Dodaj do ulubionych

czas, miejsce w tarocie

20.01.19, 22:02
Takie naszly mnie ostatnio rozmyslania. Kiedys zapytalam sie tarocistki jak bede sie bawic na danej imprezie w danym miejscu (pytalam w aspekcie damsko-meskimwink). Powiedziala, ze spotkam tam kogos z przeszlosci. Wiem,nie powinnam ale zapytalam sie innej. Powiedziala to samo. Impreza sie odbyla i nic takiego nie mialo miejsca. Za jakis czas znowu poszlam na impreze-zupelnie inne miejsce-i bach!!spotkalam tam pewnego mezczyzne, w ktorym bylam kiedys zadurzona.ba!nawet sie umowilismy. No ale nic z tej relacji nie wyszlo, mniejsza z tym.
Powiedzicie mi zatem jak to mozliwe?czy ta pierwsza wrozba to byla pomylka i zwykly zbieg okolicznosci (2os.powiedzialy to samo), czy macie na to inne wytlumaczenie?
Obserwuj wątek
    • biala_magnolia2018 Re: czas, miejsce w tarocie 21.01.19, 11:32
      Zdarzało mi się, że pytałam kart, czy w danym dniu określona osoba ze mną skontaktuje się i wychodziły karty kontaktu, jednak ta osoba nie kontaktowała się ze mną tego dnia, ale np. kilka dni później. Więc tak jakby karty nie odpowiedziały wtedy konkretnie, że kontakt będzie w danym dniu tylko że w on nastąpi
      • yorka83 Re: czas, miejsce w tarocie 21.01.19, 13:17
        Ok, ale to jest troche cos innego.bo karty odpowiedziy, tylko po prostu przesunelo to sie w czasie.
    • liu.jo Re: czas, miejsce w tarocie 21.01.19, 20:19
      Mi sprawdził się głupiec jeśli chodzi o czas spotkania (niespodzianka) i wieża (nieprzyjemna niespodzianka 😁) na karty kontaktu nie sprawdził mi się rydwan ani sąd a miejsc właściwie nie sprawdzamwink
    • asia.33 Re: czas, miejsce w tarocie 23.01.19, 11:30
      Miałam tak samo. Tarot pokazuje to co wg niego i naszej oceny później ważne. Nie potrafię określać czasu gdyż u mnie to raczej na zasadzie odhaczone zdarzenia. Pod,mam kiedyś do wróżki i pytała o ówczesnego męża i miłość , o nim nie było ani słowa ale za to o obecnym mężu tak. Obecnego poznałam 10 lat po tej wróżbie, już wtedy był " widoczny" w kartach .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka