Dodaj do ulubionych

Sąd ostateczny

15.12.20, 21:09
Moi drodzy, wczoraj zasiadłaM do kart i zadawałam pytania odnośnie mojej już zakończonej relacji, pan jest już z inna kobieta. Ciagle powtarzała mi się jedna i ta sama karta - sąd ostateczny . Na pytanie czy odnowimy relacje - także sąd ostateczny. Czy mam to rozumieć , ze karty każą mi wreszcie zostawić ta sprawę i pogodzić się z przeszłością, wybaczyć sobie? smile)
Obserwuj wątek
    • adoptowany Re: Sąd ostateczny 15.12.20, 23:01
      wybaczyc sobie? a może raczej komuś innemu i potem juz tylko tej calej sprawie powiedziec amen?
      • czarnula46 Re: Sąd ostateczny 16.12.20, 10:01
        Na pytanie czy odnowicie znajomość Sąd wskazywałby że tak bo to karta powrotów też..hmmm..mogłaś dołożyć kartę po tym sądzie dla wyjaśnienia....ludzie rozchodzą się i wracają..
    • babetka84 Re: Sąd ostateczny 20.12.20, 12:00
      Ja mam takie doświadczenie z tą kartą, szczególnie jeśli wypadała na koncu rozkładu w pytaniu o znajomość, to oznaczała definitywny koniec znajomości - ktoś już podjął ostateczną decyzję że nie chce do tego wracać i trwale zamknąl ten rozdział w swoim życiu
      • blednyrycerz Re: Sąd ostateczny 20.12.20, 20:04
        Hmm tak to by pasowało. na pytanie czy relacja z ta druga kobieta się rozwinie znowu wypadły mi te same karty - 4 denarów i rycerz denarów (ostatnio paź denarów) a co do niej czuje rycerz buław. Jak dobrze rozumiem to jest bardziej koleżeństwo niż miłość ?
        • uhuhana Re: Sąd ostateczny 20.12.20, 20:54
          Uwazam, ze ich relacja bedzie sie powoli rozwijac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka