romanticca 11.04.07, 14:02 (śmiało zakładajcie wątki na inne karty. Myślę, że nie muszą być po kolei) - twarda ręka (zdecydowanie, bycie konsekwentnym) - stabilność - prawość Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amazonka_00 Re: CESARZ 11.04.07, 16:44 silny, stabilny, poukladany wie czego chce uczciwy, zaradny. Ot taki idealik Odpowiedz Link
ifyso Re: CESARZ 11.04.07, 20:55 wierny partner, daje stabilizację i bezpieczeństwo. Umie bronić swych dóbr, ideałów, własnych poglądów i rodziny. Bywa despotyczny. Mądry szef. Wzór faceta....rzadko spotykany w dzisiejszych czasach biały kruk... Odpowiedz Link
romanticca Re: CESARZ 12.04.07, 13:51 A ja go właśnie nie odbieram jako idealnego faceta. Dla mnie jest zbyt surowy, wręcz groźny. Odpowiedz Link
wiosenka1986 Re: CESARZ 12.04.07, 15:28 Osoba o wysokiej pozycji społecznej, ciesząca się szacunkiem otoczenia, prestiżem. Typ ojca lub szefa (albo kobiety o wyraźnych męskich cechach charakteru - w sensie przywództwa), osoby panującej nad otoczeniem, zarządzającej nim; typ władcy sprawiedliwego, wysłuchującego każdej ze stron; pomocna dłoń w chwili zagrożenia. Zwycięstwo intelektu, odwaga, poparcie i korzystne decyzje w sprawach formalnych i prawnych, nawet w bardzo trudnych problemach. Wielka motywacja do osiągnięcia celu; sukces, triumf. Odpowiedz Link