Dodaj do ulubionych

Rozklad na prace

19.02.23, 13:33
Staram sie o nowa prace, juz dosc dlugo staram sie by sie tam dostac. Czekam na odpowiedz, ma byc w tym tygodniu.
Wyciaglam wczoraj trzy karty krol mieczy, trojka kielich, krolowa mieczy, jako rada rycerz denar. I nie moge rozgryzc znaczenia pary dworskiej w tym kontekscie. Dostane te prace, czy nie?
Jak sadzicie?
Obserwuj wątek
    • cherry_orchard Re: Rozklad na prace 19.02.23, 20:57
      Wedlug mnie dostane Bo rycerz denarow mowi ze dlugo wyczekiwane dobra juz ida. Ale czemu ta para dworska razem? Nie moge znalezc zbyt wielu informacji na ten temat. A nie chce nadinterpretowac by pasowalo do tego co mysle.
    • andgie Re: Rozklad na prace 19.02.23, 23:14
      Ja nie lubie mieczy w pytaniach o prace, sa dla mnie zbyt abstrakcyjne jak na realna sprawe, jaka jest praca. Mysle, ze sie tam nie dostaniesz. Karta rada, praca od podstaw, przypilnuj, zeby CV wygladalo profesjonalnie, itp. Mam nadzieje, ze sie myle. Napisz, gdy bedziesz znac odpowiedz, jestem ciekawa.
      • cherry_orchard Re: Rozklad na prace 20.02.23, 00:46
        Wydaje mi sie ze w tym wypadku miecze sa odpowiednie. Praca dotyczy jednego z najwiekszych bankow na swiecie, dotyczy analizy danych. Ja zaczelabym wlasnie od podstaw. CV wygladalo profesjonalnie, Bo bylam juz na interview I teraz czekam na odpowiedz. A mieczy mnie to, Bo mam tez inne oferty, ale tam chce byc.
        I czemu para dworska? Nie umiem sobie tego wytlumaczyc.
      • cherry_orchard Re: Rozklad na prace 21.02.23, 17:41
        Dostalam te prace.
        • andgie Re: Rozklad na prace 21.02.23, 19:22
          Super, ciesze się. Może Rycerz monet pokazał prace a dworska para mieczowa osoby podejmujące decyzje?
          • cherry_orchard Re: Rozklad na prace 21.02.23, 20:09
            Wlasnie tak to interpretowalam ale nie chcialam sie sugerowac tym co chcialam dostac.
            Zreszta, dzis dostalam dwie bardzo dobre oferty pracy, dalej jestem w szoku. Wybralam bank, Bo tam mam swietnie warunki rozwoju.
            • cherry_orchard Re: Rozklad na prace 21.02.23, 20:10
              I ten rycerz mieczy o tym mowi, tam jest praca do emerytury, stabilna, z podwyzka co rok.
              • cherry_orchard Re: Rozklad na prace 21.02.23, 20:16
                Sorry, rycerz bulaw. Zasugerowalam sie nim, Bo kiedy myslalam o tym rozkladzie, przebieglam myslami caly dwor mieczy I tylko te karty ktore wyciaglam w pelno oddawaly Stan jaki byl. Rycerz mieczy jest zbyt wybuchowy, a Tu nie ma miejsca na nieprzemyslane decyzje. Tu wszystko jest oparte na dokladnej analizie.
                • cherry_orchard Re: Rozklad na prace 21.02.23, 23:22
                  Matko, z tej drugiej pracy, gdy odmowilam pytali co moga zrobic bym zmienila zdanie, ok dzieje sie u mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka