11.03.06, 04:33
Mialam wozek chicco trio polecam jest wspanialy i bardzo wygodny,a przede
wszystkim lekki!
Obserwuj wątek
    • mama1dawidka Re: chicco! 16.09.13, 09:38
      Ha a mi zawsze chicco to trzeszczece sie trafiaja ;)
      Serio co mialam jakiegos do sprzedania albo cos
      To zawsze trzeszczal :/
      Nawet ten 4tour czy jakos tak
      Jedyne co mi sie podobalo
      Wysciolka gondolki i fotelik sa obite takim baaaardzo milym w dotyku materialem
      • berciunia1 Re: chicco! 18.09.13, 18:37
        chicco to są faktycznie dość lekkie i funkcjonalnre wózki- niestety od kilku ładnych lat (ok 5) są już coraz gorszej jakości. 8lat temu miałam mode 6WD dla syna i wtedy były to jedne z droższych ale i solidniejszych wózków, super też był ct01 - ale stare modele właściwie nie do zdarcia tak samo te jeszcze starsze enjoy z żółtmi kołami :) . im później tym materiały słabsze, po 0,5 roku użytkowania modelu enjoy evolution lekko rozchwiane miałam już koła-(ósemkowały)a nie był to w tym czasie mój jedyny wózek i jeździł głównie po "lekkim" terenie.
        • kasiaczarnulka Re: chicco! 21.09.13, 12:50
          My się zdecydowaliśmy na chicco równiez , siostra ma, kuzynka męża i wszystkie chwalą, chcemy wózek 3w1 na pewno
    • z_oe Re: chicco! 26.09.13, 09:24

Nie ma idealnych wozkow, w kazdej marce znajdzie sie COS co kole w oczy. Moglabym napisac kilka minusow o Stokke, ale po co- kocham ten wozek miloscia bezwgledna :)
      Mialam Chicco I-Move i byl rewelacyjny. Nieziemska gondola tak wypasiona ,ze zalowalam iz mi dziecie szybko rosnie. I co najwazniejsze - byl nieslyszalny na kocich lbach , prowadzenie, podbijanie bulka z maslem. Dla tej gondoli jestem w stanie urodzic 4 dziecko :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka