tarot9 12.11.18, 22:45 Zadałam pytanie czy dostanę sie na praktyki do firmy A? Pytam, bo to trochę nie moja branża i na dziko próbowałam. Diabeł p.p + Moc p.odwrocona + 8 monet p.p Co myślicie o tych kartach, Ten diabeł mnie trochę niepokoi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annamiszczak Re: Praktyki 12.11.18, 22:52 Nie oznaczyłaś WA, a ciekawa jestem tej Mocy (VIII? XI?) w kontekście jej odwrócenia i nie ma Twojej interpretacji.. Odpowiedz Link
tarot9 Re: Praktyki 12.11.18, 22:56 Moc VIII, możliwe, że pdwrócona, bo dostałam numer do kierownika w piatek, ale jeszcze nie zadzwoniłam rozmawiałam tylko z jedną Pania z recepcji. Mają złe opinie w internecie i trochę się boje. Odpowiedz Link
annamiszczak Re: Praktyki 12.11.18, 23:33 "Na dziko" i "złe opinie" - samo to pasuje do XV. Diabła i Twoja obawa z tym związana również... Twojej interpretacji nie widzę. Odpowiedz Link
tarot9 Re: Praktyki 13.11.18, 10:14 Moja interpretacja, raczej odbieram negatywnie Przez nieżyczliwe działanie jakiejś osoby (Diabeł) będę miała związane ręce (Moc odwrocona) czyli raczej na nie. Odpowiedz Link