Dodaj do ulubionych

partner-SWIAT

23.05.07, 13:19
zadalalm pytanie jaki jest moj partner przyszly(SWIAT).
CZY MAM ROZUMIEC ZE KARTY MOWIA O KIMS Z ZAGRANICY?
ZAPYTALAM PO TYM GDZIE TERAZ JEST?(8 KIELICHOW)
CZY TO OZNACZA ZE JESZCZE NIE WIE ZE MNIE POKOCHA?
PODPOWIADAM ZNAM TAKIEGO HISZPANA,STRASZNIE MI SIE PODOBAsmile
DZIEKUJE ZA INETRPRETACJE
Obserwuj wątek
    • romanticca Re: partner-SWIAT 23.05.07, 13:30
      Ja myślę, że pytania są zbyt mało konkretne i odpowiedź może być wyłącznie
      bardzo ogólna.
      I jeszcze skoro pytasz JAKI to nie otrzymasz odpowiedzi, że Z ZAGRANICY.
      a skoro pytasz GDZIE JEST to nie otrzymasz odpowiedzi o miłości.

Musisz szukać w kartach odpowiedzi na zadane pytanie, które musi być jak
      najbardziej szczegółowe. Zwłaszcza, że odpowiadasz sobie tylko jedną kartą.
      smile
      pozdrawiam
      • kesit Re: partner-SWIAT 23.05.07, 13:39
        no nie zgadzam sie,ze mam zbyt ogolne pytania.
        wedlug mnie wielkie arkana maja motyw przewodni.
        gdzie? wiadomo ze katy nie przedstawiaja dokladnie miejsc, np dworzec,sklep
        tesco itd...badziej odnosza sie do psychicznych przemian nie uwazasz droga
        forumowiczko?
        a skoro mowisz ze pytania zbyt ogolne to jak powinnam zadawac pytania?
        skoro nie mam teraz partnera, pytam o zwiazki
        • romanticca Re: partner-SWIAT 23.05.07, 13:46
          Zupełnie niepotrzebnie się unosisz. Jesteśmy to po to, by sobie pomagać a nie
          się kłócić. Oczywiście możesz mieć inne zdanie, każdy ma prawo do własnego, ja
          także. Masz prawo również uznać, że nie mam racji.
          chciałam tylko pomóc zwracając uwagę na pewną niekonsekwencję, bo wiem jak
          trudno być w swojej sprawie obiektywnym.
          • kesit Re: partner-SWIAT 23.05.07, 13:53
            droga wrozko,
            wiem o tym doceniam..a nawet powiem, ze krytyka jest bardziej ksztaltujaca niz
            pochlebstwo.
            • romanticca Re: partner-SWIAT 23.05.07, 13:57
              Ależ ja Cię wcale nie krytykuję!!!
              Po prostu zwróciłam na coś uwagę. A przynajmniej taki miałam zamiar.
              • kopalinka Re: partner-SWIAT 23.05.07, 14:41
                kesit napisała :

> zadalalm pytanie jaki jest moj partner przyszły

skąd wiesz że w ogóle będzie ? wink

> ZAPYTALAM PO TYM GDZIE TERAZ JEST?(8 KIELICHOW)
                CZY TO OZNACZA ZE JESZCZE NIE WIE ZE MNIE POKOCHA?

a ty już wiesz że pokochasz jego ? nie mając pojęcia o kogo pytasz ?
                to jakieś czary - mary

patrząc na stawiane przez Ciebie pytania a tym bardziej na interpretację i
                niekonsekwencję pytanie - odpowiedź nie trzeba być wróżką aby się domyślić że
                Ty jesteś forumowym trolem
                pozdrawiam smile)
    • wyrdlove1 Re: partner-SWIAT 23.05.07, 20:47
      Moim skromnym zdaniem, karta Świat jest zapowiedzią, że już wkrótce spotkamy
      osobę, która będzie naszym partnerem życiowym. Związek oznaczony tą kartą jest
      trwały,nie jest przelotną znajomością.Myślę, że zapowiada się związek bardzo
      poważny. Może być to partner z zagranicy, możesz Ty gdzieś w drodze poznać kogoś
      takiego, natomiast 8- ka Kielichów w związkach uczuciowych, jest przeciwieństwem
      karty Świat. Musisz wyciągnąc jeszcze jedną kartę żeby podsumować. Pozdrawiam.
      • kesit Re: partner-SWIAT 25.05.07, 13:51
        dziekuje Tobie,
        o takie uwagi prosze. a widze ze jak sie powie/napisze ze sie nie rozumiemy to
        wielka afera jest od trolii jestem wyzywana.
        Słuchajcie moje drogie,
        nie mam zamiaru was obrazac ani upominac, krytyka jest dla mnie wazna, bo
        czytanie tarota jest zawsze wielowatkowe, i chyba o to tutaj chodzi, jak
        rowniez na tym polega istota tego forum.
        sama pracuje z kartami od 2 lat, i jak mi ktos mowi, ze ogolnie zadaj
        pytania,stawiajac je sobie..to czuje ze jest male nieporozumienie....
        zrozumcie ,ze wielkie arkana zawsze daja pierwsze slowo, temat przewodni...a
        nie konkretny szczegol...
        po poscie ostatnim widze ze mam do czynieina z profesjonalnym wozbita, chyle
        czola i bardzo dziekuje
        • romanticca Re: partner-SWIAT 25.05.07, 14:40
          Niestety ale pierwsza zareagowałaś bardzo negatywnie na mój post doszukując się
          w nim krytyki, której tam nie było.
          Na pewno świetnie znasz swojego Tarota i doskonale się z nim rozumiesz - tego
          nikt nie podważa.
          Mi osobiście chodziło o to, że odpowiedzi jakie udzieliłaś w rzeczywistości nie
          są odpowiedziami na pytania, które postawiłaś wcześniej. Bo gdy zadajesz
          pytanie: JAKI odpowiedź nie może brzmieć że Z ZAGRANICY (to by była odpowiedź
          na pytanie SKĄD lub GDZIE).
          Jeśli mam się wypowiedzieć to uważam:
          Gdybym na pytanie JAKI otrzymała odpowiedź ŚWIAT powiedziałabym, że jest to
          człowiek światły, spełniony, który być może osiągnął jakiś sukces (może nawet
          nie mały).
          Co do drugiej częśći - jeśli pytając miałaś na myśli fizyczne miejsce to nie
          potrafię jej zinterpretować. Jeśli miałaś na myśli gdzie teraz jest jego
          świadomość/dusza to powiem, że poszukuje Ciebie. Może nie konkretnie Ciebie ale
          odczuwa jakąś pustkę w swoim życiu, czegoś mu brakuje, sądzę, że miłości.
    • kesit Re: partner-SWIAT 25.05.07, 13:57
      Kopalinko,
      usmiecham sie do ciebie....
      pytania,to tez czucie..intuicja...
      nie jestem na przesluchaniu sama ze soba...
      nie wiem jak ty ale ja przed polozeniem kart, tasujac wyciszam sie,medytuje i
      opowiadam
      • kopalinka Re: partner-SWIAT 25.05.07, 20:45
        miło mi kesit że się uśmiechasz - odwzajemniam smile
        widzisz ja po prostu nie akceptuję agresji a niestety wyczułam ją w Twoich
        postach - od razu następuje u mnie reakcja. ale milo że zmieniłaś ton i mam
        nadzieję że tak już pozostanie tu na tym forum. witam Cię serdecznie "trolu" wink

kopalinka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka