16.02.19, 12:51
Czy spotkam sie jeszcze z pewna osoba?
Rycerz denarow,Arcykaplan,Sad ostateczny.Krolowa Kielichow
Bedzie odnowienie znajmosci.Czyby ta osoba wezme slub z kims innym i wtedy po tym slubie sie spotkamy?
Obserwuj wątek
    • babetka84 Re: Spotkanie 16.02.19, 13:47
      maciejb27 napisał(a):

> Czy spotkam sie jeszcze z pewna osoba?
      > Rycerz denarow,Arcykaplan,Sad ostateczny.Krolowa Kielichow
      > Bedzie odnowienie znajmosci.
      Tak, widać odnowienie znajomości i to może mieć miejsce na gruncie zawodowym lub przez wspólnych znajomych, a jeśli ta osoba miała kiedyś do Ciebie jakieś uczucia, to widać też ich powrót albo tak naprawdę jej jeszcze nie do końca przeszły
      Czyby ta osoba wezme slub z kims innym i wtedy po t
      > ym slubie sie spotkamy?
      Na to pytanie musisz położyć oddzielne karty, gdyż wg mnie nie ma sensu czytać między wierszami. W każdym bądź razie ja tu ślubu nie widzę
      • babetka84 Re: Spotkanie 16.02.19, 13:56
        Jeszcze tak sobie myślę, że 3 pierwsze karty (Rycerz denarów, Papież, Sąd) mogą jeszcze oznaczać, że to Ty (Rycerz monet) bardziej będziesz dążył do odnowienia znajomości niż ona gdyż możesz czuć jakby przeznaczenie, porozumienie dusz lub karmę między Wami i chociaż moim zdaniem ona nadal może mieć jakieś uczucia do Ciebie, to raczej nie będzie pierwsza wychodzić z inicjatywą spotkania.
    • parasomia Re: Spotkanie 16.02.19, 14:22
      czy ta kobieta jest z kimś obecnie związana na stałe bo moim zdaniem jest to istotne dla interpretacji tego rozkładu? karty jakby nie mówią wprost, czy ona jest w związku małżeńskim, ale jest taka możliwość że planuje ślub, ale oczywiści interpretacja tych kart będzie inna, jeśli ta kobieta nie jest w stałym związku
    • happysad Re: Spotkanie 16.02.19, 20:29
      Uwazam ze nie dojdzie do spotkania ale bedziesz o nia pytał znajomych o czym mowi Arcykaplan i Sad.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka