dfgfdg 27.08.09, 09:44 Ty Stec wez lepiej napisz co sie stalo na West Ham - Millwall i jak tam ci super kulturalni angielscy kibice... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gsu76 Liga Mistrzów: Polacy na wymarciu 27.08.09, 09:47 Pamiętacie jak Zieńczuk miał najlepszą jesień w karierze i 10 goli? Jak Wisła po jesieni zapewniła sobie praktycznie mistrzostwo? Grał wtedy Kosowski i dokładnie dogrywał do Zieńczuka. 10 pkt przewagi to zasługa Kosowskiego. Wzięli Łobodzińskiego za którego trzeba było sporo zapłacić, a on nie miał 3 meczów z rzędu przyzwoitych. Jego zarobki i kwota odstępnego to więcej niż chciał Kosa. "Zaoszczędzone" pieniądze w porównaniu z zyskiem z LM to śmiech na sali. Uważam również, że pozbycie się Baszcza i Zieńczuka przed tą rundą (wiedzieliśmy, że drabinka do LM będzie łatwa) to największy błąd. Może Kirm i Alvarez nie są gorsi, ale przed Levadią nigdy!!!!!!!!! nie grali z tą drużyną o punkty. Druga sprawa to odejście Baszcza, który trzymał tą grupę mentalnie, zawsze grał do końca, był żywą legendą klubu (legendą najlepszej dekady w naszej lidze w historii) - kto zawalił bramkę w Sosnowcu? Jop, a na jego miejscu grał by Baszczyński, gdyby nie odszedł (nie poszło o wielką kasę) Bednarz zastanów się czy było warto? Może teraz zamiast Debreczyna grała by Wisła z Kosą, Baszczem, Zieniem i Frankiem w składzie zamiast np. Ćwieląga, który zawalił 3 setki w meczach z Levadią. Parę milionów euro z LM to chyba więcej niż ci Panowie chcieli? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jarada Re: Liga Mistrzów: Polacy na wymarciu 27.08.09, 10:34 To że piłkarze przychodzą i odchodzą jest dla mnie zrozumiałe. No ale dlaczego ta zasada nie sprawdza się w przypadku Pawełka i jego pozycji - nie mam pojęcia. Podobnie jak nie wiem dlaczego Wisła od wielu lat ma tak dobre wyniki w lidze przy takiej polityce transferowej. Pewnie zaraz jakiś nawiedzony odpisze że kupują - idź się utop. Odpowiedz Link Zgłoś
radziop88 Losowanie Ligi Mistrzów na żywo w Internecie! 27.08.09, 17:35 Jeśli ktoś nie może obejrzeć losowania to polecam: redlog.pl/2009/08/27/losowanie-fazy-grupowej-ligi-mistrzow-2009-2010/#live Odpowiedz Link Zgłoś