Dodaj do ulubionych

Ciąża, dylemat

17.08.20, 17:51
Cześć,
Od dluższego czasu męczy mnie jedna kwestia.
Chcialabym zalożyć rodzine. Ale ciagle coś się wydarza I temat się odwleka.
Kładąc innym karty nie mam problemu z określeniem czasu .
U siebie mam . Nie rozumiem moich kart.
Proszę pomòżcie , spòjrzcie na rozdanie obiektywnie bo ja już chyba nie potrafie.

Zadałam pytanie czy z moim obecnym facetem bede miała dziecko...
Z przełożenia : 9 kielichòw , 8monet odwròcone z 8 buław .
Pierwsza karta oznacza ciąże , jednak to odwlecze sie w czasie z powodu kwestii finansowych ?
8 bulaw sugeruje rozmowy I działanie w tym kierunku. Czyli po ustabilizowaniu sytuacji materialnej bedziemy dzialali ?

Rozwijając dołożyłam
Te karty wyszly przy mnie jako problem
5kielichòw , as mieczy , 9mieczy odwròcona , 5mieczy
A przy moim facecie 8mieczy odwrocona., krolowa kielichòw, 5monet , as monet odwrocony

Miedzy nami as buław odwròcony z 4monet odwròcona
Duże wydatki na leczenie ? Moze in vitro?

Wedlug mnie przyczyna bedzie lerzala po mojej stronie , jakies problemy z narzadami rodnymi , zabieg ktory sie nie uda ?
U niego widać ze bedzie chciał I bedzie mu mnie szkoda

Proszę pomòzcie
Obserwuj wątek
    • gogus.222 Re: Ciąża, dylemat 17.08.20, 19:56
      Dodam, że oby dwoje dążymy do jednego celu. Nie ukrywam ze mieszkanie dla nas w tym momencie jest priorytetem .
      Staramy sie zapewnić najpierw grunt I stabilne podstawy.
      Boje sie ze coś bedzie nie tak z dzidziusiem, kiedy już z mieszkaniem załatwimy sprawy.
      Boje się ze nie bede mogla zajść w ciaze tym bardziej ze caly czas sie pokazuje to leczenie. Ilekroć ide do lekarza mòwi ze wszystko wporzadku pod wzgledem ginekologicznym.
    • happysad Re: Ciąża, dylemat 17.08.20, 22:58
      Twój partner nie zmęczył się tym staraniem o ciążę?
      Miedzy nami as buław odwròcony z 4monet odwròcona
      Jak spojrzałam na te karty to pomyślałam, że już niedługo nawet slipów nie zechce zdjąć i powie, że go głowa boli. As buław odwrócony to zmęczenie albo zniechęcenie seksem. On nie ma dość? Reszta kart to potwierdza.
      • gogus.222 Re: Ciąża, dylemat 18.08.20, 19:34
        Przy facecie jest as monet odwrocony a nie as buław .odwrocony
        Mieczy nami jest 4monet odwroocne z as bulaw odwrocony

Raczej razem.sie zmeczymy jak juz

• gogus.222 Re: Ciąża, dylemat 18.08.20, 19:40
          I po za tym nejeszcze nawet dibrze nie zaczelismy, bo odkladamy te staranie na czas finalizacji kupna mieszkania.

Chce wiedziec czy zajde w ciaze I kiedy przypuszczalnie.
    • happysad Re: Ciąża, dylemat 19.08.20, 00:10
      A przy moim facecie 8mieczy odwrocona., krolowa kielichòw, 5monet , as monet odwrocony
      Nie ma ciąży bo nie ma okazji do zapłodnienia.wink
      • gogus.222 Re: Ciąża, dylemat 19.08.20, 09:40
        Czyli to moja wina ?
        • happysad Re: Ciąża, dylemat 19.08.20, 21:28
          Patrząc na karty co jest między wami to widzę faceta a nie kobietę, faceta z postawą- moje klejnoty chcą spać i nie dam ich ruszyć. Może on nie chce dzidziusia tylko nie ma odwagi powiedzieć? Lepiej porozmawiać zanim kupicie to mieszkanie, jeśli to ma być wstępem do nowego życia poczętego. Na ciebie też ma blokadę, może to strach przed ojcostwem?
        • happysad Re: Ciąża, dylemat 19.08.20, 22:30
          Zależy jeszcze co miałaś na myśli- co jest między nami, czy chodzi o to co was łączy czy to ma być obraz techniczny jak przebiega zapłodnienie. Jakby chodziło o plemniki to są za słabe, żeby dotrzeć głębiej. Wstrzemięźliwość mogłaby być sposobem na wzmocnienie. Może on się oszczędza, żeby potem było lepiej.
          • gogus.222 Re: Ciąża, dylemat 28.08.20, 14:56
            Pytalam typowo.o.dziecko. czy z moim obecnym facetem bede miala dziecko .
            Chyba karty odpowiedzialy przecząco

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka