Dodaj do ulubionych

częste wróżenie

22.02.23, 17:31
Dlaczego tak jest,ze im częściej sobie wroze ( na inne tematy) tym wrozba na mniejsza spraawdzalnosc?
Zazawyczaj jak dostaje wrozbe, a po np, 2 tyg robie nowa na inny temat to ta 2 juz sie zazwyczaj ( ale nie zawsze) nie sprawdza? Wychodza rzeczy wtedy takie totanie oderwane od rzeczywistosci.....
Obserwuj wątek
    • patrycjapati89 Re: częste wróżenie 22.02.23, 17:32
      Chyba ze te wrozby dobrze wypadaja tylko ze ja zle interpretuje te karty? ...
      • cherry_orchard Re: częste wróżenie 22.02.23, 21:41
        Bo tarot to nie wrozba, tarot odbija energie jaka masz teraz I potencjalny wynik tej energii. Jesli dzis czujesz sie zdolowana, to tarot to odbije I pokaze niekorzystne konsekwencje tego stanu.
        Ale jesli swiadomie zmienisz podejscie, uznasz ze
        jednak wszystko jest mozliwe I zalezne tylko od ciebie, to tarot tez to odbije I pokaze inne konsekwencje.
    • sekatoor Re: częste wróżenie 28.02.23, 15:02
      Psyche daje za wygraną, a karty takie jak i były, myślę że musisz odpocząć, bo zdolność do ESP siada.Zwłaszcza jeśli 'coś s'ię nie sprawdza długo i tkwisz w potrzasku.
    • freya_v Re: częste wróżenie 29.07.23, 15:08
      Trzeba częściej oczyszczać karty i przy wróżeniu palić świecę żeby utrzymać dobrą energię i skupienie. Dobrze jest też prosić karty o jasny konkretny i zrozumiały dla siebie przekaz. Próbowałam działa..
    • czarna48 Re: częste wróżenie 31.07.23, 22:14
      Karty dają nam przekaz. Potrzeba doświadczenia żeby dobrze go odczytać.
      Druga sprawa..czesto wróżąc na dany temat karty rozdrabniają się. Pokazuja tu i teraz na daną chwilę. To tak jakbyś film podzieliła na kadry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka