owocekkulka
05.05.19, 15:43
Rozklad dla Pani Y, samotnej. Poznała jakiś czas temu faceta, jest dużo przyciągania, ale narazie znajomość raczej przyjacielska może z elementami flirtu. Krzyż celtycki na pytanie czy będą razem.
Karty:
1. Główny problem sytuacja obecna - kapłanka
2. Co wpływa na korzyść lub niekorzyść - giermek kielichów
3. Powód danej sytuacji, dążenia, dlaczego tak jest - królowa kielichów
4. Sytuacje z przeszłości, które maja wpływ na obecna sytuacje - 6 buław
5. Postawa i dążenia, jakich oczekuje efektów, czego chce ona- umiarkowanie
6. Najbliższa przyszłość - giermek buław
7. Jej postawa w tej sytuacji - diabeł
8. Środowisko jak ja widzi lub te sytuacje - królowa monet
9. oczekiwania i obawy - koło fortuny
10. Ostateczny rezultat - as kielichów
1. Trochę mi ta karta obrazuje Panią Y albo ich relacje taka powiedziałabym na poziomie duchowym. Dużo rozmów o religii, dużo takiej chemii nie tylko na poziomie ciała, ale tez i ducha. Pani tez trochę tajemnicza dla niego jest - z jednej strony właśnie cicha, spokojna, trochę artystka, a z drugiej to bardzo atrakcyjna fizycznie kobieta. Kobieta tajemnica. Trochę takiej powściągliwości jest w tej relacji, ostrożności nawet. Ciężko ja rozgryźć tak do końca.
2. Giermek kielichów z jednej strony na korzyść, bo jakiś początek uczucia, a z drugiej trochę niedojrzała energia ze strony Pana - tak, nie, chce i to pokazuje, ale tez tak to dozuje jakby.
3. Ona podchodzi wewnętrznie mocno emocjonalnie. Nie pokazuje tego, ale to czuć.
4. Tutaj mam troszkę kłopot, bo pani jest po rozwodzie, wiec z jej strony spodziewałabym się innej karty. Natomiast pan był w udanym związku, ale dość krótkim. Szybko się zaczęło rozwinęło i szybko się zawinęło - zwycięstwo, ale na krótsza metę.
5. Mam wrażenie, ze Pani oczekuje przede wszystkim spokojnej i harmonijnej relacji. Bez ciągłych wzlotów i upadków. Trwałego związku chce. Nawet bez porywów namiętności, po prostu bezpieczeństwa. Ona po rozwodzie nie jest gotowa wejść w coś tak na całość, wiec wolałaby spokojnie, z czasem itd.
6. Coś się będzie działo, szybko. Dalszy kontakt, wiadomości, spotkanie, jakaś decyzja?
7. Ona go kusi. Niby ich rozmowy nie mają seksualnego charakteru, ale ona zachęca go do kontaktu. Oddziałuje na niego w taki a nie inny sposób i ma tego świadomość.
8. W otoczeniu królowa denarów i myśle, ze otoczenie może tak ja odbierać - atrakcyjna, zarabia na siebie, bardzo dużo pracuje, niezależna kobieta to jest. Albo pokazuje kogoś innego z otoczenia, ale naprawdę dużo pracuje, wiec intuicyjnie skojarzyła mi się z nią ta karta.
9. Tak jak napisałam przy umiarkowaniu - ona chce poczucia bezpieczeństwa. Nie chce ciągłego roller coastera emocjonalnego. Nie chce ciągłych zmian ani sinusoidy.
10. Być może będą mieli szanse, żeby spróbować stworzyć jakiś związek emocjonalny.
Dodatkowo chciała karty czy wejdzie w tym roku w związek (ogólnie, z kimkolwiek): 9 buław, as monet, cesarzowa (w takiej kolejności). Myśle, ze jest szansa, bo znowu as, jakiś początek. Być może nawet na coś stałego, bo na końcu cesarzowa, ale z pewnymi trudnościami (9 buław). Może będzie miała na początku kłopot z zaufaniem, jakieś obawy ze względu na wcześniejsze przykre doświadczenia.