18.04.19, 23:18
Czy jutro skontaktuje się ze mną pewna osoba? 8 buław
W jakiej sprawie? Rycerz monet
Jakie będzie miał wieści? Rydwan,Wieża, 8 Monet
Czekam na kontakt ze strony pewnego znajomego z byłej pracy, który miał mi pomóc w poszukaniach nowej posady, obiecał kontakt w tym tygodniu jednak nadal nie dzwonił, a ja nie chcę mu się narzucać.
Myślę, że jutro nastąpi oczekiwany kontakt - na podstawie 8 buław. Skontaktuje się zapewne w sprawie zawodowej, w której obiecał pomoc. Myślę, że to będzie kontakt za pomocą sms.
Niestety chyba nie będzie miał dobrych wieści, gdyż prawdopodobnie nie udało mu się nic w mojej sprawie załatwić chociaż pojechał i popytał po ludziach za pracą dla mnie, gdyż pojawiła się wieża - coś runęło przebiegło trudniej niż się spodziewał, możliwe że spotkał się z odmową ze strony swoich znajomych z kręgu zawodowego. Nie rozumiem tylko znaczenia tych 8 denarów na końcu po wieży - czyli jednak ostatecznie może jednak uda mu się coś dla mnie znaleźć, ale to nie będzie wcale tak atrakcyjna posada, jak się na początku spodziewał?
Obserwuj wątek
    • mala_mi_2018 Re: konakt 19.04.19, 15:06
      Tak, kontakt powinien wkrótce nastąpić to może być właśnie wymiana zdań na tematy zawodowe. U mnie 8 buław zawsze na kontakt wychodzi, taki szybki - przez komunikator lub esemesowy lub emailowy.
      Może być tak, że kolega z powodu jakiegoś wyjazdu, problemów związanych w wyjazdem lub środkiem transportu ewentualnie ważnych obowiązków służbowych nie mógł zająć się tą sprawą
      • kocimietka Re: konakt 20.04.19, 08:38
        Niestety znajomy nie odezwał się (obiecał kontakt do piątku). On nie jest typem, który zapomina o takich sprawach, zawsze dotrzymywał słowa więc niestety obawiam, że nic nie udało mu się załatwić i jest mu głupio się odezwać sad
        • mala_mi_2018 Re: konakt 20.04.19, 09:21
          Dziwne, gdyż 8 buław to karta mega kontaktowa jak dla mnie. Myślę, że jeszcze odezwie się na dniach może nastąpiły jakieś komplikacje (wieża) iż na chwile obecną nie był w stanie zająć się Twoją sprawą. Z własnego doświadczenia oraz innych forumowiczów - czasem nawet gdy pytamy o konkretną datę, to tarot odpowiada przekornie o tym co nastąpi, ale niekoniecznie wydarzy się dokładnie w czasie o który pytasz. Jednak 8 buław skazuje na szybki czas realizacji więc na odpowiedź nie będziesz długo czekała. A może Ty powinnaś do niego zagadać pierwsza?
          • kocimietka Re: konakt 20.04.19, 10:06
            Teraz nie chce mu zawracac głowy w okresie świątecznym zrobie to po świętach. Dziękuję za pomoc
            • beata25_84 Re: konakt 23.04.19, 13:01
              Hmm, ciekawe, bo 8 Buław też bym obstawiała na kontakt, nawet dość szybki. Chyba, że karta pokazała, że on taki zabiegany i zajęty był, że nie miał dosłownie czasu na nic.
              • kocimietka Re: konakt 26.04.19, 19:00
                Niestety kontaktu nie było, co mi nie pasuje do kolegi bo zawsze gdy coś obiecał to dotrzymywał słowa. Tym bardziej, że nawet nie oddzwonił po mojej próbie kontaktu z nim, a zwykle oddzwaniał. Ale rozumiem to bo wiem jaki jest zajęty, ma teraz na głowie przeprowadzkę i rozkręca swój dodatkowy biznes więc pewnie nie miał czasu lub zapomniał. Wobec tego nie będę mu teraz zawracała głowę swoimi sprawami.
                • parasomia Re: konakt 27.04.19, 23:43
                  Bardzo dziwne, gdyż 8 buław to wg mnie najbardziej kontaktowa karta w całym tarocie. W takim razie facet tak mógł być zajęty kontaktami zawodowymi, że zapomniał się odezwać, a teraz mu głupio się odzywać, skoro nie dotrzymał słowa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka