Dodaj do ulubionych

Zgubiona karta - prośba

11.05.19, 11:15
Zgubiłam Koło fortuny, zupełnie nie wiem kiedy ani gdzie. Wczoraj coś mnie tknęło, że dawno w żadnym rozkładzie nie pojawiła się u mnie ta karta, przeliczyłam wiec karty i okazało się, że jednej brakuje - właśnie Koła fortuny. Uzmysłowiłam sobie, że nie widziałam tej karty dobrych kilka tygodni. Przeszukałam miejsce, w którym zwykle przesiaduje z kartami (kanapa), odsunęłam ją i zrobiłam przegląd, ale po karcie ani śladu...;/
Jako, że nie chce wróżyć niepełną talią, mam prośbę do jakiejś dobrej duszy o postawienie dla mnie swoich kart z pytaniem, gdzie obecnie się znajduje ta karta, aby było łatwiej ją namierzyć. Jestem pewna, że karta ta na pewno nie opuściła mojego mieszkania. Proszę o pomoc....
Obserwuj wątek
    • mala_mi_2018 Re: Zgubiona karta - prośba 18.08.19, 17:40
      Nie wiem czy sprawa jeszcze aktualna, ale jako że nie ma odpowiedzi, wyciągnęłam swoje karty z pytaniami:
      1. co się stało z Twoją karta Koła fortuny: 2 buław, 3 monet, Kapłan
      Została przełożona wraz z jakimiś szpargałami (gazetami, książkami, czasopismami), leży gdzieś w pobliżu, daleko się "nie oddaliła"
      2. gdzie ta karta aktualnie się znajduje: Magik, 6 buław, Głupiec
      Wg mnie karta leży dosyć wysoko, na jakimś regale lub półce z książkami/pismami dla dzieci, ale doradzam również sprawdzić wszelkie miejsca tam gdzie trzymasz jakieś mapy lub instrukcje obsługi oraz miejsca, w których kiedyś trzymałaś swoje karty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka