blondynka1989 30.01.19, 13:14 witam Chciałabym prosić o wróżbę na miłość gdyz zbliżają sie walentynki.Czy poznam kogos w ciagu trzech miesiecy.jestem po skonczonej nieudanej relacji i chcialabym poznac kogos.Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oyala Re: do blondynka1989 - milosc:) 30.01.19, 16:13 Paź buław + Diabeł + 3 buław - No, niestety do maja/czerwca nie zapowiada się poznanie porządnego partnera do relacji/miłości. Być może będziesz spotykać/poznawać różnych panów, ale: albo na krótko/bez dalszych deklaracji, albo narobią niepotrzebnego zamieszania, albo będą liczyli bardziej na seks, albo nie okażą się godni zaufania etc. Tobie pozostanie nadal oczekiwanie na właściwą osobę. Diabła można również odczytywać, jako brak gotowości, z twojej strony, do kolejnej relacji. Jesteś jeszcze w emocjonalnym chaosie, co utrudni obiektywnie ocenić/spojrzeć na inną osobę. Odpowiedz Link
blondynka1989 Re: do blondynka1989 - milosc:) 31.01.19, 16:14 Dziękuję 😃 trudno poczekam sobie jeszcze na tego docelowego może się kiedyś trafi a tak zawsze coś, dobrze że chociaż nie będę płakać z tego powodu tylko randkową dziękuję za poprawienie mi nastroju bo bałam się że żadnego nie będzie Odpowiedz Link
blondynka1989 Re: do blondynka1989 - milosc:) 27.04.19, 16:04 Dzień dobry Oyala, tak jak mi wywrozylas od tamtej pory jedynie randkuje bez sukcesów ale pojawił się pewien pan który trochę namieszał mi w głowie swoim zachowaniem, trudno mi go rozgryźć, ostatnio zakończyliśmy nasza znajomość a wczoraj dowiedziałam się ,że się wyprowadza do innego miasta a nawet mi tego nie powiedział wcześniej że ma taki zamiar.Mam wrażenie, że dlatego nasza relacja się skończyła czy mogłabyś sprawdzić czy nasza relacja się w nowi?nadałam mu ksywkę Długas bo jest wysoki i tak go nazywam.Pozdrawiam, udanego wypoczynku. Odpowiedz Link
oyala Re: do blondynka1989 - milosc:) 28.04.19, 14:46 Niezbyt obiecująco to wygląda. As buław + Paź mieczy + As mieczy - As buław to wprawdzie taka karta pozytywna entuzjazmu, ale za nią miecze, czyli nie zanosi się na to, aby pan D. wkrótce zatęsknił za waszą relacją. Może i z początku coś w nim drgnęło, ale ostudził te emocje. Nie wiem kiedy się rozstaliście, ale możesz poczekać kilka tyg. i ponownie zapytać (czy pan D. ma ciebie jeszcze w pamięci) Odpowiedz Link
blondynka1989 Re: do blondynka1989 - milosc:) 28.04.19, 21:38 Bardzo dziękuję, to miało miejsce kilka dni temu Odpowiedz Link