20:19 Dziekuje. Starałem sie by jasno wytłumaczyc ludziom co to ZWIAZKI KARMICZNE :))) Odpowiedz Link
bozenka12 Re: cos tu sie cicho zrobilo.... 18.06.08, 20:28 Jak dla mnie bylo jasno:) Od wielu lat interesuje sie prawem karmy. Co do zwiazkow karmicznych wyczuwam je na odleglosc:) Zawsze wiem, jak ktos nowy sie pojawia w moim zyciu, czy to jest przypadek (tzw. przypadek, bo ponoc przypadkow nie ma:))czy mamy cos razem do przerobienia. A do przerobienia to mam jeszcze duuuuzo:) Odpowiedz Link