Dodaj do ulubionych

Rozklad nowa praca

02.02.19, 15:03
Hej, niedawno zaczelam nowa prace i przed rozpoczeciem jej postawilam sobie karty, oto co mi wyszlo wraz z moja interpretacja :
jak będzie kształtować się płaca?
4 buław- bede zadowolona z pieniedzy, dadza mi one poczucie stabilizacji.

jak ułożą się moje relacje ze współpracownikami?
As mieczy + dobralam walet bulaw - atmosfera pracy bedzie dosc ciezka w sensie, ze wszyscy beda bardz skupieni na pracy, ja jestem tym waletem bulaw i potrzebuje kontaktu, ale nie za bardzo inni są skorzy do rozmowy

jak ułożą się moje relacje z szefem?
8 buław- szef bedzie wpadal na chwile biura, zalatwial cos szybko, nasze kontakty beda bardzo szybkie

czy praca dostarczy mi satysfakcji?
Sąd- praca dostarczy mi satysfkacji, jest zgodna z moim wyksztalceniem.

jakie będą moje dalsze perspektywy zawodowe?
Moc- mam dobre perspektywy zawodowe, dzieki mojej wytrwalosci znajde prace ktora da mi satysfakcje.

czy ta praca pochłonie dużo czasu?
praca nie pochlonie duzo czasu

czy będę lubić tą pracę?

2 kielichow- mysle, ze tak

Czy zgodzicie sie z moja interpretacja? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 92lusia Re: Rozklad nowa praca 02.02.19, 15:04
      czy ta praca pochłonie dużo czasu? wyszla karta Słonce
      praca nie pochlonie duzo czasu
    • misboaa Re: Rozklad nowa praca 03.02.19, 15:28
      To trudna praca. Dobra, ale trudna. Bedziesz sie uczyc od poczatku i wyduszac z siebie to co juz wiesz. Atmosfera bedzie poprawana. To niecjest zle miejsce, ale tez nie tak ze chodzisz tam na skrzydlach, z przyjemnoscia. Po prostu chodzisz do pracy i wychodzisz gdy mija dniowka. Bedziesz zadowolona z pracy, ze ja masz, ale to nie jest miejsce marzen/ rowniez finansowych. Nie sadze zeby czekala tam na ciebie podwyzka. Nie masz umiejetnosci lub stazu. A to sie tsm liczy. Zaspokojisz swoje piersze potrzeby.
      • 92lusia Re: Rozklad nowa praca 04.02.19, 17:17
        Dzieki 🙂

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka