Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów: Polacy na wymarciu

27.08.09, 09:44
Ty Stec wez lepiej napisz co sie stalo na West Ham - Millwall i jak tam ci
super kulturalni angielscy kibice...
Obserwuj wątek
    • gsu76 Liga Mistrzów: Polacy na wymarciu 27.08.09, 09:47
      Pamiętacie jak Zieńczuk miał najlepszą jesień w karierze i 10 goli?
      Jak Wisła po jesieni zapewniła sobie praktycznie mistrzostwo? Grał wtedy
      Kosowski i dokładnie dogrywał do Zieńczuka. 10 pkt przewagi to zasługa
      Kosowskiego. Wzięli Łobodzińskiego za którego trzeba było sporo zapłacić, a on
      nie miał 3 meczów z rzędu przyzwoitych. Jego zarobki i kwota odstępnego to
      więcej niż chciał Kosa. "Zaoszczędzone" pieniądze w porównaniu z zyskiem z LM to
      śmiech na sali. Uważam również, że pozbycie się Baszcza i Zieńczuka przed tą
      rundą (wiedzieliśmy, że drabinka do LM będzie łatwa) to największy błąd. Może
      Kirm i Alvarez nie są gorsi, ale przed Levadią nigdy!!!!!!!!! nie grali z tą
      drużyną o punkty. Druga sprawa to odejście Baszcza, który trzymał tą grupę
      mentalnie, zawsze grał do końca, był żywą legendą klubu (legendą najlepszej
      dekady w naszej lidze w historii) - kto zawalił bramkę w Sosnowcu? Jop, a na
      jego miejscu grał by Baszczyński, gdyby nie odszedł (nie poszło o wielką kasę)
      Bednarz zastanów się czy było warto? Może teraz zamiast Debreczyna grała by
      Wisła z Kosą, Baszczem, Zieniem i Frankiem w składzie zamiast np. Ćwieląga,
      który zawalił 3 setki w meczach z Levadią. Parę milionów euro z LM to chyba
      więcej niż ci Panowie chcieli? Pozdrawiam.
      • jarada Re: Liga Mistrzów: Polacy na wymarciu 27.08.09, 10:34
        To że piłkarze przychodzą i odchodzą jest dla mnie zrozumiałe. No ale dlaczego
        ta zasada nie sprawdza się w przypadku Pawełka i jego pozycji - nie mam pojęcia.
        Podobnie jak nie wiem dlaczego Wisła od wielu lat ma tak dobre wyniki w lidze
        przy takiej polityce transferowej. Pewnie zaraz jakiś nawiedzony odpisze że
        kupują - idź się utop.
    • radziop88 Losowanie Ligi Mistrzów na żywo w Internecie! 27.08.09, 17:35
      Jeśli ktoś nie może obejrzeć losowania to polecam: redlog.pl/2009/08/27/losowanie-fazy-grupowej-ligi-mistrzow-2009-2010/#live

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka