Dodaj do ulubionych

moja mama się boi!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 23:08
Chcę zabrać moją kochaną mamę w lipcu do hurgady,ma 65 lat i wymyśla takie
rzeczy żeby nie jechać
1) za gorąco,
2)w samolocie dostanie zawału
3)a jak się rozchoruję to tylko narobię ci kłopotu itp. itd.
poradżcie jak ją przekonać. Zagranicą była tylko we Włoszech, uwielbia pływać
i wiem że morze Czerwone ją zauroczy prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: toja Re: moja mama się boi!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 23:21
      Wszystkie 3 mozliwości trzeba brać pod uwagę.
      Ale raz się żyje i to nie do końca.
      Wróciłem wczoraj, serducho wytrzymało,
      ciepło, jak wieje spokojnie sie przetrzyma- nie radzę wycieczek na pustynię,
      morze rzeczywiście ok. masa parasoli, namiotów z liści palm, można w cieniu
      spędzic cały dzień
      zemsta faraona nie dopadła, choć warto przed wyjazdem poradzić sie lekarza
      Osób w tym wieku z Polski może niezbyt wiele, ale innych nacji jak najbardziej
      Namawiam, lekarze też lecą
    • Gość: ika Popatrz na niemieckich emerytow! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.06.06, 23:56
      Ostatnio w Sharm poznalam pare sympatycznych emerytow ( Niemcy ) w wieku : on
      84 lata , ona 77. Nie szaleli na safari ale ... brali udzial w wieczornych
      rozrywkach, plywali , spacerowali. Nie bac sie !- a plywanie w Morzu Czerwonym
      w lipcu .... och - sama rozkosz!
      • Gość: web Re: Popatrz na niemieckich emerytow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:27
        jak się boi, to zabierz ją gdzieś indziej.
        Malo kto lubi przyjemności wciskane na siłę
        • Gość: bebe Re: Popatrz na niemieckich emerytow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 20:27
          to Twój problem. Musisz wątek zakładać ? Siedźcie w domu, co kogo obchodzi ,ze
          Towja mama się boi ??????????
          • Gość: Grzesiek Re: Popatrz na niemieckich emerytow! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:11
            Co za nieżyczliwa istota z ciebie! Wciskasz się w każdy wątek i ośmieszasz,
            albo dyskredytujesz! Musisz być bardzo znerwicowany(a)!!!
            Pozdrawiam!
            Wyluzuj i wracaj na fora polityczne - tam się mozesz bardziej wyzwierzęcać!!!
            • Gość: bozena Re: Popatrz na niemieckich emerytow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:26
              bardzo wam dziękuję , pomogliście mi podjąć decyzję mama jedzie!!!!!!!!!!!!
              i koniec klamka zapadła.dziś z nią rozmawiałam i kiedy mówiłam o morzu
              czerwonym zobaczyłam jak rozpromieniała, pozdrawiam,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka